QUOTE(marimacho @ 2008 01 19, 18:19)
niu viskas aisku, jau pasalinom ta pakilele, ka tik nugruntuvau grindis, kai isdzius pries einant miegot ispilsim ta savaime islyginanti kazkoki daikta

niu o ryt jau nezinau, imsimes gal sienas tvarkyt, niu vis mums atsiranda kokiu suduku, del ko vis negalim plytku pradet klijuot
vakar perskaitem senuku lankstinuke, kad labai daug visokiu irankeliu neturim plytkom klijuot
su kokiais irankiais jus issivertet? ar naudojot visus tuos irankius, kurie buvo senuku lanktinuke parasyti?
kazin ar labai blogai ar pirkt mums nauja, ja klijamt tempt su dantukais, nes musu dantukai 6 mm, o plyteliu sieneles 40 cm ir 33 cm... senuku lanktinuke buvo parasyta,k ad tada reik 10 mm...
niu bet negi vel lekt i senukus?
man tie nenumatyti atvejai jau baigia pribaigt

kazin is vis neaisku kada pradesim tas prakiktas plytkas klijuot, jau galvojau ryt galesim pradet klijuot
Mano diedas turėjo stakles pjaustyt plytelėm,bulgarkę tą vadinamą,šukas ir špakliuotę,aj dar grąžtus tuos spec plytelėm grežiot.
QUOTE(Nete @ 2008 01 19, 19:04)
http://public.fotki.com/nete2/vonia/
nu va, visa mano vonia. Liko viena problema, kaip aptaisyti vamzdzius uz tuliko, be to, ten ruosiuos det auksta siaura spintele. Taip pat liko pakabint veidrodi

Na ir visokie smuckai pusciai, kuriu niekur neradau sian
Ai, nu dar durys
Dar prirašei,kad daug ko trūksta bet vistiek jau nauja gražu

.Graži kriauklė pas tave ar labai brangi?
Papildyta:
Nete net ir kompas vonioj