zodziu tai as cia viena prisigalvojau, kad galima taip sugadint plyteles...

QUOTE(marimacho @ 2008 01 18, 12:22)
Nu visko pasitaiko, begręžiant ir mums vienąkart skilo, bet visos kitos plytelės gręžimą atlaikė normaliai. Gal kokia brokuota plytelė buvo. O šiaip tai manau sunku viską iš anksto numatyti, nes gali kitą dieną šauti galvon visai kitoj vietoj ar kitam aukštyje, pavyzdžiui, spintutę pakabinti.
QUOTE(Kishkute @ 2008 01 18, 13:34)
Nu visko pasitaiko, begręžiant ir mums vienąkart skilo, bet visos kitos plytelės gręžimą atlaikė normaliai. Gal kokia brokuota plytelė buvo. O šiaip tai manau sunku viską iš anksto numatyti, nes gali kitą dieną šauti galvon visai kitoj vietoj ar kitam aukštyje, pavyzdžiui, spintutę pakabinti.
niu tai va baisu kad neskiltu paskui greziant, o del kur kas bus, nelabai turim galimybe persigalvot

Taira, o kaip jus tą gipsą nukrapštėt?
nes salione tai toks a le "ežiukas", tai nežinau ar pagelbės man tas ledkirtis

QUOTE(Joho @ 2008 01 18, 15:57)
Taira, o kaip jus tą gipsą nukrapštėt?

Oj buvo vargo vakarienė

nu, mergaite, galit mane sveikint. Sian uzsibaige remontas vonioj. Ryt aptvarkysiu ir imesiu fotkes

QUOTE(Nete @ 2008 01 18, 20:19)
nu, mergaite, galit mane sveikint. Sian uzsibaige remontas vonioj. Ryt aptvarkysiu ir imesiu fotkes 

sveikinam sveikinam

taip ir galvojau ,nes prapuolus visą savaitę buvai,nu ir smagu tau.Mes irgi jau netoli finišo

QUOTE(marimacho @ 2008 01 18, 12:16)
niu zodziu
pas mus tas gyvatukas iseis is tos dezes kur vamzdziai yra
nes dabar jo ner, yra tik uzdeta tokia slanga, kad kaimynams siltu gyvatukas.
niu gal ne taip supratai mane, as klausiau ar ir plytelese gal reikia iskarto ispjaut ar isgrest slykutes ten kur reiks, niu ne tik gyvatukui, niu pvz ir lentyneles kur kaninsim arba dantu sepetuku laikikli
niu as klausiu, ar jei jau isklijavus greztume, ar nesuskils plyteles
gal is karto visur reik pasiruost skylutes
niu gal ir nesamone cia sumasciau..
zodziu papasakokit, kada grezet skyles visokiom lentynelem pakabint

pas mus tas gyvatukas iseis is tos dezes kur vamzdziai yra

niu gal ne taip supratai mane, as klausiau ar ir plytelese gal reikia iskarto ispjaut ar isgrest slykutes ten kur reiks, niu ne tik gyvatukui, niu pvz ir lentyneles kur kaninsim arba dantu sepetuku laikikli

niu gal ir nesamone cia sumasciau..
zodziu papasakokit, kada grezet skyles visokiom lentynelem pakabint

Kai vonios kambarį atsirestauravom, tai visas sienas sugrežiojom - niekas neskilo (Dvarčionių keramika)...

Tiesiog pirma vinį reikia pakalti į tą tašką, kur gręši (kad grąžtas nenuslystų), o poto - DAUG apsukų ir mažai spaudimo, su betono grąžteliu -

niu bliamba, nuemem tulika, norejom lygint grindis
o ten tulikas nat tokios pakyleles kokio 1 cm padarytas
o ta pakyla nebeatitinka naujo tuliko vietos, niu zodziu tai dabar teks nudauzyt ja kazkaip
o tai noriu paklaust, ar jus tulika uzdejot ant isklijuotu plyteliu, ar daret ta pakylele? nors man keistai ji cia atrodo
manau, jos niekam nereik

o tai noriu paklaust, ar jus tulika uzdejot ant isklijuotu plyteliu, ar daret ta pakylele? nors man keistai ji cia atrodo

pas mane ant isklijuotu plyteliu tulikas pastatytas
Ainu apvalysiu vonia, kad but ka idet jum parodyt

QUOTE(marimacho @ 2008 01 19, 17:31)
niu bliamba, nuemem tulika, norejom lygint grindis
o ten tulikas nat tokios pakyleles kokio 1 cm padarytas
o ta pakyla nebeatitinka naujo tuliko vietos, niu zodziu tai dabar teks nudauzyt ja kazkaip
manau, jos niekam nereik 

Pas mus plytelės išklijuotos o tuliko dar nėra

Papildyta:
QUOTE(Nete @ 2008 01 19, 17:34)
pas mane ant isklijuotu plyteliu tulikas pastatytas
Ainu apvalysiu vonia, kad but ka idet jum parodyt 

O nu žinai o aš jau tikėjus atsisėdus rast tavo vonios foto

niu viskas aisku, jau pasalinom ta pakilele, ka tik nugruntuvau grindis, kai isdzius pries einant miegot ispilsim ta savaime islyginanti kazkoki daikta
niu o ryt jau nezinau, imsimes gal sienas tvarkyt, niu vis mums atsiranda kokiu suduku, del ko vis negalim plytku pradet klijuot
vakar perskaitem senuku lankstinuke, kad labai daug visokiu irankeliu neturim plytkom klijuot
su kokiais irankiais jus issivertet? ar naudojot visus tuos irankius, kurie buvo senuku lanktinuke parasyti?
kazin ar labai blogai ar pirkt mums nauja, ja klijamt tempt su dantukais, nes musu dantukai 6 mm, o plyteliu sieneles 40 cm ir 33 cm... senuku lanktinuke buvo parasyta,k ad tada reik 10 mm...
niu bet negi vel lekt i senukus?
man tie nenumatyti atvejai jau baigia pribaigt
kazin is vis neaisku kada pradesim tas prakiktas plytkas klijuot, jau galvojau ryt galesim pradet klijuot

vakar perskaitem senuku lankstinuke, kad labai daug visokiu irankeliu neturim plytkom klijuot

su kokiais irankiais jus issivertet? ar naudojot visus tuos irankius, kurie buvo senuku lanktinuke parasyti?
kazin ar labai blogai ar pirkt mums nauja, ja klijamt tempt su dantukais, nes musu dantukai 6 mm, o plyteliu sieneles 40 cm ir 33 cm... senuku lanktinuke buvo parasyta,k ad tada reik 10 mm...
niu bet negi vel lekt i senukus?
man tie nenumatyti atvejai jau baigia pribaigt