QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 11, 01:51)
Tik man, kepant žuvį, nuolat kyla nesklandumų: miltai nubyra į kepimo aliejų ir virsta karčia tešla, o žuvis subyra 

:
1. kad miltai nenubyrėtų, juos reik nukratyt, kad būtų tik šiek tiek pavilgyta juose
2. būtina sąlyga, žuvį kept jau įkaitusioje keptuvėje ant įkaitusio aliejaus ir žuvies nevers tol, kol jau matysis, kad iškepus apačia
Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2006 11 12, 16:10)
kepamos žuvies kvapas, tai 
 
aš lašišos niekad nekepu 

  nes ir kvapas nekoks, ir mum su vyru labiau patinka virta  

 man yra žymiai skaniau virta garuose arba šiaip virta, prie jos darau padažą: aliejus, citrinos sultys, garstyčios, kaparėliai 
