Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

QUOTE(half @ 2010 06 01, 03:06)
nemaniau kad yra tokiu geliu kurios atrodo ir nelepios bet uzsispyrusios jodai blush2.gif .jau kantrybes turiu ,bet si karta neiskentejau ir atsisveikinau palikdama maisely prie siukslines.manes nedziugina kada lauki o rezultato nera ,nera ziedu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi su kai kuriom atsisveikinu...pvz, visas santpaulijas ištrėmiau į laiptinę..o ten joms dar geriau nei pas mane namie - pražydo ne karto nežydėję krūmeliai..tegul žydi, tegu puošia..

o kai kada irgi...bet labai retai, būna, kad kokią gėlę iš vazono į skaidrų maišiuką ir prie konteinerių..dar užrašau kas per gėlė ir pavadinimą veislės. Dingsta greit smile.gif
paprastai tai būna keli turimi egzemplioriai..kai gėlės rudeniop grįžta į namus, reik galvot kur talpint, tai taip ir būna..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 01 birželio 2010 - 07:48
O pas mane zydi user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 06 01, 10:01)
O pas mane zydi user posted image

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
vadinasi ne as viena atsisveikinu su gelytem palikdama su zemem ir maisely prie siukslines.ne viena gele taip palikau ir visai nesigailiu,nes matau kad zmones pasiima ir toliau bando isauginti,prazydinti.tegu dziugina kitu zmoniu aki ir buna tik nuo to geresni.
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 06 06, 22:13)
vadinasi ne as viena atsisveikinu su gelytem palikdama su zemem ir maisely prie siukslines.ne viena gele taip palikau ir visai nesigailiu,nes matau kad zmones pasiima ir toliau bando isauginti,prazydinti.tegu dziugina kitu zmoniu aki ir buna tik nuo to geresni.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena
Nupirkau žydinčia , žydi ji pas mane jau 3 mėn kokie žiedų jau mažėja, bet lapai doh.gif tai auga ohoho kaip ir jų vis daugėja, tikiuosi paskaičius jūsų patarimų žydės ji pas mane dar ne karta, naujose namuose pradėjau gėlėmis domėtis, nes vietos kai daugiau jau ir vyras neprieštarauja smile.gif

O tai pavasarį gal galima bus porą vazonėlių padaryt iš vieno ar tiesiog didesnį vazoną ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 08 09, 00:59)
Laba diena
Nupirkau žydinčia , žydi ji pas mane jau 3 mėn kokie žiedų jau mažėja, bet lapai  doh.gif  tai auga ohoho kaip ir jų vis daugėja, tikiuosi paskaičius jūsų patarimų žydės ji pas mane dar ne karta, naujose namuose pradėjau gėlėmis domėtis, nes vietos kai daugiau jau ir vyras neprieštarauja smile.gif

Labai graži wub.gif

Sakiau, kad daugiau neauginsiu, bet dovanų gavau šakelę - juk neišmesiu doh.gif
Atsakyti
as visas susodinau lauke i gelyna,tai subujojo kaip krumai bigsmile.gif tik kur reiks rudeni det g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 08 10, 15:45)
as visas susodinau lauke i gelyna,tai subujojo kaip krumai bigsmile.gif tik kur reiks rudeni det g.gif  g.gif

Įdėk foto pasigėrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 16, 22:17)
Įdėk foto pasigėrėti  mirksiukas.gif

gerai,idesiu,bet kad be ziedu...
Atsakyti
as savo kalanke ''patresiau'' vandeniu kuris nutirpo nuo zalios uzsaldytos mesos,na vienu zodziu siek tiek kraujo vandenyje.tai geles eina is proto,visos ne vien kalankes.kai suzydes butinai ir foto ikelsiu.siaip dar esu girdejus,kad ir kavos tirsciais galima kiek palepinti geles,bet dar nesu isbandzius
Atsakyti