Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

Kalnke idomus augalas, kai ja priziurejau, tresiau, reguliariai laisciau, ji taip prastai ir suvargusi atrode. O kai isnesiau i koridoriu ,kur salta ir ne visada palaistau. Tai augalas iskart atsigavo paaugo ir taip gausiai zydet pradejo. wub.gif
Tai isvada: kuo maziau krepti demesi ir palaistai kada ne kada viskas ciki.
Gele, kuriai nereikia meiles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdele @ 2011 01 20, 22:01)

Tai isvada: kuo maziau krepti demesi ir palaistai kada ne kada viskas ciki.
Gele, kuriai nereikia meiles  mirksiukas.gif

Tikrai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mano kalanke sukrovus pumpurus jau kokie 2 menesiai bet niekaip neprazysta....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 01 21, 13:00)
O mano kalanke sukrovus pumpurus jau kokie 2 menesiai bet niekaip neprazysta....

Mano taip pat mad.gif
Atsakyti
jos ilgokai neprazysta, is tiesu. lauki lauki, o jos neskuba. Pas mane rozine jau nuzydet baigia sad.gif kazkaip trumpai
Atsakyti
aš irgi laukiau laukiau.. pražydo.. kažkaip lievai.. net fotkint nesinori unsure.gif
Atsakyti
o as ja vesiai dabar laikau, gal man ja reiktu i siltesni kambari inesti, gal paskatinciau....?
Atsakyti
o mano nei pumpurų nei gėlių verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Pasirodau ir aš su savo kalankėmis smile.gif 4u.gif
Tik...viena nežydėjo šiemet pas mane verysad.gif o kitos dvi pražydo, bet nelabai gausiai... verysad.gif Bet vis smagiau, kad bent keliais žiedeliais palepina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 24, 23:24)
Sveikutės  mirksiukas.gif 
Pasirodau ir aš su savo kalankėmis smile.gif  4u.gif
Tik...viena nežydėjo šiemet pas mane  verysad.gif  o kitos dvi pražydo, bet nelabai gausiai...  verysad.gif  Bet vis smagiau, kad bent keliais žiedeliais palepina  bigsmile.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
Ačiū ax.gif 4u.gif
Aš galvoju, kad visai gražu būtų didelį krūmelį padarius, kad atrodytų, jog daugiau žiedukų yra biggrin.gif
Atsakyti
mano
http://public.fotki....icture-001.html wub.gif
http://public.fotki..../picture-7.html
Atsakyti