Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(_mamka_ @ 2008 05 18, 00:41)
Lasik operacijai biuletenio nereik g.gif Darem pries 1,5 metu su vyru. Uzsirasem specialiai penktadieniui. Jau ta pati vakara maciau gerai, aisku, regejimas po to dar pastiprejo.

Pora savaiciu vaiksciojau su akiniais nuo saules. Aciu tai situacijai, nes dabar tikrai gerus akinius nuo saules issirinkau, o tada net nesidomejau biggrin.gif

Kita diena vaziavau su masina 4u.gif

Svarbu juk tik nekelti sunkiai ir nesportuoti. Tik vat man idomu... jei tada akiniu nuo saules labai reikejo pirmom pora dienu (paskui nesiojau is ipratimo:)) ), o buvo spalio pabaiga... tai kaip dabar, kai saules tiek daug g.gif Sunkiau nuo jos issisukt. Beje, tada visi mane, kad vyras man uzvaziavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

o as dariausi rugpjucio pradzioj, kai saules buvo labai daug. Ir tie akiniai atrodydavo vietoj ir laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2008 05 18, 09:54)
o as dariausi rugpjucio pradzioj, kai saules buvo labai daug. Ir tie akiniai atrodydavo vietoj ir laiku  smile.gif

Tai aš iš dalies dėl saulės ir renkuosi rudenį - rugsėjo mėn. Na, dar ir laikas toks bus, kad akiniai į temą atrodys biggrin.gif
O vasarą nenorėčiau, vis tiek visokios maudynės jūroj, ežeruos, o dar smėlis ir pan. - nesinori rizikuoti.
Atsakyti
Labas,uzsiregistravau akiu konsultacijai ir lazerinei akiu operacijai klinikoj Lasik VLN pas gydytoja Aida Kirtikli,tai gal kas nors zino apie sita gydytoja atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Raska23 @ 2008 05 21, 18:44)
Labas,uzsiregistravau akiu konsultacijai ir lazerinei akiu operacijai klinikoj Lasik VLN pas gydytoja Aida Kirtikli,tai gal kas nors zino apie sita gydytoja atsiliepimu.

Girdėjau gerų atsliepimų apie toje klinikoje operuojančius gydytojus. Nors, po savo asmeninės patirties ir konsultacijų dviejose klinikose vis tik rinkčiausi Laserview Žukausko g.
Atsakyti
QUOTE(Raska23 @ 2008 05 21, 17:44)

Mus su vyru jis konsultavo ir operavo thumbup.gif tik kuo puikiausi atsiliepmai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2008 05 22, 00:22)
Mus su vyru jis konsultavo ir operavo thumbup.gif tik kuo puikiausi atsiliepmai 4u.gif

Mane irgi operavo Kirtiklis.Puikus gydytojas. thumbup.gif
Atsakyti
kas operavosi ar ruosiasi, butu labai idomu jei kainas parasytumete smile.gif
nes laseview ir akiu lazerines chirurgijos centro puslapiuose nematau informacijos
ir kiek konsultacijos kainuoja, supratau kad apie 100lt?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 05 22, 09:15)
kas operavosi ar ruosiasi, butu labai idomu jei kainas parasytumete smile.gif
nes laseview ir akiu lazerines chirurgijos centro puslapiuose nematau informacijos
ir kiek konsultacijos kainuoja, supratau kad apie 100lt?

Akių lazerinės chirurgijos centre mokėjau 99 Lt., Laserview - 40 Lt, nes ten nedarė visko, t.y. netyrė akių dugno, taip susitarėme smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ruosiuosi operacijai.kiek girdejau ir skaiciau pries operacija reikia savaite laiko nesioti akinius,nes linzes gali iskreipti parodymus ar tiesa? neturiu akiniu ir nemegstu ju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(123dolcikas @ 2008 05 22, 10:34)
Sveikos, ruosiuosi operacijai.kiek girdejau ir skaiciau pries operacija reikia savaite laiko nesioti akinius,nes linzes gali iskreipti parodymus ar tiesa? neturiu akiniu ir nemegstu ju.  g.gif

Taip, tiesa. Net ir prieš tyrimus, norint gauti realius duomenis, rekomenduoja nenešioti linzių kurį laiką (priklausomai nuo to, kiek jau metų su linzėmis). Pvz., su mano 15-kos metų linzių nešiojimo stažu man reikėjo be jų būti bent jau savaitę.
Prieš operaciją be linzių būti privaloma, nors dėl laiko įvairiuose šaltiniuose radau skirtingą informaciją: vienur kalba apie 2 sav., kitur - apie parą... Dar ir nuo linzių tas priklauso.
Bet kokiu atveju, jei jau ruošiesi operacijai, tai eisi ir konsultacijos, ten tau tiksliai pasakys, kaip tiksliai tau elgtis.
Atsakyti
Miaška, o kiek kainavo pati operacija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 05 21, 23:21)
Nors, po savo asmeninės patirties ir konsultacijų dviejose klinikose vis tik rinkčiausi Laserview Žukausko g.

Kodėl?
Šiaip įdomu pasidarė, kokia orientacinė kaina operacijos? ax.gif Ar skiriasi pvz. astigmatizmo koregavimo atveju?
Ir dar ramybės neduoda komplikacijų pavojus - ar tai realu? unsure.gif
P.S. Mąstau, gal ir man 30-mečio proga sau pasidovanot gyvenimą be akinių/linzių...
Atsakyti