Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(sausine @ 2008 05 12, 08:51)
Dar paklausiau okulistės apie jų naudą,tai ji sakė kad prie aukšto trumparegystėsl aipsnio(o mano toks buvo) jų nauda abejotina.Aišku ,jei regėjimas nėra labai nusilpęs,gal jie ir padeda  smile.gif .

Aš tuos pratimukus pradėjau daryti ne tikėdamasi regėjimą sustiprinti, o tiesiog, kad geriau akys po visų darbų atsipalaiduotų - nes jausmas malonus, kaip po treniruotės biggrin.gif
O regėjimo pasitaisymas man pačiai buvo netikėtas šalutinis poveikis biggrin.gif
Atsakyti
Man būtų gerai šituos pratimukus daryti tiesiog profilaktiškai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 12, 09:58)
Man būtų gerai šituos pratimukus daryti tiesiog profilaktiškai...

Nors tikrai reikia pripažinti,kad po Lasik operacijos aš pasikabinau regėjimo lentelę ir pastoviai į ją žiūrėdavau,nes tai irgi vienas iš regėjimo gerinimo būdų.Tikrai matėsi kaip regėjimas gerėjo , nes iš pradžių iš tikro ir vaizdas liejos ir tikrai regėjimas buvo silpnesnis.Jau grei bus 5 metaio po operacijos,bet mano "akių kabinetas" vis dar veikia,tai padeda sekti pačiai regėjimo būklę. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Labutis visoms,as trumparege nuo vaikystes,be akiniu ne is vietos deja,be ju lb sunkiai matau,mano didelis cilindras,taigi isgirdusi labai uzsinorejau tos lasik operacijos,beje noras buti be akiniu stipresnis uz visas baimes tongue.gif ,na mano gyd .vakar jau surase siuntimuka konsultacijai,as vykswiu i Kauna,beje datos dar nezinau nes turiu mergyte 6m. vest konsultuotis i klinikas del regejimo,bet registruos tik kita savaite birzeliui,taigi konsultuosius ir as birzeli,bet db jau bijau kad ragena nebutu per plona. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zika1 @ 2008 05 13, 13:34)
bet db jau bijau kad ragena nebutu per plona. blink.gif

Ragenos storis - įgimtas dalykas, tai bijosi ar nebijosi - niekas nepasikeis smile.gif
Sužinosi po tyrimų...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 05 13, 14:53)
Ragenos storis - įgimtas dalykas, tai bijosi ar nebijosi - niekas nepasikeis smile.gif
Sužinosi po tyrimų...

hmm, ar tikrai? nes man pvz, keratokonas (nezinau, ar taip lietuviskai vadinas g.gif ), t.y. busena, kai ragena palaipsniui ploneja nuo kazkokio tai amziaus (dazniausiai nuo paauglystes), o priezastys to nezinomos kol kas. Bet yra tam jau gydymas... Ir siuo metu daugumai, kieno plona ragena, jau galima LASIK daryt.

Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2008 05 13, 17:39)
hmm, ar tikrai? nes man pvz, keratokonas (nezinau, ar taip lietuviskai vadinas  g.gif ), t.y. busena, kai ragena palaipsniui ploneja nuo kazkokio tai amziaus (dazniausiai nuo paauglystes), o priezastys to nezinomos kol kas. Bet yra tam jau gydymas... Ir siuo metu daugumai, kieno plona ragena, jau galima LASIK daryt.

Aš klausiau akių gydytojos - man sakė, kag įgimta. Daugiau ir nesidomėjau, tai gal ir klystu. Kažkuriame puslapyje net buvau radusi, kokio maždaug storio ragena juodaodžių, azijiečių, europiečių - net tai turi reikšmės biggrin.gif
O kad jau daroma operacija, žinau - tiesiog su naujesne aparatūra tas ragenos lopinukas atskiriamas plonesniu sluoksniu, nei anksčiau.
Atsakyti
eisiu ir as i konsultacija, kai sesija pasibaigsiu. kiek zinau israso toj pacioj klinikoj nedarbingumo lapeli?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2008 05 16, 18:59)
eisiu ir as i konsultacija, kai sesija pasibaigsiu. kiek zinau israso toj pacioj klinikoj nedarbingumo lapeli?

Neįsivaizduoju. Kadangi imsiu atostogas, tai ir nepasidomėjau.

Beje, man skambino iš klinikos, kur tyriausi, kaip ir žadėjo. Sakė, parodė mano duomenis operuojančiam gydytojui, tai jis patvirtino, kad galiam operuoti. Tai va, ko gero niekur nevažiuosiu, operuosiuos Vilniuje. Rugpjūtį pakartosiu tyrimus, ir rugsėjį jau planuosiuos atostogas ir operaciją.
Atsakyti
As tai svarstau birzelio pradzioj eiti konsultuotis. ir operacija pasidaryti kuo greiciau. tik labai gasdina tas laikas iki operacijos, kai reikes su akiniais vaiksciot. niekada gyvenime nesu ju nesiojusi 4u.gif . iki siol linzes gelbedavo. net operacijos nebijau biggrin.gif . tik tu 2 savaiciu iki smile.gif
Atsakyti
bandysiu ir aš reguliariai daryti pratimus, nes regėjimo blogėjimas jau ima gasdinti. tik nelabai supratau šito pratimo:
QUOTE(be*starlet @ 2008 05 10, 16:11)
9. po 2k. pamirkset akytem: taipx2k., nex2k.

kas čia per mirksėjimas taip-ne ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2008 05 16, 17:59)

Lasik operacijai biuletenio nereik g.gif Darem pries 1,5 metu su vyru. Uzsirasem specialiai penktadieniui. Jau ta pati vakara maciau gerai, aisku, regejimas po to dar pastiprejo.

Pora savaiciu vaiksciojau su akiniais nuo saules. Aciu tai situacijai, nes dabar tikrai gerus akinius nuo saules issirinkau, o tada net nesidomejau biggrin.gif

Kita diena vaziavau su masina 4u.gif

Svarbu juk tik nekelti sunkiai ir nesportuoti. Tik vat man idomu... jei tada akiniu nuo saules labai reikejo pirmom pora dienu (paskui nesiojau is ipratimo:)) ), o buvo spalio pabaiga... tai kaip dabar, kai saules tiek daug g.gif Sunkiau nuo jos issisukt. Beje, tada visi mane, kad vyras man uzvaziavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti