Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

ziuret kad zinot biggrin.gif
bet to filmuko as ir nepaziurejau iki galo istryniau
gal reiktu vel pamegint paziuret biggrin.gif
Papildyta:
vaje pilnas youtube tu operaciju
kai kurie filmukai itin gresmingais pavadinimais:
The Video that LASIK Doctors Don't Want You To See
When lasik goes bad, there is no Plan B
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 05 27, 20:52)
ziuret kad zinot biggrin.gif
bet to filmuko as ir nepaziurejau iki galo istryniau
gal reiktu vel pamegint paziuret biggrin.gif
Papildyta:
vaje pilnas youtube tu operaciju
kai kurie filmukai itin gresmingais pavadinimais:
The Video that LASIK Doctors Don't Want You To See
When lasik goes bad, there is no Plan B

Aš nežiūrėjau. Nuėjau ir pasidariau operaciją. Ir visai nebaisu. Dabar džiaugiuosi, kad niekas nuo nosies nesmunka. Ir pradėjau pastebėti, kiek akiniuočių mieste...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 27, 21:33)
O kam žiūrėti?

smalsu gi bigsmile.gif

aš irgi kažkada svajojau apie šitą operaciją (pas mane abi akys -4,5), bet kai teko po skalperiu atsigult ne savo noru dukart (šalino miežius), tai dabar nebesinori.. suprantu, kad skirtingi dalykai čia, bet vis tiek, kažkaip baimė didesnė pasidarė nei noras išsilaisvint iš lindzių ir akinių.. doh.gif
Atsakyti
Na, man nuo akies voko degino papilomą, be jokio nuskausminimo, irgi jausmas, kurio nenorėčiau daugiau patirti, bet dėl to nesiruošiu atsisakyti galimybės matyti gerai nuosavomis akimis.
Atsakyti
Miaška, o dar nežinai datos operacijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2008 05 28, 15:12)
Miaška, o dar nežinai datos operacijos?  smile.gif

Ne, dar ankstoka. Planuoju operuotis rugsėjį, imsiu atostogas porai savaičių, tai su klinika tarėmės, kad paskambinsiu rugpjūtį, kadangi operuojantis gydytojas atvyksta iš Rygos, tai reikia derinti laiką pagal jo buvimą LT.
Atsakyti
o as rytoj suoliuoju i konsultacija, jei viskas gerai, kita treciadieni operuos biggrin.gif . tik va akinius tik siandien uzsidejau, iki siol su linzem buvau. bet registraturoj sake, kad nieko tokio...net nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 09 birželio 2008 - 18:19
Po operacijos praėjo jau daugiau nei du mėnesiai, bet dar nėra tikrai komfortiško matymo. Tačiau jis vis gerėja ir gerėja.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 09, 22:53)
Po operacijos praėjo jau daugiau nei du mėnesiai, bet dar nėra tikrai komfortiško matymo. Tačiau jis vis gerėja ir gerėja.

Jei sakai, kad gerėja - tikiu, kad pagerės ir iki normos smile.gif
O kas kiek laiko vaikštai apžiūrai?

Aš jau šiek tiek susigyvenau su akiniais, nors kartais erzina. Bet supratau, kaip vargo akys su lęšiais. Dabar juos įsidedu tik tada, kai dažausi plaukus, tai nelengva būna ištverti, akys sausėja, atpratau greitai...
Atsakyti
Nebevaikštau į jokias apžiūras- ką jie man padės?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 10, 09:19)
Nebevaikštau į jokias apžiūras- ką jie man padės?

O tai ir nereikia, ar tiesiog nevaikštai? blink.gif Ne dėl padėjimo, o tiesiog, kad pasižiūrėtų, ar viskas "pagal taisykles" vyksta...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 09, 22:53)

ir man sausumas akiu po truputi praeina. savaitgaliais, kai prie kompo nesedziu, tai is vis gerai thumbup.gif Liepos gale eisiu vel tikrint akiu (bus 3 menesiai po operacijos praeje)
Atsakyti