Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(koritsaki @ 2008 06 10, 11:42)
ir man sausumas akiu po truputi praeina. savaitgaliais, kai prie kompo nesedziu, tai is vis gerai  thumbup.gif  Liepos gale eisiu vel tikrint akiu (bus 3 menesiai po operacijos praeje)

Man tai dar vis dešinė akis "paplaukioja", kai keičiasi apšvietimas. Būna valandų, kai kiek prasčiau matau. Prasčiausiai kol kas matau prietemoje. Bet viskas po truputėlį tvarkosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 10 01, 19:49)
As irgi svajoju apie gyvenima be akiniu, bet mano vyras kategoriskai pries  doh.gif  Jis labai bijo pasekmiu, sako, o jeigu isvis apaksi. vienu zodziu, neleidzia man operuotis. Aisku ir pinigeliu reikia turet atliekamu, o kaip zinia, tu atliekamu kazkaip retai pasitaiko  doh.gif

O as apie tai, kad galima apakt net pagalvojusi nebuvau, nemanau, kad tai imanoma... gal... unsure.gif visgi ir as noreciau sveiku akyciu... smile.gif
Atsakyti
dirol.gif kada nors ir as pasidarysiu tokia operacija didis.gif
Atsakyti
Šiandien lygiai metai, kaip aš džiaugiuosi puikiu regėjimu thumbup.gif Spėjau jau pamiršti, kad nešiojau akinius.

Nuo 10 metų nešiojau akinius. Porą metų - kontaktinius lešius, bet akims tai nepatiko. Lietuvoje neapsiėmė niekas operuoti, nes neatitikau reikalavimų. Amerikoje išoperavo be jokių klausimų tongue.gif Klausiau, kodėl neoperavo Lietuvoje. Atsakymas: ko gero senos kartos aparatūra.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 06 16, 04:37)
Klausiau, kodėl neoperavo Lietuvoje. Atsakymas: ko gero senos kartos aparatūra.

Ir man vienoje Vilniaus klinikoje ištyrė, kad negalės operuoti. Kai nuėjau konsultacijos į kitą - ten pasakė, kad gali operuoti.
O kokios buvo tavo priežastys, kad neoperavo Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 06 16, 09:39)
O kokios buvo tavo priežastys, kad neoperavo Lietuvoje?

Pirmiausia, tai mano regėjimas nebuvo nusistovėjęs: čia pagerėdavo, čia pablogėdavo. Ne dideli tie skirtumai, bet ... Tai čia viena iš pagrindinių priežasčių kodėl sakė, kad neoperuos ir dar net pasakė, kad niekur manęs neoperuos, jokioje šalyje.

Antra priežastis, kad mano ragenos per plonos.

Amerikoje t.p. minėjo, kad ragenos plonos, todėl man nedarė LASIK, o PRK. Tačiau dėl nepastovumo, tai net neklausė tokio klausimo. Daugiausiai jie mane ramino, kad negali daryti LASIK ir pasakojo kokie jo privalumai prieš PRK smile.gif Bijojo, kad nesupanikuočiau hihihi.gif , nors buvau tvirta apsisprendime tongue.gif
Atsakyti
treciadieni einu as operacijos daryti. iki siol nebijojau, dabar po truputi neramumas ima, bet tikiuosi viskas bus ok ir daugiau niekada nereikes akiniu ax.gif na, isskyrus senatve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2008 06 16, 16:11)
na, isskyrus senatve biggrin.gif

Tikrai idomu, kaip akys reaguoja, kai pradeda vystytis toliaregyste? Gal kas skaitete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 06 16, 19:59)
Tikrai idomu, kaip akys reaguoja, kai pradeda vystytis toliaregyste? Gal kas skaitete? g.gif

Na aš jau seniai tą operaciją dariausi ,prieš 5 metus.Jau pradėjo man toliaregystė vystytis,na jau ir priklauso rolleyes.gif .Net pačiai keista kai pastebiu ,kad jau sudėtinga siūlą į adatą įvert.Bet ji mažesnė negu mano bendraamžių,galiu darbuotis su popieriukais be akinių,nors tų 'blusinių' išverstų etikečių ant prekių tai 'neįžiebiu' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2008 06 16, 17:11)
treciadieni einu as operacijos daryti. iki siol nebijojau, dabar po truputi neramumas ima, bet tikiuosi viskas bus ok ir daugiau niekada nereikes akiniu ax.gif  na, isskyrus senatve biggrin.gif

Sėkmės tau! 4u.gif

QUOTE(rsc @ 2008 06 16, 18:59)

Žinau tik tiek, kad senatvinė toliaregystė nepagydoma, deja. Bet, kai pasižiūriu į save, nuolat akiniuotą/lęšiuotą, tai jau mano mamai kur kas geriau - akinukus išsitraukia tik skaitydama ir megzdama, na kartais dar parduotuvėje - toms "blusinėms" etiketėms skaityti biggrin.gif
Atsakyti
tai as irgi pagalvojau, kad jau geriau dar gerus dvidesimt metu pagyvensiu gerai matydama, o po to jau jei ka tai ir akinukus skaitydama issitrauksiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2008 06 16, 21:34)
tai as irgi pagalvojau, kad jau geriau dar gerus dvidesimt metu pagyvensiu gerai matydama, o po to jau jei ka tai ir akinukus skaitydama issitrauksiu... ax.gif

Aš irgi pilnai tam pritariu.Po operacijos visas pasaulis gražiau atrodo,aš jau iki operacijos svajojau kaip viską paskui apžiūrėsiu "naujomis "akimis. biggrin.gif Kai regėjimas nėra labai blogas gal ir su akiniais nėra jau taip blogai, bet jau kai minusas didelis... blink.gif
Atsakyti