Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Aš mačiau gerai jau praėjus porai valandų po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 11, 13:25)
Ginta, ir skaityti jau gali?

Galiu ir nieko nejaučiu kad kas daryta, tik vis akinius noriu pasitaisyt, arba nusiimti prieš skaitant doh.gif
Atsakyti
Aš normaliai mėnesį negalėjau skaityti- raidės kažkokios keistai mažos atrodė...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 11, 16:58)
Aš normaliai mėnesį negalėjau skaityti- raidės kažkokios keistai mažos atrodė...

Ne man jau vakar viskas normaliai buvo, o šiandien tai iš vis, net pamirštu lašiukus lašintis. Tik bijau, kad po savaitės kokios visi negerumai išlys doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
štai ir aš jau po operacijos. Jausmas nerealus, tikėjausi kažko panašaus, bet nesitikėjau, kad tai bus TAIP... Aišku, po 10 metų su akiniais ir 15 metų su lęšiais staiga praregėti... Po poros dienų atvažiavusi į kliniką apžiūros supratau, ko taip plačiai šypsojosi kai kurie žmonės, matyti ten prieš porą dienų: šiepiausi pati iki ausų kaip beprotė biggrin.gif
Vakar patvirtino, kad matau vienetą, jokių nemalonių pojūčių nebėra, matau puikiai tiek arti, tiek toli, jei kam rūpi kokios detalės - klauskit, mielai pasidalinsiu. Ir visiems rekomenduoju kliniką Minske, įspūdį paliko nerealų.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 14, 16:13)
Sveikos,
štai ir aš jau po operacijos. Jausmas nerealus, tikėjausi kažko panašaus, bet nesitikėjau, kad tai bus TAIP... Aišku, po 10 metų su akiniais ir 15 metų su lęšiais staiga praregėti... Po poros dienų atvažiavusi į kliniką apžiūros supratau, ko taip plačiai šypsojosi kai kurie žmonės, matyti ten prieš porą dienų: šiepiausi pati iki ausų kaip beprotė biggrin.gif
Vakar patvirtino, kad matau vienetą, jokių nemalonių pojūčių nebėra, matau puikiai tiek arti, tiek toli, jei kam rūpi kokios detalės - klauskit, mielai pasidalinsiu. Ir visiems rekomenduoju kliniką Minske, įspūdį paliko nerealų.

Jus operavotes Minske? Jei ne pasalptis domina kainyte?
Atsakyti
sveikos smile.gif as ir labai norejau tokios operacijos, bet gydytoja sake, kad dar palaukt kol pagimdysiu verysad.gif dar sake, kad musu mokslininkai pateikia tik 5 metu stebejimu duomenis, o kazkokie jav mokslininkai pateikia 10 metu ir pastebi komplikaciju... na kol dar ranku kontaktiniu lesiu kentesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 14, 19:47)
Jus operavotes Minske? Jei ne pasalptis domina kainyte?

Taip, Minske, klinikoje "Novoje zrenije", visos kainos yra čia

QUOTE(Dynuke @ 2008 09 14, 19:55)
... na kol dar ranku kontaktiniu lesiu kentesiu tongue.gif

Beje, kontaktiniai lęšiai - ne toks jau nekaltas dalykas. Aišku, kiekvienam valia pasirinkti savo korekcijos būdą, bet man lęšiai jau seniai buvo nusibodę (nešiojau juos 15 metų), be to - dėl astigmatizmo juos užsakinėdavau torinius ir tris kartus brangesnius, nei paprastus, dėl tos pačios priežasties jie kartais nuslinkdavo ar atšokdavo nuo akies, ypač sportuojant... Užkniso. Gydytoja, kuri konsultavo prieš operaciją, prieš metus pati pasidarė korekciją, o turėjo beveik tokias pačias dioptrijas ir astigmatizmą kaip mano, va jinai puikiai suprato, kokį diskomfortą nuolat patiriu...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 14, 18:13)
Sveikos,

Miaska, sveikinu 4u.gif Labai malonu girdeti tokius atsiliepimus thumbup.gif
Dabar kantriai lauksiu ir savo eiles, kada galesiu taip pat dziaugtis. Dabar visai abejoniu nebeliko, kad vaziuosiu ten pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 09 14, 22:05)
Miaska, sveikinu  4u.gif Labai malonu girdeti tokius atsiliepimus  thumbup.gif
Dabar kantriai lauksiu ir savo eiles, kada galesiu taip pat dziaugtis. Dabar visai abejoniu nebeliko, kad vaziuosiu ten pat  drinks_cheers.gif

Sėkmės tau 4u.gif
Nežinau, gal ir Vilniuje operacija būtų sėkminga, bet labai džiaugiuosi, kad opervausi Minske. Beje, man garantavo, kad iškoreguos regėjimą iki 100%, o jei kad ir po metų pasirodytų, kad matau prasčiau - nemokamai koreguos papildomai, tik reikia išsaugoti popierius, kuriuos man įdavė. Na, tikiuosi nieko panašaus neprireiks, bet jeigu ką - nebijočiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 14 rugsėjo 2008 - 22:17
Miaška,ir man atrodė, kad nebijočiau, bet kai praėjo pusmetis, kažkaip nebesinorėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 15, 08:12)
Miaška,ir man atrodė, kad nebijočiau, bet kai praėjo pusmetis, kažkaip nebesinorėtų  ax.gif

Sveikutes,

Cia as del papildomos operacijos: kaip man vėl pasilpo matomumas buvau nuvaziavusi i akiu ligu klinika pasitikrinti, tai daktare ( pavardė is S raidė atrodo, bet nepamenu gerai) zinoma patarė vaziuoti pas gydytoja, pas kuri dariaus operaciją. Ir vėliau man iseinant pro duris paklause, ar rysciaus daryti pakartotina operacija - sakau tiesiog nezinau. Tai ji man sako, as tikrai, kaip gydytoja nerekomenduociau po tiek laiko. O buvo praėje 1m. ar 1,5 m. po operacijos. doh.gif
Atsakyti