Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 11, 12:51)
tai,kaip suprantu atsiguli ir reikia ziureti i ta lazeriuka ar ilgai,o kaip su mirksejimu ar jautete ka nors mirksiukas.gif kodel nenoretumete,turbut ne malonu ar kaip blush2.gif
O kiek laiko negalima dirbti?

Operacija man truko maždaug 40 minučių. Pusę laiko žiūrėjau viena akim į raudoną švieselę, pusę laiko- į kitą. Pirmiausiai uždeda akies laikiklius ir nepamirksėsi...Nemaloniausia, kai aparatą ant akies trumpam uždeda ir akimirką nieko nematai.
Aišku, kad nemalonu- gi po tavo akis krapštosi... Neskauda, bet vis vien jauti...
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 11, 13:51)
tai,kaip suprantu atsiguli ir reikia ziureti i ta lazeriuka ar ilgai,o kaip su mirksejimu ar jautete ka nors mirksiukas.gif kodel nenoretumete,turbut ne malonu ar kaip blush2.gif
O kiek laiko negalima dirbti?

kad nemirksetum, akis prilaikoma tokiu "sketikliu", tai visai nesunku tas kelias minuteles ten pagulet. O nemalonu tai vien del to, kad su tavo akimis visa tai vyksta. Ir ta nezinia tokia, ir baime...
Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2008 09 11, 13:01)
kad nemirksetum, akis prilaikoma tokiu "sketikliu", tai visai nesunku tas kelias minuteles ten pagulet. O nemalonu tai vien del to, kad su tavo akimis visa tai vyksta. Ir ta nezinia tokia, ir baime...

Nebijojau, bet vis vien...
Atsakyti
scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif eina sau,taip ir galvojau,kad biski man baisu butu..jauciu tik delto ir bijau tos operacijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif uztat vis ir ieskau trukumu joje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet jauciu mirkseti tai ziauriai norisi g.gif o su narkoze niekaip negalima biggrin.gif biggrin.gif as primokeciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 11 rugsėjo 2008 - 13:07
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 11, 14:06)
scare.gif  scare.gif  scare.gif  scare.gif  scare.gif  scare.gif eina sau,taip ir galvojau,kad biski man baisu butu..jauciu tik delto ir bijau tos operacijos biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  uztat vis ir ieskau trukumu joje biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Bet jauciu mirkseti tai ziauriai norisi g.gif o su narkoze niekaip negalima biggrin.gif  biggrin.gif as primokeciau biggrin.gif  biggrin.gif

nea, nesinori mirkset, nes nereikia jokiu pastangu paciam det, kad nesimarkstyt. As kitokia procedura apturejau akiu, tai ten su tuo sketikliu reikejo valanda isbut!!! va ten tai akys isvargo kaip reikiant...
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 11, 13:06)
Bet jauciu mirkseti tai ziauriai norisi g.gif o su narkoze niekaip negalima biggrin.gif  biggrin.gif as primokeciau biggrin.gif  biggrin.gif

Kadangi 30 m vaikščiojau su akiniais, noras buvo didesnis už baimę...
Mirksėti visai nesinorėjo- aš lengvai koncentruojuosi, kai reikia.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 11, 12:13)
Kadangi 30 m vaikščiojau su akiniais, noras buvo didesnis už baimę...
Mirksėti visai nesinorėjo- aš lengvai koncentruojuosi, kai reikia.

O linziu niekada nebandei nesioti mirksiukas.gif cia gal ne i tema......as tai visada nesiodavau linzes,tik per nestuma pacios akys atmete jas,tai dabar ipratau su akiniais :ax:per atostogas vel jas isbandziau,viskas normaliai ax.gif nors aisku apie operacija pagalvoju.....pagalvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 11, 13:58)
Operacija man truko maždaug 40 minučių. Pusę laiko žiūrėjau viena akim į raudoną švieselę, pusę laiko- į kitą. Pirmiausiai uždeda akies laikiklius ir nepamirksėsi...Nemaloniausia, kai aparatą ant akies trumpam uždeda ir akimirką nieko nematai.
Aišku, kad nemalonu- gi po tavo akis krapštosi... Neskauda, bet vis vien jauti...

40 minuciu?? oho! man gal kokias 10 abiem akims kartu. Ir dar 15 min paruosimai, lasai ir visa kita.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 11, 13:58)

O kodel taip ilgai, 40 minuciu??? blink.gif
Atsakyti
Nebuvo jokių paraudimų, jokių žymių, kad daryta kažkas. Iš vis, žiūrėjau namusoe į savo akis ir buvo net tokia mintis: nieko sau, darė darė, o atrodo, kad net nelietė hihihi.gif Kaip žinosiu, akd galiu jau liesti jas, jei nieko neismato hihihi.gif

Vaižgante, kuo toliau, tuo labiau man tavo operacija nepatinka. nežin au kodėl, bet jausmas negeras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneM: 11 rugsėjo 2008 - 15:04
Ramune, tau kitokią operaciją darė. Čia gi LT...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 11, 16:09)
Ramune, tau kitokią operaciją darė. Čia gi LT...

Kad kitokią, tai žinau, bet mano operacija tai "senojo kirpimo" vadinasi ir man ilgai aiškino kaip ji geriau, kad tik nepabėgčiau lotuliukas.gif Todėl, kad po LASIK daugelis jau kitą dieną mato gerai, beveik puikiai, o aš tik po savaitės tai pajutau ir tai buvo palaipsnis, o ne staigus, kaip su LASIK.

Bet kokiu atveju, man tavo, vaižgante, operacija nepatinka ... Kažkas joje negerai ...
Atsakyti