Naujausia - Minske. Bet tai Minskas, man netinka.
O šiaip, iš aplink greit pasiekiamų - tai Latvijoj, bet kaiiiiiinooooos operacijos... apie 7000 LTL, ui. Man tai per brangu. Todėl ir renkuos tarpinį variantą - Laserview. Tai latviškas klonas Lietuvoj...
Papildyta:
QUOTE(idida @ 2008 10 07, 09:12)
tu visiskai teisi. Aureoles atsiranda todel kad kai esi tamsoje vyzdys issiplecia ir apima pjuvio vieta. Esme tame kad pradzioje tai pjuvis, o po to formuojasi randas. Kaip zinome visi zmones skirtingi tai ir randai gyja skirtingai. Vieniems greitai neskausmingai ir arti prie isnykimo. Kitiems gi buna, skausmingai, dar kitiems su komplikacijom. Randai pas vienus mazi, pas kitus didesni susiformuoja.
Dabar berasant tokia mintis kilo: gal jeigu aparatas labai krutas ir gali atpjauti plonesni ragenos sluoksni tai gal ir randas mazesnis gausis
Mano supratimu aureolė susidaro ne dėl rando, o todėl, kad vyzdys išsiplečia ten, kur ragenos sluoksnis nenugarintas lazeriu. Todėl apima tą optinę sritį, kuri formuoja šviesos spindulį taip, kaip buvo iki operacijos. Kodėl tai pranyksta su laiku? Galvoju, kad tiems, kuriems aureolės susidaro dėl operacinio rando, tiems ir pranyksta su rando nykimu, o tiems, kuriems vyzdys plečiasi už rando - likutinis efektas garantuojamas...
Bet, čia mano mėgėjiškos vapalionės...
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 10 07, 09:02)
Apie Socevičienę girdėjau, deja, tik neigiamų atsiliepimų, nesikreipčiau į ją konsultacijos.
Pritariu, kad tokių nuomonių yra daugiau nei teigiamų.