Mes tai naudojam gyvsidabrinį į pažastuką. Turim ir elektroninį, bet jis rodo neteisingai, todėl jo ir nenaudojam. Gal jei pirktum brangų tai ir rodytų teisingai, o mes mokėjom 30 lt. tai nieko gero

Mes gavom dovanu elektronini, naudojom tik pazastyje, nes i uzpakaliuka man kazkaip nesinori jo kisti

Mano sunus daznai serga-tai pradzioj naudojom gyvsidabrio,bet veliau isigijom elektronini,kad greiciau butu..
O si pavasari,vienoj vaistinej pasiemiau OMRON lankstinuka-perskaiciau apie termometra i ausi-tai nusipirkom sita..
Kelias dienas,kol ipratau matuoti,dar ir su paprastu pasitikslindavau..,dabar jau neber problemu,labai liux daiktas,ypac nakti,kai reikia mieganciam pamatuoti,kelios sekundes ir viskas!
O si pavasari,vienoj vaistinej pasiemiau OMRON lankstinuka-perskaiciau apie termometra i ausi-tai nusipirkom sita..
Kelias dienas,kol ipratau matuoti,dar ir su paprastu pasitikslindavau..,dabar jau neber problemu,labai liux daiktas,ypac nakti,kai reikia mieganciam pamatuoti,kelios sekundes ir viskas!
Mes pirkom elektronini, matuojam pazastyteje, kolkas lyg ir teisingai rode

QUOTE(martinika @ 2007 05 18, 22:07)
Mes irgi naudojam elektronini - dickei i burna, mazei i sikniuka
Ir greit, ir saugu

o kuriam pirmiau?

as kai reikejo matuoti, matavau is eiles tiek kiek turejau, manau elektrinis rodo mazesne nei gybsidabrinis

Mes naudojam gyvsidabrio,kadangi turėjom net du elektroninius ir abu rodė neteisingai
Pamatavus kelis kartus iš eilės rodydavo skirtingą temperatūrą
O kartais išvis rodydavo nesamones,pvz 35,5
Ir elementus bandžiau keisti,visvien nepadėjo

O va mes kai gimė dukra gavo dovanų termometrą-žinduką, tai tikras pravalas buvo, kai vaikas apskritai jokio žinduko į burną neėmė
gavom nusipirkti paprastą elektroninį termometrą, o termometrą-soskę tėtis čiulpia kai serga

mes nuo pat mažumės naudojam elektrini termometra, labai patogūs. pirkau dar elektrinę soskę, nu man nesamonė kažkokia
reikia ilgai laikyti burnytėi, o maniškis mažas būdamas soskės neemė visai, tai iki šiol guli ta soske termometras, o mes ir toliau sėkmingai naudojamės savo termometru
dabar jau pats leidžia po pažastim pamatuoti t, tai jokių problemų

naudojam elektronini, su besilankstanciu koteliu, ir esam labai juo patenkinti (dar labiau patenkinti esame tuo, kad labai retai tenka ji panaudoti)

Ir mes matuojamės su elektorniniu pirktu vaistinėje pažastytėje matuojamės