Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

as naudoju elektronini termometra, pries kisdama ji i ruriuka pamerkiu i glicerina (jo yra pirkt visose gamybinese vaistinese), ir viskas thumbup.gif
beje, dziaugiames, kad termometras pas mus beveik nenaudojamas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojame elektronini ir matuojame temperatura pazastyje, bet zinome geriau kai kuo reciau reikia:)
Atsakyti
Ligoninėj matavau pažastytėje arba kirkšniuke. Ir seselės taip matuodavo. Namuose vieną kartą teko, tai matavau pažastytėje. Mūsų vaikų gydtoja sakė, kad kol tokia mažutė (o buvo 1,5 mėn.) geriau matuoti užpakaliuke, aišku , minus penki laipsniai. Matuoji elektriniu termometru.
Atsakyti
Aš matuju su elektroniniu pažastukėje thumbup.gif
Atsakyti
Man elektroniniai termometrai nepatikimi schmoll.gif Matuoju paprastu pažastėlėj. ax.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, pasidalinkit savo patirtimi, kaip matuojate temperatura savo mazyliams. "Tarybinis" gyvsidabrio termometras, mano manymu, pats patikimiausias, tik reikia gana ilgai islaikyti ji vaiko pazasteleje, o tai galima padaryt nebent vaikui miegant. Pypsiniciais elektroniniais nepasitikiu, nes kaskart vis kitaip rodo. Maciau Eurovaistineje ale zinduku-termometru, kaip jie? Dar girdejau ir apie juosteles "pleistrus" kazkokius, nors niekur nemaciau pirkti. Gal kas isbandet? Ir apskritai, kokias priemones naudojat temperaturai matuoti, galu gale, kokiais budais "prisnekinat" savo mazylius ja pasimatuoti. 4u.gif
Atsakyti
labas mes matuojames tik elektriniu Microlife termometru.jie tikrai 100%tikslus,pati esu kelis kartus ji tikrinus kai isigijome,ES gydytoju sajunga taip pat rekomenduoja sios firmos termometrus bei spaudimo matuoklius nes jie veikia labai tiksliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes turime OMRON, tai vyras vis grasina kad ismes ji velniop.... Vis kitaip rodo, ir kartais sau pasimatuoju tai rodo 36.3 pvz..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 24, 15:24)
naudojam elektronini, su besilankstanciu koteliu, ir esam labai juo patenkinti (dar labiau patenkinti esame tuo, kad labai retai tenka ji panaudoti)  4u.gif

vava patenkinti del to kad retai naudojat biggrin.gif mirksiukas.gif
mes nusipirome dabar labai sirgome tai temperatura teko matuoti daznai, va ir nusivyliau tais elektronineis,kaip sakant tikras ssss....
pamatuoju su juones kur kas lengviau, po to permatuoju del sventos ramybes, tai visad paprastame tempa aukstesne, bet kazkaip labai neimiau i galva nes aukstesne budavo max keliom padalo, bet kol viena nakti vaikas tiesiog degte dege,tai matuoju o man jis rodo 37.6, vel matuoju vel ta pati, vel matuoju tai jau 37.8 doh.gif nu bet pati jauciu kad tikrai gerokai virs 39 doh.gif tai pamatavau su paprastu o pas maziu 40.4,vat ir pamatuok su elektorniniu r miego eik, tai ryte vaikas negyvas butu doh.gif unsure.gif jie ka nori ta rodo, kaip sakant pieno riebuma parodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 09 01, 00:15)
vava patenkinti del to kad retai naudojat  biggrin.gif  mirksiukas.gif
mes nusipirome dabar labai sirgome tai temperatura teko matuoti daznai, va ir nusivyliau tais elektronineis,kaip sakant tikras ssss....
pamatuoju su juones kur kas lengviau, po to permatuoju del sventos ramybes, tai visad paprastame tempa aukstesne, bet kazkaip labai neimiau i galva nes aukstesne budavo max keliom padalo, bet kol viena nakti vaikas tiesiog degte dege,tai matuoju o man jis rodo 37.6, vel matuoju vel ta pati, vel matuoju tai jau 37.8 doh.gif nu bet pati jauciu kad tikrai gerokai virs 39 doh.gif tai pamatavau su paprastu o pas maziu 40.4,vat ir pamatuok su elektorniniu r miego eik, tai ryte vaikas negyvas butu doh.gif  unsure.gif jie ka nori ta rodo, kaip sakant pieno riebuma parodo doh.gif

Siaubas blink.gif mes turime termometra - zinduka, bet del sventos ramybes reikes ir gyvsidabrio nusipirkti g.gif
Atsakyti
mes su elektroniniu termometru matuojame po pažastim smile.gif
Atsakyti
as ir prisikaicius,kad vaikam geriausias, nupirkau elektronini termometra,(ir ne viena,nes galvojau,kad sugedo doh.gif ) bet tikra nesamone, netikes visiskai, maziukas biski susirgo, o termometras rodo 36.2, o su gyvsidabriniu 37,5. ir as pati keik sirgau. matuojuos, o jis kiekviena karta vis kitaip rodo, nors man temp. gal 39 buvo. niekada nebepirkciau schmoll.gif
Atsakyti