Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

as visada matuoju su paprastu termuometru po pazastuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margarita @ 2007 11 15, 16:49)
as visada matuoju su paprastu termuometru po pazastuku  smile.gif

drinks_cheers.gif aš ir jei prireikia matuoju po pazastuku tik su elektriniu
Atsakyti
naudojem elektroninius( turim bent kelis )tetis nupirko ir soske -termometra,bet neislaiko burnoi 90sekundziu,tik nebent miegancei ikisi doh.gif
Atsakyti
turejom ir ant kaktos ir ciulptuka ir paprasta elektronini,ne vienas nematiko nei man,nei maziui schmoll.gif ...Galu gale nusipirkom elektronini ausies termometra,tai thumbup.gif .Ir uztrunka 1 sek. ir maziui patinka ir tiksliai parodo ir labai gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baby_Danyal: 22 lapkričio 2007 - 08:26
labas vakarėlis
Norėčiau paklausti kokį termometrą naudojate temperatūrai matuoti.
turėjau gyvsidabrinį tokį seną, bet netyčia jį sudaužius normalaus nusipirkti neįmanoma - niekaip nenusikrato, o kratant vėl sudaužiau - gyvsidabrinių daugiau nepirksiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif bijau bėdos prisidaryti doh.gif
elektroninis, manau, niekaip teisingai nenurodo temperatūros g.gif šiąnakt vaikui pakilo temperatūra - baisiai karštas buvo, o tas - tik 37,8 terodė schmoll.gif ryte - nors vaikas ir karščiavo - daugiau kaip 36,7 nerodė - vis supypsi anksčiau negu prikyla [kelis kartus matavau]
vaikas tikrai karčiavo - buvom pas gydytoją
Gal yra patikimesnių temperatūros matuoklių - nes nei sau, nei vaikui dabar neturiu kuom matuoti temperatūros doh.gif
Atsakyti
Kai pirkom elektroninį termometrą, pardavėja paaiškino, kad nepaisant to, kad supypsi, matuoti vis tiek reikia apie 5 min.
Aš tai visalaika žiūriu ir laikau kol kyla (kai matuoju pupai)
Atsakyti
Aš naudoju gyvsidabrinį, kiek turėjau elektroninių, nei vienas nerodė teisingai
Atsakyti
Kiek girdėjau, kad gysvidabrinių greitai nebeliks vaistinėse..............
Kas bus tada?.......
Atsakyti
Geriausiai parodo gyvsidabrinis, bet mums neteko dar jokio naudoti.
Atsakyti
Mes naudojam gyvsidabrinį, nes elektroninis tai tikrai kartais nesamones rodo ax.gif
Atsakyti
Gyvsidabrinį.
Atsakyti
Mes naudojam elektroninį. Tik mažyliui temperatūrą matuoju užpakaliuke, o didžiąjai pažasty ir jokių problemų. Mano draugė turi čiulptuką termometrą tai irgi labai gyrė (aišku čia mažuliukus liečia) mirksiukas.gif
Atsakyti