QUOTE(margarita @ 2007 11 15, 16:49)

naudojem elektroninius( turim bent kelis )tetis nupirko ir soske -termometra,bet neislaiko burnoi 90sekundziu,tik nebent miegancei ikisi

turejom ir ant kaktos ir ciulptuka ir paprasta elektronini,ne vienas nematiko nei man,nei maziui
...Galu gale nusipirkom elektronini ausies termometra,tai
.Ir uztrunka 1 sek. ir maziui patinka ir tiksliai parodo ir labai gerai...

labas vakarėlis
Norėčiau paklausti kokį termometrą naudojate temperatūrai matuoti.
turėjau gyvsidabrinį tokį seną, bet netyčia jį sudaužius normalaus nusipirkti neįmanoma - niekaip nenusikrato, o kratant vėl sudaužiau - gyvsidabrinių daugiau nepirksiu
bijau bėdos prisidaryti
elektroninis, manau, niekaip teisingai nenurodo temperatūros
šiąnakt vaikui pakilo temperatūra - baisiai karštas buvo, o tas - tik 37,8 terodė
ryte - nors vaikas ir karščiavo - daugiau kaip 36,7 nerodė - vis supypsi anksčiau negu prikyla [kelis kartus matavau]
vaikas tikrai karčiavo - buvom pas gydytoją
Gal yra patikimesnių temperatūros matuoklių - nes nei sau, nei vaikui dabar neturiu kuom matuoti temperatūros
Norėčiau paklausti kokį termometrą naudojate temperatūrai matuoti.
turėjau gyvsidabrinį tokį seną, bet netyčia jį sudaužius normalaus nusipirkti neįmanoma - niekaip nenusikrato, o kratant vėl sudaužiau - gyvsidabrinių daugiau nepirksiu

elektroninis, manau, niekaip teisingai nenurodo temperatūros

vaikas tikrai karčiavo - buvom pas gydytoją
Gal yra patikimesnių temperatūros matuoklių - nes nei sau, nei vaikui dabar neturiu kuom matuoti temperatūros

Kai pirkom elektroninį termometrą, pardavėja paaiškino, kad nepaisant to, kad supypsi, matuoti vis tiek reikia apie 5 min.
Aš tai visalaika žiūriu ir laikau kol kyla (kai matuoju pupai)
Aš tai visalaika žiūriu ir laikau kol kyla (kai matuoju pupai)
Kiek girdėjau, kad gysvidabrinių greitai nebeliks vaistinėse..............
Kas bus tada?.......
Kas bus tada?.......
Geriausiai parodo gyvsidabrinis, bet mums neteko dar jokio naudoti.
Mes naudojam gyvsidabrinį, nes elektroninis tai tikrai kartais nesamones rodo

Gyvsidabrinį.