Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

Aš naudoju gyvsidabrinį
Atsakyti
aš turiu gyvsidabrinį, bet jo nebenaudoju schmoll.gif žadu netgi išmesti wink.gif

naudoju tik elektroninį "AND" - liux termometras su lanksčiu minkštu galu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim ir gyvsidabrini ir elektronini, bet sujais abiem labai sunku mano judruoliui pamatuot temperatura, todel dabar perkam elektronini kuris pemperatura matuoja prilietus prie kaktos, dar turejom termometra soskyte, bet ji riko tik tol kol vaikas buvo mazas, nes dabar issiima is burnos ta soske ir apziurineja ka cai jam idejom doh.gif
Atsakyti
Pakilus temperatūrai visada permatuodavau gyvsidabriniu, nes elektroninis vis per mažai rodo, bet kai nusipirkus naują el termometrą paskaičiau, kad matuojant pažasty būtinai reikia laikyt 5 min po pypsejimo, tai gyvsidabrinio nebenaudoju. Mažei matuoju užpakaliuke nes taip tiksliausia ir greičiausia, o dičkei pažasty.
Atsakyti
mes naudojam elektrini termometra thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam gyvsidabrini.
Atsakyti
mes irgi naudojam gyvsidabrini termometra, turiu ir elektronini, bet man jis kazkaip nelabai tiksliai temperatura rodo doh.gif
Atsakyti
Mes naudojam ir gyvsidabrini ir elektronini smile.gif na pirmasis tiksliau parodo tempa.
Atsakyti
Mes naudojam tik gyvsidabrinį termometrą. Elektroninį turėjom, bet rodė netiksliai schmoll.gif , tad juo nebesinaudojam smile.gif
Atsakyti
Gyvsidarbrini nors turiu ir du elektroninius, kazkaip pastarieji man nepatikimi nes kartais rodo gerai kartais visai kazkokias nesamones...
Atsakyti
Girdėjau kad tie į ausį labai geri, bet ir brangoki...
Mes naudojam elektroninį, bet pasitikriname ir su gyvsidabriniu...
Atsakyti
gyvsidabrini 4u.gif
Atsakyti