Mes turim ir elektronini ir ir paprasta, matuojame tiesiojoj zarnoje ir atimam 0.5laipsnio.
Mes taip pat turim ir gyvsidabrini ir elektronini termometra. Matuoju visalaik su elektroniniu ir uzpakaliuke tik, nes ir termometro intrukcjoj parasyta kad tikliausia temperatura matuoti tiesiojoje zanoje.
O be to patogu

Mes irgi turim ir gyvsidabrini ir elektronini termometrus, bet dazniausiai matuoju su gyvsidabriniu kazkodel jis man patikimesnis nes elektroniniai daznai genda, bet greiciau su elektroniniu, o matuoju pazastytej arba prie kakliuko man taip patogiausiai.
mes elektronini turim, anksciau pazasti matuodavau, bet dabar i uzpakaliuka kisu

as taip pat elektronini soske

Mes irgi naudojame elktroninį, į užpakaliuką.
Kad ir kokį naudojate - svarbu, kad kuo rečiau jo prisireiktų
Kad ir kokį naudojate - svarbu, kad kuo rečiau jo prisireiktų

Mes turime paprastą ir elektroninį. Kartais matuoju ir tuo , ir tuo ir dažniausiai parodymai skiriasi. Norėjau paklausti mamyčiu, kai matuojate užpakaliuke, kiek minučių laikote?

Elektriniu termometru pamatuoju,ikišu į pažastį.
QUOTE(Rasastu @ 2007 11 05, 16:07)
Mes turime paprastą ir elektroninį. Kartais matuoju ir tuo , ir tuo ir dažniausiai parodymai skiriasi. Norėjau paklausti mamyčiu, kai matuojate užpakaliuke, kiek minučių laikote? 
Kai elektroniniu matuoji,jis pradeda pypsėt kai pakyla iki reikiamos temperatūros,na tai gaunas apie minutę kažkur,mes irgi matuojam užpakaliuke elektroniniu,ir atminusuojam 5 laipsnius,nes pažastėlėj nereik atimt,o užpakaliuke-5 laipsniai. 

Man labiausiai patinka elektrinis termometras