Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

Kazkaip nuo pat gimimo savo pipirui matuoju su paprastu ir esu labai patenkinta thumbup.gif ,o elektroniniu nepasitikiu nes kazkaip jie yra nepatikimi!!!
Atsakyti
Mes turim ir elektronini ir ir paprasta, matuojame tiesiojoj zarnoje ir atimam 0.5laipsnio.
Atsakyti
Mes taip pat turim ir gyvsidabrini ir elektronini termometra. Matuoju visalaik su elektroniniu ir uzpakaliuke tik, nes ir termometro intrukcjoj parasyta kad tikliausia temperatura matuoti tiesiojoje zanoje. 4u.gif O be to patogu ax.gif
Atsakyti
Mes irgi turim ir gyvsidabrini ir elektronini termometrus, bet dazniausiai matuoju su gyvsidabriniu kazkodel jis man patikimesnis nes elektroniniai daznai genda, bet greiciau su elektroniniu, o matuoju pazastytej arba prie kakliuko man taip patogiausiai.
Atsakyti
mes elektronini turim, anksciau pazasti matuodavau, bet dabar i uzpakaliuka kisu ax.gif
Atsakyti
4u.gif elektronini termometra - soske, labai geras dalykas.
Atsakyti
as taip pat elektronini soske thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojame elktroninį, į užpakaliuką.
Kad ir kokį naudojate - svarbu, kad kuo rečiau jo prisireiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turime paprastą ir elektroninį. Kartais matuoju ir tuo , ir tuo ir dažniausiai parodymai skiriasi. Norėjau paklausti mamyčiu, kai matuojate užpakaliuke, kiek minučių laikote? ax.gif
Atsakyti
Elektriniu termometru pamatuoju,ikišu į pažastį.
Atsakyti
QUOTE(Rasastu @ 2007 11 05, 16:07)
Mes turime paprastą ir elektroninį. Kartais matuoju ir tuo , ir tuo ir dažniausiai parodymai skiriasi. Norėjau paklausti mamyčiu, kai matuojate užpakaliuke, kiek minučių laikote? ax.gif
Kai elektroniniu matuoji,jis pradeda pypsėt kai pakyla iki reikiamos temperatūros,na tai gaunas apie minutę kažkur,mes irgi matuojam užpakaliuke elektroniniu,ir atminusuojam 5 laipsnius,nes pažastėlėj nereik atimt,o užpakaliuke-5 laipsniai. ax.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka elektrinis termometras smile.gif
Atsakyti