Įkraunama...
Įkraunama...

Sansevjera

Nu sitokios temos lygtais neradau ax.gif mano sita gelė auga gerai smile.gif siandien pamaciau vaikiuka blink.gif toksai salotinis blush2.gif va mano sansevjera user posted image
Atsakyti
Mano mociute augino smile.gif Dabar su juoku prisimenu - Augino ji prie televizoriaus, dazniausiai gele uzstodavo uzuolaida, tad sviesos ne per daugiausia, laistydavo..jei i menesi viena syki paliedavo (nesimatydavo jos), tai gerai... iraugo ir vesejo... 50 metu,kol .. pamatem,kad vazonas per mazas ,. Beje, ir zydejo ne viena syki happy.gif Ant plono stiebo mieli smulkus balti ziedukai happy.gif. taigi, jau nebeauginam geles, nes del vazono ismetem...(Geliu mazinima darom namie ax.gif ).
Atsakyti
Įsigijau ne per seniausiai šią gėlytę iš Regilos. Vieną vaikiuką iš karto atskyriau, o dabar dar tris naujus augina bigsmile.gif Auga labai greitai, visiškai nereikli, bet graži - labai ja džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Sveiki, aš taip pat auginu sansevjerą, tik kitokios formos ir net nežinau kaip tiksliai ši veislė vadinasi blush2.gif
Pasirodom:
[attachmentid=107720]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukute6: 10 rugpjūčio 2007 - 12:32
cia cilindrinė sansevjera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 10, 20:20)
cia cilindrinė sansevjera 4u.gif

Ačiū, o gal dar lotynišką vardą žinai ax.gif ? Labai džiaugiuosi ją įsigijus, laukiu kol pilnas vazonas atžalų priaugs, turėtų atrodyt thumbup.gif
Atsakyti
Sansevieria cylindrica biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 10, 21:09)
Sansevieria cylindrica biggrin.gif
doh.gif taigi tikrai doh.gif , dėkui 4u.gif
Atsakyti
prasom rolleyes.gif
Atsakyti
Maniske paprasta zalia, o noreciau tokios su sviesiais krastais kaip pirmoj nuotraukoj smile.gif Grazi ir nereikli, o jau kaip kvepia kai zydi.
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2007 08 10, 22:19)
Maniske paprasta zalia, o noreciau tokios su sviesiais krastais kaip pirmoj nuotraukoj  smile.gif  Grazi ir nereikli, o jau kaip kvepia kai zydi.

O aš atvirkščiai biggrin.gif Turiu vaikiukų su šviesiais kraštais, norėčiau paprastos žalios ax.gif
Atsakyti
Mano sansevjera ax.gif
user posted image
Atsakyti