Įkraunama...
Įkraunama...

Sansevjera

Labai grazi smile.gif dar reiktu sugalvoti kaip apsikeist vaikiukais galetume, tai visai smagu butu.
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2007 08 11, 12:34)
Labai grazi  smile.gif dar reiktu sugalvoti kaip apsikeist vaikiukais galetume, tai visai smagu butu.

Dėkui ax.gif Būtų galima į autobusą įsodinti (taip iš Anykščių buntelį gėlyčių gavau) bigsmile.gif Bet apie tai pakalbėsim po savaitės - šįvakar išvykstu į Rūgpienių kaimą tongue.gif
Atsakyti
gaila, bet vaikiuku neturiu g.gif
Atsakyti
as tai sansevjera nusipirkau neseniai maximoj, tokia usdubasinta buvo, bet saknis stiprios, net plastikini vazoneli deformavo. persodinau as ja i fikusams skirta zemia, maisyta su kaktusu ir universalia zemia, padariau gera drenaza (virsuj ir apacioj akmeneliai), laisciau tik viena karta, po persodinimo po dvieju dienu, nes ji labaiu meksta sausra nei dregme, bet kaskodel pastebejau, kad tie pazeisti lapai , kurie suskile buvo pradejo puti nuo vidurio blush2.gif

pasodinau i dideli platu vazona, nes tikiuosi, kad gelitia issikeros placiai.

ka padariau ne tajp? perlaistyti negalejau, dirvozemis lyg ir tinkamas g.gif
Atsakyti
auginu ir aš, tik paprastą, tokią rainai žalią, jau kokių penkių metų bus, tai man iki pečių, tokio dydžio užaugo, didžiulius du krūmus turiu:), labai gražu, o ir nereiklūs augalai
Atsakyti
turiu ir as sanseverija, labai seniai norejau, nes ji man labai grazi, pas mane su geltonais krastais, tokie platus nelabai auksti lapai, graziai rainas vidus, pasodinau i nemaza molini vazona, pastaciau miegamajam ant grindu, gauna sviesos, stengiuosi neperlieti, skaiciau, kad tinka tresti kaktusu trasom, pakolkas auga, jokiu nykimo tendenciju nematau, pavasari tikiuosi pagyvejimo smile.gif

p.s.gal kas turi vaikiuku sanseverijos cilindrines, mielai nupirkciau
Atsakyti
QUOTE(gania @ 2007 09 25, 21:49)
turiu ir as sanseverija, labai seniai norejau, nes ji man labai grazi, pas mane su geltonais krastais, tokie platus nelabai auksti lapai, graziai rainas vidus, pasodinau i nemaza molini vazona, pastaciau miegamajam ant grindu, gauna sviesos, stengiuosi neperlieti, skaiciau, kad tinka tresti kaktusu trasom, pakolkas auga, jokiu nykimo tendenciju nematau, pavasari tikiuosi pagyvejimo smile.gif

p.s.gal kas turi vaikiuku sanseverijos cilindrines, mielai nupirkciau

maciau ,kad Kaune kazkuri mama parduoda, tik nepamenu vardo, paziurek kur skelbimai, rasi:)
Atsakyti
O mano sansevjera štai tokia

user posted image

Laikau ant pietinės palangės, negausiai lieju, auga gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 28 rugsėjo 2007 - 20:39
Ji dar vadinama "uosves liezuvis"...as sita gele ir gavau is uosves,tai gi nugrudau ant siaurines palanges,paprastoj zemej ir retai lieju..galvojau greit nunyks blush-anim-cl.gif bet auga labai gerai
Atsakyti
Sveikos,gal kas zino kodel lapai susirauksleja, kaip apvyte...Siaip daug nelaistau,buvo balkone vasara..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JANIUKAS: 15 spalio 2007 - 10:54
Gal kam sansevjeros reikia Kaune? Atiduosiu uz maiseli maistelio katem (is Kikos) biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Labai norėčiau štai tokios sansevjeros... jos lapai kaip tiesūs ragai.... kitaip nemoku paaiškinti.... 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Tos, kur pažymėta, labai norėčiau... mielai nupirkčiau auginuką-vaikutį... smile.gif 4u.gif
Atsakyti