Labai grazi
dar reiktu sugalvoti kaip apsikeist vaikiukais galetume, tai visai smagu butu.

QUOTE(Springlet @ 2007 08 11, 12:34)
Labai grazi
dar reiktu sugalvoti kaip apsikeist vaikiukais galetume, tai visai smagu butu.

Dėkui

gaila, bet vaikiuku neturiu

as tai sansevjera nusipirkau neseniai maximoj, tokia usdubasinta buvo, bet saknis stiprios, net plastikini vazoneli deformavo. persodinau as ja i fikusams skirta zemia, maisyta su kaktusu ir universalia zemia, padariau gera drenaza (virsuj ir apacioj akmeneliai), laisciau tik viena karta, po persodinimo po dvieju dienu, nes ji labaiu meksta sausra nei dregme, bet kaskodel pastebejau, kad tie pazeisti lapai , kurie suskile buvo pradejo puti nuo vidurio
pasodinau i dideli platu vazona, nes tikiuosi, kad gelitia issikeros placiai.
ka padariau ne tajp? perlaistyti negalejau, dirvozemis lyg ir tinkamas

pasodinau i dideli platu vazona, nes tikiuosi, kad gelitia issikeros placiai.
ka padariau ne tajp? perlaistyti negalejau, dirvozemis lyg ir tinkamas

turiu ir as sanseverija, labai seniai norejau, nes ji man labai grazi, pas mane su geltonais krastais, tokie platus nelabai auksti lapai, graziai rainas vidus, pasodinau i nemaza molini vazona, pastaciau miegamajam ant grindu, gauna sviesos, stengiuosi neperlieti, skaiciau, kad tinka tresti kaktusu trasom, pakolkas auga, jokiu nykimo tendenciju nematau, pavasari tikiuosi pagyvejimo
p.s.gal kas turi vaikiuku sanseverijos cilindrines, mielai nupirkciau

QUOTE(gania @ 2007 09 25, 21:49)
turiu ir as sanseverija, labai seniai norejau, nes ji man labai grazi, pas mane su geltonais krastais, tokie platus nelabai auksti lapai, graziai rainas vidus, pasodinau i nemaza molini vazona, pastaciau miegamajam ant grindu, gauna sviesos, stengiuosi neperlieti, skaiciau, kad tinka tresti kaktusu trasom, pakolkas auga, jokiu nykimo tendenciju nematau, pavasari tikiuosi pagyvejimo

maciau ,kad Kaune kazkuri mama parduoda, tik nepamenu vardo, paziurek kur skelbimai, rasi:)
O mano sansevjera štai tokia

Laikau ant pietinės palangės, negausiai lieju, auga gerai

Laikau ant pietinės palangės, negausiai lieju, auga gerai
Gal kam sansevjeros reikia Kaune? Atiduosiu uz maiseli maistelio katem (is Kikos)