Įkraunama...
Įkraunama...

Sansevjera

O stai ir mano graziausioji wub.gif
user posted image
Atsakyti
Patinka ir man šios gėlytės. Šiuo metu auginu tris rūšis. Visos bando žydėti, bet kaskart pamačius žiedynus, išskabau. Žiedeliai neišvaizdūs, aitraus kvapo. Manau, kaip ir krotonai, sansevjeros džiugina lapais, ne žiedais ax.gif Auginu šviesioje vietoje. Tamsesniame kampelyje pradėjo blukti

S. trifasciata var. laurentii, S. cylindrica Bojer ir S. trifasciata Hahnii

user posted image user posted image

Atsakyti
Sveikos, gal kas patars kaip reikia formuoti cilindrinę sensevjerą? Jau du vazonus išmečiau, nes auga į visas puses, kreivai šleivai.. noriu, kad augtų statmenai, tiesiai, gražiai, bet augantys vaikiukai iškraipo visaip gėlę.. gaila man mėtyt tokią gražią gėlę, nes auga kaip pasiutus, bet tampa labai didelė į šonus išplerus...
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 01 09, 14:49)
Sveikos, gal kas patars kaip reikia formuoti cilindrinę sensevjerą? Jau du vazonus išmečiau, nes auga į visas puses, kreivai šleivai.. noriu, kad augtų statmenai, tiesiai, gražiai, bet augantys vaikiukai iškraipo visaip gėlę.. gaila man mėtyt tokią gražią gėlę, nes auga kaip pasiutus, bet tampa labai didelė į šonus išplerus...

Kuo šviesesnėje vietoje auga ir mažiau vandens gauna (proto ribose, aišku - perdžiovinti, kad lapų galiukai imtų ruduoti, nereikia) - tuo lapai stangresni ir statesni. Gal perlaistote arba ant šaiurinės palangės auga?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

maniškė žydi...
Atsakyti