Įkraunama...
Įkraunama...

Sansevjera

QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 03, 22:10)
Imute gražuolė taviškė 4u.gif
Mano tokia smile.gif  įdomu ar tokios rūšies jos žydi
user posted image

Ačių už komplimentą 4u.gif Ji jau vėl leidžia žiedą, tai kai jau pražys vėl įdėsiu nuotrauką pasipuikuoti blush2.gif

Labai įdomi taviškė, nuostabi, nemačius tokios bigsmile.gif
Jei labai mylėsi, gal ir nustbins žiedais mirksiukas.gif
Nežinau ar žydi šita rūšis, bet reik tikėtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imute: 04 balandžio 2011 - 10:20
user posted image
Po atskyrimo ir persodinimo iškart pražydo... Bet aš noriu savaip performuoti krūmą. Tai teks iškęsti dar vieną persodinimą po žydėjimo... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 14 birželio 2011 - 15:55
Mano nifiga neauga schmoll.gif Stovi vietoj jau beveik metai kaip ikalta verysad.gif
Atsakyti
maniškė pradėjo žydėti po kokiu 7 metų smile.gif
Atsakyti
Pagyvinsiu kiek temą

Aš tai džiaugiuosi sansevjeromis. Priežiūros - minimaliai, o vaizdas kažkoks gaunasi, nors ir paprastos jos pas mane.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 22 liepos 2011 - 22:44
QUOTE(milereta @ 2011 06 14, 17:43)

Po atskyrimo ir persodinimo iškart pražydo... Bet aš noriu savaip performuoti krūmą. Tai teks iškęsti dar vieną persodinimą po žydėjimo... blush2.gif

Koks žiedo grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 15:54)
Koks žiedo grožis  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bet kvapelis tai ne koks smile.gif pas mane žydėjo,kai gaudavo daug šviesos,o dabar nors vasarą ir lauke laikau,žiemą neturiu kur jos šviesiai pastatyt,ir viskas,nebežydi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 27, 17:19)
bet kvapelis tai ne koks smile.gif pas mane žydėjo,kai gaudavo daug šviesos,o dabar nors vasarą ir lauke laikau,žiemą neturiu kur jos šviesiai pastatyt,ir viskas,nebežydi rolleyes.gif

Kažkada laikiau, kelis kartus žydėjo - man kvapas patikdavo bigsmile.gif Pirmą žiedą tik pagal kvapą ir aptikau - iki tol net neįtariau, kad jos išvis žydi rolleyes.gif
Atsakyti
o aš jos žiedus esu mačiusi tik foto blush2.gif
Atsakyti
Butu Kaune atlekciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 11 06, 12:10)
tutriu flenciuka (vienas ilgas lapas ir keletas maziuku su saknimis) stai tokios sansevjeros, galiu atiduoti, Vilniuje  4u.gif

Kokia gražuolė wub.gif Ar žiedų sulaukėte?
Atsakyti
Mano naujokė ax.gif

user posted image
Atsakyti