Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

QUOTE(Atogrąža @ 2007 08 22, 01:16)
Oi, jaučiu pareigą perspėti klaipėdietes  lotuliukas.gif  Ryt 7:30 man pirmas pravažiavimas. O instruktorius, kiek sužinojau, iš tų, kur jau pirmą kartą liepia sėst užvairo ir varyt pačiai per miestą iki aikštelės  (tokis, adrenalino mėgėjas sakyčiau  ) Taigi, savo ir artimųjų saugumu gatvėse, prašom pasirūpinkit patys, kas reikštu, nuo pusės aštuonių iki devynių geriau tupit namie, nes aš už vairo doh.gif  lotuliukas.gif

nieko, visi taip daro iskart i gatve ir pirmyn rolleyes.gif
Papildyta:
siandien buvau su instruktorium nuvaziavus prie regitros paziureti kaip aiksteleje laiko, tai oi baisu bus blink.gif sakyciau is penkiu gal tik koks vienas islaiko... unsure.gif
baisu bus laikyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 22, 10:53)
nieko, visi taip daro iskart i gatve ir pirmyn  rolleyes.gif
Papildyta:
siandien buvau su instruktorium nuvaziavus prie regitros paziureti kaip aiksteleje laiko, tai oi baisu bus  blink.gif  sakyciau is penkiu gal tik koks vienas islaiko... unsure.gif
baisu bus laikyti  verysad.gif

oi, tai aš po tavęs šiandien ėjau važiuoti 4u.gif
gaila, kad nemačiau "kolegės"iš arčiau ax.gif

man aikštelėj šiandien nelabai irgi sekėsi... ypač estakada cool.gif
Atsakyti
Straipsnis Delfije
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 21, 19:00)
gal turejai omeny isjungi begi.nes jei spaudi ir stabdi ir sankaba  tia ussotjes isjungi begi....jei standant isjungi begi tai uztenka tik stabdzio.o per egza kiek zinau negalima stabdyti laisvu begiu

Jop ta ir turejau omeny, kad isjungi begi , o ne ijungi doh.gif , uztenka vienos raides neparasyti ir paskui gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 08 22, 01:16)
Oi, jaučiu pareigą perspėti klaipėdietes  lotuliukas.gif  Ryt 7:30 man pirmas pravažiavimas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif na ir kaip įspūdžiai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 22, 13:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif  na ir kaip įspūdžiai?  lotuliukas.gif

Na, pirmas kartas apsiėjo be autoįvykių. Tiesa, furai, važiavusiai paskui ir klaidingai pamaniusiai, kad dar spės pravažiuoti per reguliuojamą sankryžą, teko savo eilės palaukti ant geležinkelio bėgių (mat nutariau per tą sankryžą kol kas nevažiuoti) Žodžiu, neliko jam vietos kur stovėti, nu bet ar aš kalta, kad jis taip blogbai numato į priekį mano veiksmus ax.gif lotuliukas.gif

O jei rimčiau, viskas lyg ir normaliai. Važiavau su Polo, tai lyginant į musiškę nepernaujausią Opel vektrą, skirtumas nemažas. Opelyjenevažiuosi, kol ant gazo bent truputį nespausi, o Polo rieda puikiausiai vos sankabą atleidinėt pradedi. Man tai buvo naujiena.
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 08 22, 11:19)

Na su ta gairele ispustas reikalas,bet baime ir egzamino nuteikimas,tai tikrai doh.gif isvis manau,kad ne metodus,o jau visa sistema egzaminavimo reikia keist ir grieztint,bei labiau spaust vairavimo mokyklas,kurios nekompetetingus instruktorius samdo,tada mokiniai ne tik neismoksta,bet jiems ir vairavimo baime issivysto.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 22, 11:14)
oi, tai aš po tavęs šiandien ėjau važiuoti  4u.gif
gaila, kad nemačiau "kolegės"iš arčiau  ax.gif
man aikštelėj šiandien nelabai irgi sekėsi... ypač estakada  cool.gif

nu va kaip smagu, pasirodo susitikom drinks_cheers.gif
as tai maciau kad labai grazi panele esi 4u.gif
ir instruktorius tave mazybiniu vardu pavadino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 22, 15:44)
nu va kaip smagu, pasirodo susitikom  drinks_cheers.gif
as tai maciau kad labai grazi panele esi  4u.gif
ir instruktorius tave mazybiniu vardu pavadino rolleyes.gif

aha, smagu kad susitikom smile.gif
atkreipiau dėmesį tik,kad šviesiaplaukė esi wub.gif

o aš tai jau dviejų sūnelių mamytė smile.gif

mes su Juozu kažkaip gerai sutarėm, biolaukai turbūt sutapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 22, 16:18)
aha, smagu kad susitikom smile.gif
atkreipiau dėmesį tik,kad šviesiaplaukė esi  wub.gif

o aš tai jau dviejų sūnelių mamytė smile.gif

mes su Juozu kažkaip gerai sutarėm, biolaukai turbūt sutapo  smile.gif

jaunai atrodai mamyte thumbup.gif
juozas tikriausiai su visomis gerai sutaria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 08 22, 00:16)
Oi, jaučiu pareigą perspėti klaipėdietes  lotuliukas.gif  Ryt 7:30 man pirmas pravažiavimas. O instruktorius, kiek sužinojau, iš tų, kur jau pirmą kartą liepia sėst užvairo ir varyt pačiai per miestą iki aikštelės  (tokis, adrenalino mėgėjas sakyčiau  ) Taigi, savo ir artimųjų saugumu gatvėse, prašom pasirūpinkit patys, kas reikštu, nuo pusės aštuonių iki devynių geriau tupit namie, nes aš už vairo doh.gif  lotuliukas.gif

sakyk,o pries tai buvai vaziavus nors karta megejiskai,ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 08 22, 17:08)
sakyk,o pries tai buvai vaziavus nors karta megejiskai,ar ne ?

Sveika smile.gif
Buvau važiavusi su mūsiškiu opeliu aikštelėje. Taip, ne daugiau antros pavaros ir 20 km/h pasisukinėjau, atbulinį pabandžiau... Tiesa, polo atbulinis bėgis visai kitaip įsijungia, reiks priprast... Tai instruktorius (Jonas) manęs apie tai klausė prieš pradedant, pasakiau, kad nieko nežinau, o jis maždaug paaiškino ir sako ,,važiuojam". Aš tik paklausiau ar jis nebijo lotuliukas.gif ir kas beliko...nuvažiavau...

O kaip tau sekasi? Kiek buvo pravažiavimų? Kas instruktorius, kaip įspūdžiai mirksiukas.gif
Atsakyti