Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

Labas,

Na grįžau šiandien aš iš pirmos (beveik) kursų paskaitos. Visai linksma pasirodė, dėstytojas prie bajerio. lotuliukas.gif Pasakojo apie variklio darbą - tikiuosi, man to išmokti niekada nereikės... doh.gif
Atsakyti
reikia klaipėdiečių pagalbos ax.gif 4u.gif jau baigiu prarasti viltį rasti instruktorių papildomoms pamokoms - bandžiau ieškoti pagal turėtas rekomendacijas - bet jie visi užsiėmę ateinančioms kelioms savaitėms į priekį doh.gif galbūt dar kas nors galėtumėt tarti gerą žodelį apie kokį instruktorių Klaipėdoj, taip nesinori eiti visiškai aklai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 08 20, 20:39)
reikia klaipėdiečių pagalbos ax.gif  4u.gif jau baigiu prarasti viltį rasti instruktorių papildomoms pamokoms - bandžiau ieškoti pagal turėtas rekomendacijas - bet jie visi užsiėmę ateinančioms kelioms savaitėms į priekį doh.gif galbūt dar kas nors galėtumėt tarti gerą žodelį apie kokį instruktorių Klaipėdoj, taip nesinori eiti visiškai aklai unsure.gif

ką tik paskambinau dar į vieną mokyklą - ir NIEKO - visi instruktoriai užsiėmę kelioms savaitėms į priekį, o aš irgi iš anksto užsiregistravus egzaminui už poros savaičių (kad po to nereiktų laukti), nžn nei kaip elgtis verysad.gif
Atsakyti
na, pvz mano instruktorius irgi labai užsiėmęs... dabar laisvo laiko buvo tik rugsėjo pirmai savaitei...
o brolis irgi nori papildomų, tai turbūt nelabai išeis jam iki rugsėjo išsilaikyti...
vistik labai daug besimokančių vairuoti doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 20, 20:48)
isnjungiant begi as turejau omeny.kad isnjungi begi ir atleidi sankaba ir toliau ti ksu stabdziu stabdai...o instruktorisu moko spaudziant sankaba ir stabdi neisjungiant begio

Na mane ir instruktoriu taip moko :spaudi sankaba ir stabdi , o tik sustojus ijungi begi, bet jau pradejau abejoti ar taip per egza galima g.gif
Papildyta:
QUOTE(soir @ 2007 08 21, 10:58)
ką tik paskambinau dar į vieną mokyklą - ir NIEKO - visi instruktoriai užsiėmę kelioms savaitėms į priekį, o aš irgi iš anksto užsiregistravus egzaminui už poros savaičių (kad po to nereiktų laukti), nžn nei kaip elgtis verysad.gif

Na mano instruktorius kaip zmogus labai fainas ir gerai paaiskina, na bet kaip kam, jei nori galiu parasyti i az, bet nezinau ar jis laisvas
Atsakyti
QUOTE(linutexxx @ 2007 08 21, 10:06)
Na mano instruktorius kaip zmogus labai fainas ir gerai paaiskina, na bet kaip kam, jei nori galiu parasyti i az, bet nezinau ar jis laisvas

bigsmile.gif o tu klaipiedietė? Jeigu taip, gal galėtum dėl jo až parašyti ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 21, 10:01)
na, pvz mano instruktorius irgi labai užsiėmęs... dabar laisvo laiko buvo tik rugsėjo pirmai savaitei...
o brolis irgi nori papildomų, tai turbūt nelabai išeis jam iki rugsėjo išsilaikyti...
vistik labai daug besimokančių vairuoti doh.gif  smile.gif

iš tiesų net nesitikėjau, kad tokia situacija unsure.gif nė iš tolo į kalbas nesileidžia - užsiėmę kelioms savaitėms į priekį ir net nežino, kada bus laisvesni doh.gif
Atsakyti
vis dar intensyviai ieškau instruktoriaus lens.gif ax.gif klaipėdietės, jeigu kartais turėtumėt kokių instruktorių kontaktus, galbūt būtų galima į až blush2.gif 4u.gif galvoju, gal tiesiai su jais būtų lengviau susitarti - gal lengviau ištaikytų kelias valandas, nei per mokyklą g.gif

organizatore, buvau pas tavo instruktorių - tikrai ramus ir neblogas žmogus atrodo, bet neturi laiko ir lyg ruošias ar atostogom, ar išvykti - suprantama, juk vasara jiems pats darbymetis, reikia nuo mūsų, žioplių, pailsėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutexxx @ 2007 08 21, 10:06)
Na mane ir instruktoriu taip moko :spaudi sankaba ir stabdi , o tik sustojus ijungi begi, bet jau pradejau abejoti ar taip per egza  galima  g.gif
Papildyta:

gal turejai omeny isjungi begi.nes jei spaudi ir stabdi ir sankaba tia ussotjes isjungi begi....jei standant isjungi begi tai uztenka tik stabdzio.o per egza kiek zinau negalima stabdyti laisvu begiu
Atsakyti
Aš šiandien išlaikiau teoriją Regitroj, padariau 3 klaidas. Nors iš karto pamačius klausimus galvojau, kad neišlaikysiu blink.gif Kažkaip labai sunku pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 21, 20:38)
Aš šiandien išlaikiau teoriją Regitroj, padariau 3 klaidas. Nors iš karto pamačius klausimus galvojau, kad neišlaikysiu  blink.gif Kažkaip labai sunku pasirodė.

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Dabar beliko praktika, ech, sunkiausia dalis. Kol laukiau teorijos, prisižiūrėjau vairavimo egzaminuotojų, tai visi tokie baisūs pasirodė, ta prasme, pikti ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 21 rugpjūčio 2007 - 22:15
Oi, jaučiu pareigą perspėti klaipėdietes lotuliukas.gif Ryt 7:30 man pirmas pravažiavimas. O instruktorius, kiek sužinojau, iš tų, kur jau pirmą kartą liepia sėst užvairo ir varyt pačiai per miestą iki aikštelės (tokis, adrenalino mėgėjas sakyčiau ) Taigi, savo ir artimųjų saugumu gatvėse, prašom pasirūpinkit patys, kas reikštu, nuo pusės aštuonių iki devynių geriau tupit namie, nes aš už vairo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti