Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 13, 17:04)
nu taip, jie turi kažkokius dalykus "išdėstyti", pvz. šiandien mano langelyje buvo "važiavimas per lietų, sniegą" nail.gif nu iš kur to sniego parauti rugpjūčio vidury ? ir nelijo tomis dienomis kai važiavau.. ar jie turėtų iš anksto lietų užsakyti?  bigsmile.gif

o aš pasirašinėjau pirmąją pamoką - net nelabai spėjau sužiūrėti kas ir kaip unsure.gif kažkaip jie nesismulkina - norėjo, kad iš karto už viską pasirašyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 08 13, 19:40)
o aš pasirašinėjau pirmąją pamoką - net nelabai spėjau sužiūrėti kas ir kaip unsure.gif kažkaip jie nesismulkina - norėjo, kad iš karto už viską pasirašyčiau g.gif

as irgi is anksto pasirasinejau,nes kai pradejau vairavimo pamokas, jau ejau ir teorija laikyt, todel man reikejo to pazymejimo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 08 13, 11:54)
Sveikos  4u.gif

O aš praeitą savaitę pradėjau (vėl) eit į kursus Gineidoj, Vilniuj.

As siandien kaip tik turejau 10vaziavima ax.gif Mokausi irgi Gineidoj. Tikrai nebuvo man jokio ale egzamino, pamoka kaip pamoka. o papildomai vienai uzsirasiau savo noru, bus matyt ar ju daugiau reikes. tikrai neisk nieko nevercia daryt.

QUOTE(Lock @ 2007 08 13, 13:12)
Pas Lauryną.

as irgi mokaus pas Lauryna tongue.gif Nu man irgi patinka jis kad ramus, nesaukia, viska ramiai paaiskina ax.gif toks ir turi buti instruktorius. Lock o tu kada laikai egza?kur teorija mokeis?
Atsakyti
aš irgi šiandien turėjau 10 važiavimą...
ir manau, kad gerai, kad iš anksto daugiau pasiėmiau...
sugebėjau dar porą kartų užgesti sad.gif
siaubas, kada nebegesinėsiu doh.gif

dar 5 važiavimai ir gal vieną papildomą iki egzo pavyks pravažiuoti...
bet jau šiandien į posūkius normaliau važiavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 08 13, 19:47)
As siandien kaip tik turejau 10vaziavima  ax.gif Mokausi irgi Gineidoj. Tikrai nebuvo man jokio ale egzamino, pamoka kaip pamoka. o papildomai vienai uzsirasiau savo noru, bus matyt ar ju daugiau reikes. tikrai neisk nieko nevercia daryt.
as irgi mokaus pas Lauryna  tongue.gif Nu man irgi patinka jis kad ramus, nesaukia, viska ramiai paaiskina  ax.gif toks ir turi buti instruktorius. Lock o tu kada laikai egza?kur teorija mokeis?

Aš tai teorijos dar mokyklinės neišsilaikius doh.gif O regitroj laikysiu 21 dieną, o vairavimui reistruosiuosi po to. Teoriją mokiausi Pylimo gatvėj smile.gif Kiek pamenu, mes abi kursuose startavom tą pačią dieną, tik tu, kiek pamenu, konstitucijos prospekte g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 13, 21:33)
aš irgi šiandien turėjau 10 važiavimą...
ir manau, kad gerai, kad iš anksto daugiau pasiėmiau...
sugebėjau dar porą kartų užgesti sad.gif
siaubas, kada nebegesinėsiu doh.gif

dar 5 važiavimai ir gal vieną papildomą iki egzo pavyks pravažiuoti...
bet jau šiandien į posūkius normaliau važiavau  thumbup.gif

Laikydama teises ,dar keleta kartu uzgisau,nes na kita masina,ir sankaba su savais kaprizais buvo biggrin.gif
Nebijokit,tas uzgisimas nieko baisaus mirksiukas.gif Priprasit,zinosit,jau kada ka paspaust ir atleist,viskas ateis su igudziais.Ir is vis,jei nemoki reikia kuo daugiau,ir kuo dazniau vazineti.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 14, 09:55)
sankaba su savais kaprizais buvo biggrin.gif

kokiais jei ne paslaptis? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na va, vakar nuėjau į teoriją (Pylimo g.), dar užėjau i administraciją, kad duotų naują KET knygelę (nes prieš pirmą paskaitą sakė, kad nebeturi naujų, kad šį pirmadienį bus, ir davė seną, be pakeitimų) ir bandyt pas Lauryną užsirašyt praktinėms pamokoms. Knygelės naujos negavau, nes, pasirodo, dar neatvežė, gal kitą savaitę tik - tai gerai, kad Word'inį variantą turiu biggrin.gif O Laurynas, žiūriu, populiarus smarkiai biggrin.gif , nes sakė, kad pas jį gali užrašyt tik nuo rugsėjo 18 d. doh.gif Vienu žodžiu, net nežinau, ką ir daryt dabar... Ar užsirašyt pas jį, ir per tą laiką išsilaikyt teoriją mokykloj ir Regitroj, ir tada vairavimu užsiimt, ar eit pas kitą instruktorių tiesiog... g.gif Beje, nežinau, ar buvot kuri susidūrus su tokiu dalyku, bet aš vidurinį baigiau ne Lietuvoj, tai turiu tik Studijų Kokybės Vertinimo Centro dokumentą, kad jie "užskaito" mano diplomus kaip lietuvišką vidurinį (bet konvertavo tik du dalykus iš visų kuriuos mokiaus, nes Lietuvoj tų dalykų, pvz. psichologija, verslo vadyba, vidurinėj nėr). Tai va, įdomu, ar leistų man su tokiu "popierėliu" laikyt teoriją Regitroj? g.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
vakar man buvo paskutine teorijos pamokele... dabar belieka islaikyt mokyklini egzamina ir tureciau sestis prie vairo ax.gif jetus, kaip laukiu ir kartu bijau... siandien mokykliniui jauciuosi nepasiruosus, nuo 3dienio iki sekmadienio mokykla nedirbs, tai manau varysiu koki antradieni...
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 08 14, 10:52)
kokiais jei ne paslaptis? unsure.gif

laikiau su Opel doh.gif iu,tai ten man aiskino taip,spaudi gaza,ir tada sankaba atleidineji,o ne tolygiai atleidi sankaba ir spaudi gaza,o jei kalnas kokis,tai gaza reikia smarkiai spaust.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 14, 12:37)
laikiau su Opel doh.gif iu,tai ten man aiskino taip,spaudi gaza,ir tada sankaba atleidineji,o ne tolygiai atleidi sankaba ir spaudi gaza,o jei kalnas kokis,tai gaza reikia smarkiai spaust.

dar ir taip buna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 14, 11:37)

Tai gal labai jau silpnas varikliukas to Opeliuko? g.gif
Atsakyti