QUOTE(Avis @ 2007 08 14, 12:28)
Sveikos 
Na va, vakar nuėjau į teoriją (Pylimo g.), dar užėjau i administraciją, kad duotų naują KET knygelę (nes prieš pirmą paskaitą sakė, kad nebeturi naujų, kad šį pirmadienį bus, ir davė seną, be pakeitimų) ir bandyt pas Lauryną užsirašyt praktinėms pamokoms. Knygelės naujos negavau, nes, pasirodo, dar neatvežė, gal kitą savaitę tik - tai gerai, kad Word'inį variantą turiu
O Laurynas, žiūriu, populiarus smarkiai
, nes sakė, kad pas jį gali užrašyt tik nuo rugsėjo 18 d.
Vienu žodžiu, net nežinau, ką ir daryt dabar... Ar užsirašyt pas jį, ir per tą laiką išsilaikyt teoriją mokykloj ir Regitroj, ir tada vairavimu užsiimt, ar eit pas kitą instruktorių tiesiog...
Beje, nežinau, ar buvot kuri susidūrus su tokiu dalyku, bet aš vidurinį baigiau ne Lietuvoj, tai turiu tik Studijų Kokybės Vertinimo Centro dokumentą, kad jie "užskaito" mano diplomus kaip lietuvišką vidurinį (bet konvertavo tik du dalykus iš visų kuriuos mokiaus, nes Lietuvoj tų dalykų, pvz. psichologija, verslo vadyba, vidurinėj nėr). Tai va, įdomu, ar leistų man su tokiu "popierėliu" laikyt teoriją Regitroj? 

Na va, vakar nuėjau į teoriją (Pylimo g.), dar užėjau i administraciją, kad duotų naują KET knygelę (nes prieš pirmą paskaitą sakė, kad nebeturi naujų, kad šį pirmadienį bus, ir davė seną, be pakeitimų) ir bandyt pas Lauryną užsirašyt praktinėms pamokoms. Knygelės naujos negavau, nes, pasirodo, dar neatvežė, gal kitą savaitę tik - tai gerai, kad Word'inį variantą turiu

Aš tai džiaugiuosi, kad laukiu eilės pas jį (aš, atrodo, 3 savaites laukiau). Beje, kai paskambini Laurynui, tai iškart susitari visus 10 (ar daugiau) važiavimų.