Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

QUOTE(Avis @ 2007 08 14, 12:28)
Sveikos smile.gif

Na va, vakar nuėjau į teoriją (Pylimo g.), dar užėjau i administraciją, kad duotų naują KET knygelę (nes prieš pirmą paskaitą sakė, kad nebeturi naujų, kad šį pirmadienį bus, ir davė seną, be pakeitimų) ir bandyt pas Lauryną užsirašyt praktinėms pamokoms. Knygelės naujos negavau, nes, pasirodo, dar neatvežė, gal kitą savaitę tik - tai gerai, kad Word'inį variantą turiu biggrin.gif O Laurynas, žiūriu, populiarus smarkiai biggrin.gif , nes sakė, kad pas jį gali užrašyt tik nuo rugsėjo 18 d.  doh.gif  Vienu žodžiu, net nežinau, ką ir daryt dabar... Ar užsirašyt pas jį, ir per tą laiką išsilaikyt teoriją mokykloj ir Regitroj, ir tada vairavimu užsiimt, ar eit pas kitą instruktorių tiesiog...  g.gif  Beje, nežinau, ar buvot kuri susidūrus su tokiu dalyku, bet aš vidurinį baigiau ne Lietuvoj, tai turiu tik Studijų Kokybės Vertinimo Centro dokumentą, kad jie "užskaito" mano diplomus kaip lietuvišką vidurinį (bet konvertavo tik du dalykus iš visų kuriuos mokiaus, nes Lietuvoj tų dalykų, pvz. psichologija, verslo vadyba, vidurinėj nėr). Tai va, įdomu, ar leistų man su tokiu "popierėliu" laikyt teoriją Regitroj?  g.gif

Aš tai džiaugiuosi, kad laukiu eilės pas jį (aš, atrodo, 3 savaites laukiau). Beje, kai paskambini Laurynui, tai iškart susitari visus 10 (ar daugiau) važiavimų.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 14, 12:25)
Aš tai džiaugiuosi, kad laukiu eilės pas jį (aš, atrodo, 3 savaites laukiau). Beje, kai paskambini Laurynui, tai iškart susitari visus 10 (ar daugiau) važiavimų.

Tai va ir mastau, gal verta tikrai palaukt? Geri instruktoriai toli gražu nesimėto juk... Jei tikrai galėsiu su savo diplomais per tą laiką Regitroj išsilaikyt teoriją, tai turbūt reiks taip ir daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 08 14, 13:37)
Tai va ir mastau, gal verta tikrai palaukt? Geri instruktoriai toli gražu nesimėto juk...  Jei tikrai galėsiu su savo diplomais per tą laiką Regitroj išsilaikyt teoriją, tai turbūt reiks taip ir daryt  g.gif

Mano diplomas univere, tai Regitroj laikyti tik su vairavimo mokyklos pažymėjimu galiu, tai taip ir nesimokiau beveik, kai jau su vairavimu aišku, pradėjau mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 13, 15:12)
Pas Lauryną. Labai daug gerų atsiliepimų skaičiau apie jį ir nuėjau. Ką galiu pasakyti - esu labai patenkinta. Nedaug aš tų instruktorių mačius, bet toks netipinis labai. Kiti tokie ūsuoti rūkantys diedai, o šis jaunas, kultūringas, iškalbingas, nesikeikia, nešaukia, viską labai paaiškino, kam tie bėgiai, kas čia vyksta, reikalauja logiškai mąstyti, žodžiu man labai patiko smile.gif Tik tiek, kad pas jį eilės ilgos. Vat rugpjūčio pradžioj mokinės skambindavo, tai sakė, kad tik nuo rugsėjo 3 galės priimti. Tai jei nori pas jį, tai greičiau skambink ir tarkis, nes visvien gal mėnesį laukti teks. Beje, jis važinėja su 5 golfu.

nuraminai, man pirmadieni pirma pamoka thumbup.gif nes as toks zmogus, kad jei ant manes reks, ar nervuotai aiskins - nieko neismoksiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Avis @ 2007 08 13, 15:29)
Va va, ir aš apie jį nemažai skaičiau puikių atsiliepimų... Šiandien kaip tik į kursus einu 17.30, tai iškart ir paprašysiu, kad jei įmanoma, pas jį užrašytų vairavimui. O šiaip teoriją dėsto Gintautas Jonauskas, kaip supratau, jis ir instruktorium dirba, tai gal apie jį kokių atsiliepimų girdėti?

irgi geras kiek girdejau(tik labai ant zenklu gaudo), bet pas ji eiles ne ka ne mazesnes...ir siaip patariu nelaukt medicinkes, o iskart skambuint tartis, nes menesi eile bus..tad iskart po medicinkes galesi jau vairuot mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai siandien irgi pirma karta vaziavau, tai ispudziu pilna biggrin.gif visai patiko, tik neisivaizduoju kada ismoksiu ir ar isvis ismoksiu lotuliukas.gif
beje LOCKETS norejau taves paklaust, ar yra privalomas teorijos egzaminas mokykloje? unsure.gif
Atsakyti
Man juokas ima prisiminus pirmas 2-3 pamokas smile.gif Instruktorius man kažką kad šneka, kad pasakoja, aiškina, kas vyskta, kada ką daryti, kaip mes važiuosim kažkokioj sankryžoj, o aš į vairą įsikibus į kelią tik žiūriu, kad neatsitrenkčiau kur ir nieko nieko negirdžiu doh.gif Tiesą sakant, gal tik kokius 20 procentų to, ką instruktorius šnekėjo, aš girdėjau doh.gif O) vėlaiu jau nieko, ir pati jį kalbinti pradėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 14, 16:27)
Man juokas ima prisiminus pirmas 2-3 pamokas smile.gif Instruktorius man kažką kad šneka, kad pasakoja, aiškina, kas vyskta, kada ką daryti, kaip mes važiuosim kažkokioj sankryžoj, o aš į vairą įsikibus į kelią tik žiūriu, kad neatsitrenkčiau kur ir nieko nieko negirdžiu  doh.gif Tiesą sakant, gal tik kokius 20 procentų to, ką instruktorius šnekėjo, aš girdėjau  doh.gif O) vėlaiu jau nieko, ir pati jį kalbinti pradėjau smile.gif

aha thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
prisiminiau savo pirmaja vaziavimo pamoka blush2.gif biggrin.gif i kelia tiesiai ziuriu ir kad greicio nevirsiciau..kelio zenklo nemaciau visai biggrin.gif 4u.gif per kitas pamokas visas ok jau buvo
Atsakyti
niu va, merginos, jau islaikiau mokyklini egza mokykloj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pimas zingsiukas jau yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikomama @ 2007 08 14, 19:19)
niu va, merginos, jau islaikiau mokyklini egza mokykloj thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pimas zingsiukas jau yra blush2.gif

puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 14, 16:09)
as tai siandien irgi pirma karta vaziavau, tai ispudziu pilna  biggrin.gif  visai patiko, tik neisivaizduoju kada ismoksiu ir ar isvis ismoksiu  lotuliukas.gif
beje LOCKETS norejau taves paklaust, ar yra privalomas teorijos egzaminas mokykloje? unsure.gif

o tu Zebre mokaisi? smile.gif

aš kadangi ėjau su univero diplomu, tai manęs neprašė laikyti mokyklinio...
taip lyg ir būna, kad laiko kiti smile.gif
aš nelaikiau mokyklinio, bet paskutinę dieną kai buvau prie kompų - kelis kartus ir po 100 proc. surinkau wub.gif

nes v.m baigimo liudijimą išduoda tik baigus praktinius važiavimus... nenorėjau ilgai tempti su ta teorija, tai išsilaikiau kaip man norėjosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 08 14, 12:28)
... Tai va, įdomu, ar leistų man su tokiu "popierėliu" laikyt teoriją Regitroj?  g.gif

O Tu į teorijos kursus eisi? g.gif Jei eisi, tai Regitroje ir taip galėsi laikyti, nereikės nei to popierėlio, o jei ne, tai reikėtų pasiklausti jų pačių, pvz mano vyras kai laikė, tai nuvežė tik dalykų ir pažymių sąrašą, patvirtiną vidurinės mokyklos antspaudu ir užteko ax.gif

QUOTE(Auksėja @ 2007 08 14, 12:37)
laikiau su Opel doh.gif iu,tai ten man aiskino taip,spaudi gaza,ir tada sankaba atleidineji,o ne tolygiai atleidi sankaba ir spaudi gaza,o jei kalnas kokis,tai gaza reikia smarkiai spaust.

O tas Opel'is benzininis buvo? g.gif

QUOTE(Erikomama @ 2007 08 14, 19:19)
niu va, merginos, jau islaikiau mokyklini egza mokykloj thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pimas zingsiukas jau yra blush2.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti