Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Romeniukas @ 2007 09 13, 12:32)
ot deja dirba...geriau jau sedetu pensijoj ir negazdintu zmoniu...  ir burna galetu issiplaut...kalba kaip koks degradaves bomzelis...

tai turbūt neteko, man su ja susidurt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 09 13, 11:37)
Rasa Molienė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš irgi pas ją pakliuvau,tai tokia prikolnia, pajuokavom dar  thumbup.gif

wink.gif perduosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Norwile @ 2007 09 13, 15:13)
wink.gif perduosiu 4u.gif

Bele pažįsti bigsmile.gif ??? Vietinė, iš ETG biggrin.gif .
Atsakyti
kaip bus taip dėl to tarimosi-nesitarimo - kai grįšiu, papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 09 13, 17:11)
kaip bus taip dėl to tarimosi-nesitarimo - kai grįšiu, papasakosiu mirksiukas.gif

mirksiukas.gif Lauksim.
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 09 12, 19:54)
svarbiausia!!! niekam nelinkeciau pataikyt pas budincia sene Vaiciukieniene...ar kaip ji ten...  devil.gif

O kodėl? g.gif Aš kaip tik ant jos ir papuoliau biggrin.gif Ir nieko - kantriai šalia manęs sėdėjo per gimdymą. O praėjus maždaug keturiom valandom operatyviai priėmė sprendimą, kad reikia daryt cezarį. Na, nežinau, bet man ji bogo įspūdžio nepadarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 09 13, 23:01)
O kodėl?  g.gif Aš kaip tik ant jos ir papuoliau  biggrin.gif Ir nieko - kantriai šalia manęs sėdėjo per gimdymą. O praėjus maždaug keturiom valandom operatyviai priėmė sprendimą, kad reikia daryt cezarį. Na, nežinau, bet man ji bogo įspūdžio nepadarė g.gif

Ko gero visi gydytojai yra tokie pat zmones su savo nuotaikom, viena diena buna geranoriski ir kantrus , kita pervarge ir suirze, taip kad gal reiketu i patirti ir profesionaluma labiau kreipti demesi, o ne sypsenos dydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 09 13, 22:01)
O kodėl?  g.gif Aš kaip tik ant jos ir papuoliau  biggrin.gif Ir nieko - kantriai šalia manęs sėdėjo per gimdymą. O praėjus maždaug keturiom valandom operatyviai priėmė sprendimą, kad reikia daryt cezarį. Na, nežinau, bet man ji bogo įspūdžio nepadarė g.gif

ir ji pati sekcijavo ? Zinau,kad visi pervargsta...bet kai kuriais zodziais normalus zmones nesisvaido,kad ir kaip pervarge ar be nuotaikos... O dar su issigandusia, jautria nesciaja...
Dauguma isgirde i snuki pasiulytu ar kur kreiptus,kad tokios visai nebedirbtu...as cia tik taip tyliai verkiau visa vakara...
Viena laime,kad daugiau taip niekam nebutu...
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 09 14, 10:41)
ir ji pati sekcijavo ?  Zinau,kad visi pervargsta...bet kai kuriais zodziais normalus zmones nesisvaido,kad ir kaip pervarge ar be nuotaikos...  O dar su  issigandusia, jautria nesciaja... 
Dauguma isgirde i  snuki pasiulytu ar kur kreiptus,kad tokios visai nebedirbtu...as cia tik taip tyliai verkiau visa vakara... 
Viena laime,kad daugiau taip niekam nebutu...

lygiai tą patį kalbant ir apie gydytoją Graželienę girdėjau.
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 14, 16:19)
lygiai tą patį kalbant ir apie gydytoją Graželienę girdėjau.

ką moka pasakyti ta jau moka, ne viena draugė skundėsi kaip ji pašneka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 09 14, 15:36)
ką moka pasakyti ta jau moka, ne viena draugė skundėsi kaip ji pašneka  doh.gif

o man tai ji visai patiko. eina tiesiai prie reikalo, nekalba per aplinkui.

ko gero ir gimdant, laikosi tokios taktikos, kad kuo daugiau guosi, tuo daugiau rėks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakūdra: 14 rugsėjo 2007 - 17:30
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 14, 18:30)
o man tai ji visai patiko. eina tiesiai prie reikalo, nekalba  per aplinkui.

ko gero ir gimdant, laikosi tokios taktikos, kad kuo daugiau guosi, tuo daugiau rėks g.gif

ax.gif Žinai, čia kaip kuriai ko reikia per gimdymą smile.gif . Su Graželiene dėl jos stačiokiškumo ir nesitariau. Būčiau pati atgal ant jos šaukus doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti