Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(aisteba @ 2007 09 14, 19:03)
ax.gif Žinai, čia kaip kuriai ko reikia per gimdymą smile.gif . Su Graželiene dėl jos stačiokiškumo ir nesitariau. Būčiau pati atgal ant jos šaukus doh.gif  biggrin.gif .

o ąš tai iš tų kurias kuo labiau guodžia, tuo labiau man skauda
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 09 14, 09:41)
ir ji pati sekcijavo ?  Zinau,kad visi pervargsta...bet kai kuriais zodziais normalus zmones nesisvaido,kad ir kaip pervarge ar be nuotaikos...  O dar su  issigandusia, jautria nesciaja... 
Dauguma isgirde i  snuki pasiulytu ar kur kreiptus,kad tokios visai nebedirbtu...as cia tik taip tyliai verkiau visa vakara... 
Viena laime,kad daugiau taip niekam nebutu...

Uzjauciu, kad teko tai patirt....
Tikrai ne kas g.gif
O operavo mane Malinauskaite ir Vaiciukeniene mirksiukas.gif

QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 14, 14:19)
lygiai tą patį kalbant ir apie gydytoją Graželienę girdėjau.

drinks_cheers.gif As ne tik girdejau, as ir pati ant saves patyriau doh.gif
Nezinau, kaip kitoms, bet as tai tikrai nenoreciau, kad per gimdyma ant manes gydytoja rektu ar grubiai sneketu. schmoll.gif Nuo to grubumo ir staciokiskumo ne kiek ne lengviau gimdyt. O juk kai skauda, tai ir i gydytojos zodzius jautriau reaguoji...Na, nezinau.... Man Grazeliene tik del savo grubumo ir yra nepriimtina kaip gydytoja....
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 09 14, 21:30)
drinks_cheers.gif As ne tik girdejau, as ir pati ant saves patyriau  doh.gif 
Nezinau, kaip kitoms, bet as tai tikrai nenoreciau, kad per gimdyma ant manes gydytoja rektu ar grubiai sneketu.  schmoll.gif  Nuo to grubumo ir staciokiskumo ne kiek ne lengviau gimdyt. O juk kai skauda, tai ir i gydytojos zodzius jautriau reaguoji...Na, nezinau.... Man Grazeliene tik del savo grubumo ir  yra nepriimtina kaip gydytoja....

tai kad beveik ir nebelieka pas ką gimdyt blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 14, 22:47)
tai kad beveik ir nebelieka pas ką gimdyt blush2.gif  g.gif

Ir as ta pati galvoju, tai pas ka gi gimdyt tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 09 15, 09:25)
Ir as ta pati galvoju, tai pas ka gi gimdyt tada g.gif

Na nezinau kaip jums, bet man J. Grazeliene tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . As pas ja gimdziau abu vaikus ir tikrai skundu neturiu. Su ja visada tardavausi is anksto, antra nestuma visa pas ja lankiausi, tai ji man niekada blogo zodzio nera pasakiusi. Tikrai labai profesionali gydytoja, tik su ja reikia tartis is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 09 15, 11:50)
Na nezinau kaip jums, bet man J. Grazeliene tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . As pas ja gimdziau abu vaikus ir tikrai skundu neturiu. Su ja visada tardavausi is anksto, antra nestuma visa pas ja lankiausi, tai ji man niekada blogo zodzio nera pasakiusi. Tikrai labai profesionali gydytoja, tik su ja reikia tartis is anksto.

O prasei epiduro? kaip jin ziuri i tai?
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 09 15, 14:06)
O prasei epiduro? kaip jin ziuri i tai?

Matai, man buvo abu cezariai, tai pirmu atveju dare bendra narkoze, o antru spinaline nejautra, o del epiduro - nezinau, nes nesusiduriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jo, Mazeikiuose tikrai ne kas su gydytojais. Jei yra galimybe, tai gal geriau gimdyt kitam mieste?
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2007 09 13, 10:34)
Nea biggrin.gif , bet abu gimdymus ant tos pačios užtaikiau - Rasos Molienės thumbup.gif  thumbup.gif .

aš irgi pas ją pataikiau. Man ji irgi faina pasirodė.
Atsakyti
tikrai nemanau, kad visos blogos, tik kiek gimdyvių, tiek nuomonių, tiek istorijų...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 09 15, 22:58)
tikrai nemanau, kad visos blogos, tik kiek gimdyvių, tiek nuomonių, tiek istorijų...

blink.gif blink.gif blink.gif As maniau kad tu jau leliuka supuoji bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , pasirodo dar pilvuke blush2.gif . Gero tau pasimatymo su lelka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 09 16, 07:20)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  As maniau kad tu jau leliuka supuoji bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif , pasirodo dar pilvuke blush2.gif . Gero tau pasimatymo su lelka 4u.gif  4u.gif  4u.gif

mane tik pirmadienį guldys į pataloginį, o po to jau pranešiu, kaip man sekės user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 16 rugsėjo 2007 - 17:36