Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Gitusia @ 2007 09 16, 17:36)
mane tik pirmadienį guldys į pataloginį, o po to jau pranešiu, kaip man sekės user posted imageuser posted image

pamaniau, kad tu dar čia...na tikiuosi viskas gerai...su nekantrumu laukiu prisijungiant prie manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Ryt Gitusiukas tures jau 2.gif... Prapjaus pilveli ir isims liali kaip torta thumbup.gif
Laikykim kumstukus ! O kt savaite uz mane wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2007 09 13, 15:54)
Bele pažįsti bigsmile.gif ??? Vietinė, iš ETG biggrin.gif .

žinoma pažystu 4u.gif labai faini žmonės o Rasa tai wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 14, 18:30)
o man tai ji visai patiko. eina tiesiai prie reikalo, nekalba  per aplinkui.

ko gero ir gimdant, laikosi tokios taktikos, kad kuo daugiau guosi, tuo daugiau rėks g.gif

thumbup.gif pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 09 18, 14:04)
Ryt Gitusiukas tures jau  2.gif...  Prapjaus pilveli ir isims liali kaip torta  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Oi laukiam laukiam, mes leliuku laukiam. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 09 19, 08:03)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Oi laukiam laukiam, mes leliuku laukiam. drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

jau turi, dukrytęax.gif
Atsakyti
Beveik visos užeinat ir į Mažeikių mamų plepesiukus, o toms, kurios neužeinat, pranešiu čia:
user posted image

GITUSIA TURI NUOSTABIĄ MERGYTĘ wub.gif wub.gif wub.gif

Svoris 3400 g, ūgis 56 cm thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikinimai GITUSIAI wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ramiu nakteliu, saldaus pienelio, daug sypseneliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 09 18, 12:04)
Ryt Gitusiukas tures jau  2.gif...  Prapjaus pilveli ir isims liali kaip torta  thumbup.gif

laukiam laukiam mes tų lelių lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aisteba @ 2007 09 19, 09:42)
Beveik visos užeinat ir į Mažeikių mamų plepesiukus, o toms, kurios neužeinat, pranešiu

GITUSIA TURI NUOSTABIĄ MERGYTĘ wub.gif  wub.gif  wub.gif

SVEIKINIMAI GITUSIAI IR JOS PUPAI user posted image
Atsakyti
Labas visiems, o gal tiksliau visoms smile.gif visai netycia ieskojau info apie gimdyma Mazeikiuose ir netycia aptikau kad cia visai graziai bendraujate blush2.gif bigsmile.gif
Kiek pasiskaitinejau tai cia kaip jau visos ant ribos ar jau katik svieziai iskeptos mamytes biggrin.gif
O as irgi tokia ruosiuosi tapti. Terminas 09.22, tai tikiuosi sia savaitele ar bent jau kita savo leliuka ant ranku ciuciuot biggrin.gif tai va, o kas neramina mane tai kaip reiks gimdyt. Gal kas galit suteikti info kaip sekesi cia mazeikiuose, kas nesenai gimdet ar visos susitare buvot su gyd? As tai ne su kuom nesitariau,bet kuo terminas arteja tuo labiau nerimauju. Anksciau galvojau nu pas kuria papulsiu tai ta gyd ir prispausiu,gerai "patepsiu" ir viskas bus gerai. Bet dabar nebezinau.... Gal galit kas ka patart??? verysad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2007 09 19, 19:58)
Labas visiems, o gal tiksliau visoms  smile.gif  visai netycia ieskojau info apie gimdyma Mazeikiuose ir netycia aptikau kad cia visai graziai bendraujate  blush2.gif  bigsmile.gif
Kiek pasiskaitinejau tai cia kaip jau visos ant ribos ar jau katik svieziai iskeptos mamytes  biggrin.gif
O as irgi tokia ruosiuosi tapti. Terminas 09.22, tai tikiuosi sia savaitele ar bent jau kita savo leliuka ant ranku ciuciuot  biggrin.gif  tai va, o kas neramina mane tai kaip reiks gimdyt. Gal kas galit suteikti info kaip sekesi cia mazeikiuose, kas nesenai gimdet ar visos susitare buvot su gyd? As tai ne su kuom nesitariau,bet kuo terminas arteja tuo labiau nerimauju. Anksciau galvojau nu pas kuria papulsiu tai ta gyd ir prispausiu,gerai "patepsiu" ir viskas bus gerai. Bet dabar nebezinau.... Gal galit kas ka patart???  verysad.gif  smile.gif

sveika prisijungus prie nestuke.gif storuliuku 4u.gif
As taj galvoju ar uzteks ligoninej vietu...tiek musu rugsejy daug... ax.gif
O seip taj del susitarimo...daug kas tariasi...nors yra ir tokiu,kurios vaziuoja ir tiek...Vistiek priims... Taj tau paciai spresti...
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2007 09 19, 19:58)
Labas visiems, o gal tiksliau visoms  smile.gif  visai netycia ieskojau info apie gimdyma Mazeikiuose ir netycia aptikau kad cia visai graziai bendraujate  blush2.gif  bigsmile.gif
Kiek pasiskaitinejau tai cia kaip jau visos ant ribos ar jau katik svieziai iskeptos mamytes  biggrin.gif
O as irgi tokia ruosiuosi tapti. Terminas 09.22, tai tikiuosi sia savaitele ar bent jau kita savo leliuka ant ranku ciuciuot  biggrin.gif  tai va, o kas neramina mane tai kaip reiks gimdyt. Gal kas galit suteikti info kaip sekesi cia mazeikiuose, kas nesenai gimdet ar visos susitare buvot su gyd? As tai ne su kuom nesitariau,bet kuo terminas arteja tuo labiau nerimauju. Anksciau galvojau nu pas kuria papulsiu tai ta gyd ir prispausiu,gerai "patepsiu" ir viskas bus gerai. Bet dabar nebezinau.... Gal galit kas ka patart???  verysad.gif  smile.gif

4u.gif Sveikutė. Užeik į Kaimynų skyrelį, ten daugiau mažeikiečių mamų yra mirksiukas.gif .
O kas dėl gimdymo, asmenišaki aš nevažiuočiau nesitarus schmoll.gif . Kažkaip ramiau, o tai nežinai, ant kokios papulsi doh.gif . Mūsų viena mamytė 2 paras gimdė, pamainos tik keitėsi, o niekas nekreipė per daug dėmesio doh.gif . Kai susitari, kažkaip kitaip į tave žiūri. Bjauru, kad taip yra, bet tokia jau ta mūsų medicinos sistema unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2007 09 19, 11:42)
Beveik visos užeinat ir į Mažeikių mamų plepesiukus, o toms, kurios neužeinat, pranešiu čia:
user posted image

GITUSIA TURI NUOSTABIĄ MERGYTĘ wub.gif  wub.gif  wub.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatytes ir ramiu nakteliu abiems drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . O mums dar ilgai laukti soske.gif
Papildyta:
QUOTE(Romeniukas @ 2007 09 19, 22:55)
sveika prisijungus prie  nestuke.gif storuliuku  4u.gif 
As taj galvoju ar uzteks ligoninej vietu...tiek musu rugsejy daug...  ax.gif
O seip taj del susitarimo...daug kas tariasi...nors yra ir tokiu,kurios vaziuoja ir tiek...Vistiek priims... Taj tau paciai spresti...

Taigi vietu uzteks, bet su gydytoja ar jau apsisprendei g.gif Ar jau susitarei su kuria ? Pries kiek laiko reikia tartis?
Papildyta:
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2007 09 19, 20:58)

Sekmes pasirenkant gydytoja, lengvo gimdymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif . As irgi nezinau dar su kuom reikia tartis . Kas patars kuri geraiusia verysad.gif blush2.gif
Atsakyti