Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Betukas @ 2007 10 16, 19:42)

p.s. Nu mes jau kaip ir ne į temą pradėjom... doh.gif

Kad ir ne i tema, visvien idomu 4u.gif suzinot apie vezimukus.
O Mazeikiuose kur nors yra pirkt pedkelniu nescioms?
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 10 17, 09:47)
Kad ir ne i tema, visvien idomu  4u.gif  suzinot apie vezimukus.
O Mazeikiuose kur nors yra pirkt pedkelniu nescioms?

Galiu duot telefona to ventiskio, pati pasiteirausi kokio vezimelio kokia kaina.
As tai nezinau, bet vertetu vaistinese klaust arba ten IKI atrodo yra ortopediniu gaminiu skyriukas. Man maziau kojos tinsta kai maunuosi iki keliu tas paparastas medvilnines su elastanu pusiau siltas kojines. Kai uzsidedu tas trumpas po dzinsais , pastebiu kad yra patine labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dile: 17 spalio 2007 - 08:25
QUOTE(Betukas @ 2007 10 16, 14:42)
Vis dar galvojame apie x-lander xa. Turim ventiškio tel.nr, tai ten ir važiuosim pirkt. Miglėj nieko tinkamo nemačiau, bent jau kai buvau...Labi noriu lopšio  wub.gif

O kad rankena jam nepersimeta tai netrukdo? g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Na taip x-type tai ir man visai žaisliniai pasirodė doh.gif O kad rankena nepersimeta, tai aišku, kad minusas ax.gif O tų V3 persimeta?

O kokius kursus tu lankai? blink.gif Ir kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 17, 12:42)
Labas  4u.gif
Na taip x-type tai ir man visai žaisliniai pasirodė  doh.gif   O kad rankena nepersimeta, tai aišku, kad minusas  ax.gif  O tų V3 persimeta?

O kokius kursus tu lankai?  blink.gif Ir kur? g.gif

As tik paskaitineju kuom dalinasi tos kurios lankosi, skaitineju tai visu miestu nestukiu pokalbius, kartais randu daug ko idomaus ir naudingo. Siaip negaliu net tiksliai kurios ten diskutavo apie visus kursus atrodo Vilnietes.
Del tu V3 , tai jis man tik kataloge rode ir zadejo parvezt , gyvai ju net nemaciau ir neciupinejau, o zadejo todel kad sakiau jog nenoriu labai dideliais ratais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dile: 17 spalio 2007 - 11:28
QUOTE(aisteba @ 2007 09 13, 11:34)
Nea biggrin.gif , bet abu gimdymus ant tos pačios užtaikiau - Rasos Molienės thumbup.gif  thumbup.gif .

QUOTE(Jurate26 @ 2007 09 13, 11:37)
Rasa Molienė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš irgi pas ją pakliuvau,tai tokia prikolnia, pajuokavom dar  thumbup.gif

QUOTE(Romeniukas @ 2007 09 13, 12:12)
Man Rasele toniuku klauses...irgi auksas pasirode...labai maloni ir svelni...

QUOTE(Meškinija @ 2007 10 07, 19:11)
o akusere dazniau (berods Rasa vardu - labai maloni  thumbup.gif ),

QUOTE(aisteba @ 2007 10 08, 09:29)
Aha, akušerė Rasa pati pačiausia thumbup.gif  wub.gif . Ir su manim jai baigėsi pamaina, bet jau nebe daug buvo man likę, pabuvo dar pusvalandį thumbup.gif .

nius kaip malonu skaityt apie sese tokius grazius atsiliepimus.... wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2007 10 18, 12:04)
nius kaip malonu skaityt apie sese tokius grazius atsiliepimus....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Va daugiau tokiu savo darba mylinciu zmoniu kad butu paslaugu sferose mirksiukas.gif
Atsakyti
as jai kartoju kai gimdysiu gausi i klp vaziuot, but salia manes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2007 10 18, 12:30)
as jai kartoju kai gimdysiu gausi i klp vaziuot, but salia manes  blush2.gif  blush2.gif

Nu jo mirksiukas.gif , o kaip mum reikia pataikyt gimdyti pas ja ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 18, 12:16)
Nu jo mirksiukas.gif , o kaip mum reikia pataikyt gimdyti pas ja ? g.gif

nezinauuuuuu, g.gif reik gimdykit tada kada ana dirba hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2007 10 18, 13:42)
nezinauuuuuu,  g.gif  reik gimdykit tada kada ana dirba  hihihi.gif  hihihi.gif

Nu reiks tada su savo boksininke tartis geruoju kad lystu lauk tik kai Rasa dirbs.
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 18, 12:44)
Nu reiks tada su savo boksininke tartis geruoju kad lystu lauk tik kai Rasa dirbs.

hihihi.gif hihihi.gif ale sitoj situacijoj jau su boksnininke nepavyks susitarti, nes juk kada jiems noresis pas mamyte tada jie ir lys..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti