Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(siamka @ 2007 10 18, 13:55)
hihihi.gif  hihihi.gif ale sitoj situacijoj  jau su boksnininke nepavyks susitarti, nes juk kada jiems noresis pas mamyte tada jie ir lys.....  wub.gif  wub.gif  wub.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 18, 12:44)
Nu reiks tada su savo boksininke tartis geruoju kad lystu lauk tik kai Rasa dirbs.

Labas 4u.gif
Vat o mano boksisninkė(as) tai galėtų ir smarkiau boksuotis. Kažko labai jau aprimo pastarosiomis dienomis.Ar tau kasdien gerai juda? Ar būna dienų kai ramiau? Man toks jausmas, kad vos stuksena ir viskas g.gif

Ir dar... Ar Stup. siuntė pas akių, LOR? Man tik pas dantistę pasiūlė nueit ir viskas. Dabar žiūriu, kad laikas jau į pabaigą, o kitur tai dar nebuvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 18, 14:27)
Labas  4u.gif
Vat o mano boksisninkė(as) tai galėtų ir smarkiau boksuotis. Kažko labai jau aprimo pastarosiomis dienomis.Ar tau kasdien gerai juda? Ar būna dienų kai ramiau? Man toks jausmas, kad vos stuksena ir viskas  g.gif

Ir dar... Ar Stup. siuntė pas akių, LOR? Man tik pas dantistę pasiūlė nueit ir viskas. Dabar žiūriu, kad laikas jau į pabaigą, o kitur tai dar nebuvau  g.gif

Sveika, Tik pas seimos gydytoja ir stomotologa siunte, pas akiu nesiunte, bet pati galvoju kazin ar nereiketu nueiti, Gyd. Seskaitis kaip ir turejo itarimu del glaukomos, pagal mano akyspudi ir akiu nerva, bet tik itarimai buvo , kelis sykius tikrinausi po to , pablogejimo nera, vaistai neskiriami, tai kaip ir nebezinau ar yra man ta glaukoma ar tik toks apsigimes tas akiu nervas. Nors jei paziureti is paveldejimo puses tai ir mama ir sesuo ir prosenelis sirgo glaukoma.
Mastau gal siandien nusipirkti ta X LANDERI, skambinausi sake bus namie g.gif Kaip cia bus kad man tas raudonas labiau patinka nei zalias, o dukrai didziajai raudonas , mazajai- zalias. Nu nebezinau, gal nieko geresnio nebesulauksiu, o pati irgi vos bepajudu, tai gal nebelaukt jokio kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 18, 13:34)
Sveika, Tik pas seimos gydytoja ir stomotologa siunte, pas akiu nesiunte, bet pati galvoju kazin ar nereiketu nueiti, Gyd. Seskaitis kaip ir turejo itarimu del glaukomos, pagal mano akyspudi ir akiu nerva, bet tik itarimai buvo , kelis sykius tikrinausi po to , pablogejimo nera, vaistai neskiriami, tai kaip ir nebezinau ar yra man ta glaukoma ar tik toks apsigimes tas akiu nervas. Nors jei paziureti is paveldejimo puses tai ir mama ir sesuo ir prosenelis sirgo glaukoma.
Mastau gal siandien nusipirkti ta X LANDERI, skambinausi sake bus namie g.gif  Kaip cia bus kad man tas raudonas labiau patinka nei zalias, o dukrai  didziajai raudonas , mazajai- zalias. Nu nebezinau, gal nieko geresnio nebesulauksiu, o pati irgi vos bepajudu, tai gal nebelaukt jokio kito g.gif

Mes jaučiu irgi nelauksim lapkričio. Pakalbėjus su tamsta...kantrybė nebelaiko doh.gif O mes tai tikrai apuie raudoną galvojam ax.gif Na labai gražus ir žalias, bet sakau, gal raudonas praktiškesnis ax.gif
Jaučiu reiks nušliaužt pas Šeškaitį kitą savaitę. Ai blogiau nebus...O su siuntimais jis priima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 18, 14:51)
Mes jaučiu irgi nelauksim lapkričio. Pakalbėjus su tamsta...kantrybė nebelaiko  doh.gif O mes tai tikrai apuie raudoną galvojam  ax.gif Na labai gražus ir žalias, bet sakau, gal raudonas praktiškesnis  ax.gif
Jaučiu reiks nušliaužt pas Šeškaitį kitą savaitę. Ai blogiau nebus...O su siuntimais jis priima?  g.gif

Nezinau, atrodo kad kazkiek nuolaida yra su siuntimu, buvau jau pries pora metu.
Pamirsau atsakyt tau del bokso. Nu man atrodo kad maniske daugiau vakare boksuojasi nei diena, nors siaip tai suskaiciuoju per pusvalandi apie 15 tu spyriu,kur dave rasyt ta lapa. O tu apsisukimu as kazkaip nejauciu, jin man kuliu nevarto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 18, 14:14)
Nezinau, atrodo kad kazkiek nuolaida yra su siuntimu, buvau jau pries pora metu.
Pamirsau atsakyt tau del bokso. Nu man atrodo kad maniske daugiau vakare boksuojasi nei diena, nors siaip tai suskaiciuoju per pusvalandi apie 15 tu spyriu,kur dave rasyt ta lapa. O tu apsisukimu as kazkaip nejauciu, jin man kuliu nevarto g.gif

Tai susikaupusi ir aš suskaičiuoju. Kūliais irgi nesivarto, o jei ir vartosi tai laaabai vėlai vakare arba naktį doh.gif
Papildyta:
Tiesa, ryt užsirašiau pas Rovą konsultacijai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 18, 15:27)
Tai susikaupusi ir aš suskaičiuoju. Kūliais irgi nesivarto, o jei ir vartosi tai laaabai vėlai vakare arba naktį  doh.gif
Papildyta:
Tiesa, ryt užsirašiau pas Rovą konsultacijai  doh.gif

O tai cia privaciai? Kur jis dirba?
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 18, 15:14)
O tai cia privaciai? Kur jis dirba?

Rytoj Medėjoj konsultuos mirksiukas.gif
Tai kaip vežimas ar jau namie? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 18, 21:04)
Rytoj Medėjoj konsultuos  mirksiukas.gif
Tai kaip vežimas ar jau namie?  bigsmile.gif

NEA,perskambino jin pasake kad rytoj galiu atvaziuot. Tai yra siandien jau.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 18, 21:04)
Rytoj Medėjoj konsultuos  mirksiukas.gif
Tai kaip vežimas ar jau namie?  bigsmile.gif

Papasakok kaip konsultacija praejo? Ar dabar jau privaciai zadi pradeti lankytis iki gimdymo? As galvoju nuo 36 savaites, tik neapsisprendziu ar pas Tamasauskiene ar Zulpiene. blush2.gif Ar echo dare? Ar kakleli ziurejo? Pries kiek laiko uzsiregistruot ten reikia?
Nestumo pradzioj as ten nuejau ir pasake kad 1 menesi reiks laukt iki konsultacijos. Absurdas doh.gif Gal dabar kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 17, 06:52)
O as galvoju kad nesiot aukstai tai noreciau lengvesnio ir kai bus sniego as niekur nevaziuosiu, nebent masina, o autokedute turiu. Jug tos ziemos buna taip nedaug, o veliau su tais tokiais ratais bus vienas tasymasis, jug kai jau nutirps sniegas ir pasidarys jis sportinis tai tie ratai man perdaug ,,dzipiniai". Kas del vaziavimo , zinoma su tokiais dideliais daug geriau, bet as noriu kompaktiskesnio. V3  vokieciu gamybos 530 lt ,tai labai panasus i X TYPE, bet atrodo kad tvirtesnis., nors ratai mazi. O  X type maciau miglej yra 699, nu bet jau velniskai zaislinis, kazin ar is vis atlaikytu viena leliuka, jug sportinis reikalingas ilgai.

patikėkit, būtinai lengvesnio. Aš turiu BBC, ratus palieku mašinoj, o lopšy tampau. Bet įtariu greip nebetampysiu, nes baisiai jau sunkiai doh.gif O dėl ratų...tie dideli mūsų šaligatviais gal ir gerai, bet aš už mažus thumbup.gif nėra nepravažiuojamų vietų. Ir merginos žiūrėkit, kad lopšys nebūtų mažas, nes lelių su kombenzonu kišit ir dar užklosit.

Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2007 10 17, 10:42)
Labas  4u.gif
Na taip x-type tai ir man visai žaisliniai pasirodė  doh.gif  O kad rankena nepersimeta, tai aišku, kad minusas  ax.gif  O tų V3 persimeta?

permetama rankena aišku privalumas, pas mane jos nėra, kartais pasigedu, bet išgyventi galima.
tfu...lendu čia su visokiais patarimais... doh.gif ginkit mane iš čia lauk.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 10 19, 10:59)
patikėkit, būtinai lengvesnio. Aš turiu BBC, ratus palieku mašinoj, o lopšy tampau. Bet įtariu greip nebetampysiu, nes baisiai jau sunkiai doh.gif  O dėl ratų...tie dideli mūsų šaligatviais gal ir gerai, bet aš už mažus thumbup.gif  nėra nepravažiuojamų vietų. Ir merginos žiūrėkit, kad lopšys nebūtų mažas, nes lelių su kombenzonu kišit ir dar užklosit.

Papildyta:
permetama rankena aišku privalumas, pas mane jos nėra, kartais pasigedu, bet išgyventi galima.
tfu...lendu čia su visokiais patarimais... doh.gif  ginkit mane iš čia lauk.

Niu labai aciu uz tuos patarimus, kaip tik mums kol dar neissirinkome jie pravercia mirksiukas.gif
Atsakyti