Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skatinimas vaistais

QUOTE(Uksnė @ 2009 02 06, 23:00)
Manau, pabandyt paciai gimdyt vistiek reikia, galbut viskas bus gerai ir gimdymas sklandziai preis, o cezari visada spes padaryt. sekmes 4u.gif
Papildyta:
Mane irgi skatino (del auksto spaudimo), visas procesas truko tik 3 val thumbup.gif Geresnio gimdymo net neisivaizduoju smile.gif

mano situacija, dėl per aukšto spaudimo, skatino. O skatinimas pagreitino visą procesą, tai ir pagimdžiau nuo sąrėmių pradžios per 4 val
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2009 05 02, 11:22)
Pernešiojau 8dienas praėjus terminui (gydytojai ramiai leido pernešioti doh.gif ), pradžiai nuleido vandenis (nes pradžia jau buvo prasidėjus ir taip norėjo paspartinti procesą) ir, kai pamatė, kad siaubingai žali iškart pradėjo skatinti  blink.gif Mažiukas buvo labai stipriai nenešiotas, gimdymas buvo komplikuotas ir sunkus ir ilgas doh.gif . Gimė su didžiule hematoma ant galvytės ir visas mėlynas, mačiau kaip apie 2min jį atsiurbinėjo, o jis vis mėlo... Su vyru kartu negalėjome sulaikyti ašarų . . . verysad.gif Bet ačiū Dievui viskas laimingai baigėsi tik dėja ne tokį pirmąjį susitiką su savo angelėliu aš įsivaizdavau..

o prieš tai jokie tyrimai nerodė tokių dalykų? toniukai, echoskopas? g.gif
Atsakyti
ojjooi,kad jus zinotumet,kaip as bijau,man liko pus antros dieneles,jei pati nepasigimdau,tai reikia vaziuoti i ligonine iskart su visom tasem vakare suleis skatinamuju,o kita diena tureciau kaip ir turet leiuka...jau turejau gimdyt ir nieks nesidaro,beje sako kad berniukai veliau nori palikti savo namus nei mergaites,gal sakau dar del to....(nes turesiu berniuka),na zodziu gyvenam dideliu laukimu,ir dar dideliu jauduliu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 05 06, 10:55)
jo del gimdimo,jej kas sirgo menesinem,kai ant sienu lipi,kaip as ,sededama megojau,ir nuskausminusios rijau kas 2val,ketanova,ibuprofena doh.gif ,tai net su skatinamaisiais tas skausmas na didesnis,bet uztad greitai drinks_cheers.gif

vat man tokia pati reakcija i tuos saremius,skausmingos menesynes,sirgau taip iki kol antra pagimdziau,tai.kaip sakant,jej skatinamieji veikia greit tai pasiseke,o jej uztrunka,tai na neprivykat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele9 @ 2009 05 31, 13:07)
ojjooi,kad jus zinotumet,kaip as bijau,man liko pus antros dieneles,jei pati nepasigimdau,tai reikia vaziuoti i ligonine iskart su visom tasem vakare suleis skatinamuju,o kita diena tureciau kaip ir turet leiuka...jau turejau gimdyt ir nieks nesidaro,beje sako kad berniukai veliau nori palikti savo namus nei mergaites,gal sakau dar del to....(nes turesiu berniuka),na zodziu gyvenam dideliu laukimu,ir dar dideliu jauduliu.... verysad.gif

man pora dienu liko iki vizito pas gine, tada aptikrins ir turbut sius i ligonine unsure.gif
Atsakyti
man terminas 08.16 diena, bet kazko niekas dar nevyxta. O taip noretusi apsieiti be tu visu skatinamuju ax.gif Ash irgi girdejau toki dalyka, kad berniukai truputi veliau pasiruosia palikti mamos pilvuka, niu ziuresim kaip cia bus g.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as turiu ta pacia problema, mano mazylis taip pat nenori laukan lyst biggrin.gif , labai jau jam gerai pas mamyte, o as jau pagal ekoskopa turejau 4 gimdyt, o pagal pastojima 7, tai iseina kad jau ne ko 2 sav pernesioju. Rytoj gulu y ligonine ir daktare liepe apsisprest ar skatint, atsidarymas nedidelis 2cm kaklelis neminksteja ir negali prakirpt vandenu.
Prisiskaiciau cia visko apie tuos skatinamus ir baisu darosi huh.gif , bet kai pagalvoji kokios pasekmes gali buti pernesiojus... nors sirdutes tonai geri, vandenu pakanka, pats mazylis aktyvus.
Ir ko tik as nedariau- ir langus ploviau, ir kibirus pilnus nesiau, ir vaiksciojau, ir baldus stumdziau, nieks nepadeda. Tikriausiai teks skatint, o taip norejosi kad viskas naturaliai vyktu... ax.gif
Atsakyti
Mano terminas 16vasario buvo, bet pats pirmasis pagal pirma paskutiniu svenciu diena 21 vasario. Siandien lygiai savaite kaip vaikiukas neskuba i pasauli, gal jam ten ir gerai, bet mes su vyru kaip ant adatu laukiam ir laukiam. Beliko dvi dienos ir jei ne esu penktadieni 7.30 ryte uzregistruota i ligonine skatinam gimdymui. Noreciau aisku kad viskas normaliai prasidetu, bet tikiuos kad viskas bus gerai ir su skatinamais. Zinau kad viskas intensyvviau ir greiciau ir skaudziau vyksta, bet 10 dienu yra daug mano nuomone ir noriu greiciau maziu laikyti ant ranku nei kiekviena diena galvoti o gal siandien, o gal sianakt. Taigi truputeli mums kantrybes ir vaikiukas ateis i pasauli.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 05 10, 08:05)
mano situacija, dėl per aukšto spaudimo, skatino. O skatinimas pagreitino visą procesą, tai ir pagimdžiau nuo sąrėmių pradžios per 4 val

mano situacija buvo lygiai tokia pati, tik aš prasisukau per 3 val smile.gif O sąrėmius pajutau tik nuleidus vanenis , kai buvo 6 cm atsidarymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 23 vasario 2010 - 15:18
Sakykit prasau, o kaip yra nustatoma, kad kudikiui yra viskas gerai, kad i vandenis jis nepasitustino, kad nera alkanas, jeigu pagal nustatyta data gimdyti veluojama? Skaiciau, kad pernesiotas gali buti ir 38 savaiciu ir 42 kudikis. Juk bresta visi skirtingai. Mm paskutines datos nezinau, buvo sutrike. Pagal pirmaji echoskopa gimti veluoju apie 3 d. Gali buti ir pora d. ilgiau. Bet nieks gi neaisku smile.gif Pas daktara poryt. Pirma vaika pagimdziau tik 1 d. veliau, praktiskai prasidejo veikla ta pacia d. kai buvo nustatyta ... ir...jis jau turejo pernesiojimo pozymiu. Vandenys buvo zali. blink.gif Gimdziau gana lengvai ir trumpai.Ir 10 balu gavo pagal apgar. g.gif

Dabar visi gimdymo pozymiai yra. Sake, kad "pilvas jau net piestu stovi", kad vaikas zemai, ir saremius nereaguliarius jauciu. Ir krutys rodo. O negimsta ir viskas.

Noriu, kad vaikas islystu pats. Nenoriu intervenciju, skatinimu. Gal jis pats turi nusprest, kada jam islyst, jeigu viskas gerai g.gif Tik kaip nustatyt ar gerai? Gal jam svarbu dar ta savaite ar dvi pabuti? Gauna gal dar kokias medziagas geras is manes. Formuojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 23 vasario 2010 - 15:42
Mane skatino, nes pernesiojau. Ligonineje ziurejo tonu dazni, atliko echoskopija. Po paskatinimo praejus 12 val pagimdziau dukryte smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
norėjau paklausti, gal kuri gimdėte ne su epidūrų, o su narkotiniais vaistais. Gydytoja pasiūlė tokią alternatyvą nes mano stuburas nelabai sveikas, sako saugiau g.gif Klausiau ar suvoksiu kas aplinkui dedasi, sako jausiesi kaip po šampaniuko ir tiek, ir stuburo nereikės traumuoti. Tai dabar ir suku galvą kaip pasielgti, nei viena iš daugelio draugių net neseniai gimdžiusių tokio dalykėlio negirdėjo blink.gif
Atsakyti