Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skatinimas vaistais

oi kaip man ir neramu unsure.gif kaip sunku laukti su ta nezinia ar pati pagimdysiu ar cia skatins ar dar ka darys, tikras kosmaras doh.gif
Atsakyti
Mano gimdymas irgi buvo skatintas,pernesiojimas buvo 5dienos,tik deja viskas pasibaige cezriu,nes atsidarymas per 8val tebuvo 1cm verysad.gif .
Atsakyti
musu net neklause, pati gydytoja nusprende, nes man buvo vandenu nemazai nutekeje, o procesas per nakti nei kiek nepagreitejo, tai teko skatint, kad leliukui nepakenktu... tai manau, kad nekenkia... gydytojai ivertina, kas yra blogiau, niekada jokiu vaistu nepripumpuoja bereikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
pries 4 metus ir as gimdziau su skatinamaisiais,nes buau dvi savaites pernesiojus jau 4u.gif ir man viskas labai greitai ir gerai buvo 4u.gif o ar kenkia-nezinau...bet nemanau g.gif
Atsakyti
manes ir laukia pirmadieni skatinimas, tai misliju kaip cia bus g.gif jauciu teks pasikankinti doh.gif nors kaklelis atsidares 4 cm, tai gal nedidele doze gausiu tu vaistu g.gif
Atsakyti
O ka daryt,jei vaikas vis nesugalvoja gimt smile.gif NEpasirinksi cia jau,kai lauki lauki,o vis nieko:) O veliau paaiskeja,kad pernesiotas gerokai smile.gif Nera tada ir prasmes svarstyt,kenkia ar ne smile.gif
Atsakyti
na ir man skatino, net nezinau kuom ten, viskas jau eigoje vyko, nuleido vandenis, vis neatsidarinejo kaklelis, nors galejo dar ir palaukti per 3val neatsivere kiek reikia ir pripumpavo, is pradziu viena laseline pastate nepadejo dar kart, ir po to dAR I uzpakali, nezinau bet dabar turiu problemeliu biskeliu vaikeliui ir visur kur tik nueinu kisa ta skatinima, na tai ko tu nori juk skatinta, trauma vaikui ir t.t.t ohmy.gif svarbiausia kad manes niekas neklause, o as tokioj busenoj ir neistengiau pasipriesint.
jei galeciau laika atsukti atgal neleiciau,kitos prasikankina su saremiais daug ilgiau ir nenumirsta, o man cia 3val tepraejo
ir del dirglumo nezinau gal cia sutapimas bet maniske zymiai piktesne dirglesne baikstesne mazoji nei prima dukra kur be skatinamuju gime, daznai prisiminus griauziuos akd leidau leisti tuos skatinamuosius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 12 birželio 2010 - 16:24
QUOTE(renatuxaass @ 2010 06 12, 18:13)
na ir  man skatino, net nezinau kuom ten, viskas jau eigoje vyko, nuleido vandenis, vis neatsidarinejo kaklelis, nors galejo dar ir palaukti per 3val neatsivere kiek reikia ir pripumpavo, is pradziu viena laseline pastate nepadejo dar kart, ir po to dAR I uzpakali, nezinau bet dabar turiu problemeliu biskeliu vaikeliui ir visur kur tik nueinu kisa ta skatinima, na tai ko tu nori juk skatinta, trauma vaikui ir t.t.t ohmy.gif svarbiausia kad manes niekas neklause, o as tokioj busenoj ir neistengiau pasipriesint.
jei galeciau laika atsukti atgal neleiciau,kitos prasikankina su saremiais daug ilgiau ir nenumirsta, o man cia 3val tepraejo
ir del dirglumo nezinau gal cia sutapimas bet maniske zymiai piktesne dirglesne baikstesne mazoji nei prima dukra kur be skatinamuju gime, daznai prisiminus griauziuos akd leidau leisti tuos skatinamuosius

na tikrai tai ne skatinamuju itaka, kad vaikas dirglesnis...
Atsakyti
siaip klausiau dar musu vaiku gydytojos, sake pats gimdymas labai daug itakos turi, o jei skatinamieji leisti tai ir gimdymas kitoks, greitesnis, vaikas sako nespeja prisitaikyti
Atsakyti
sveikos ,man iki gimdimo 20 dienu dar ,bet siandie buvau pas gina ,nera jokiu gimdimo pozymiu ,vaikiukas perzengia visas normas savo dydziu ,jau sveriam 4,1kg ,... echo daro kas savaite apsirikti labai negali schmoll.gif
nes turiu ir diabeta ... tai ka kt treciadieni tai yra uz 7 dienu gulsiu i ligonine ir skatinsimes leliukui bus pilnos 38 sav unsure.gif nebijau as tu gimdimu ,tik galvoju gal iskart CP geriau prasyt nes sake jei nuo skatinimo pradzios nepasigimdau iki penktd tada jau pjaus ,tai ka dvi paras kankins g.gif
parasysiu kita sav kaip sekes 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau 36-iu savaiciu. Vandenys nubego, o saremiu nebuvo, tai leido skatinamus. Tikiuosi,kad sis gimdymas bus geresnis,ta prasme be skatinamu,nes tikrai labai skaudejo. Plius visos rankos adatu subadytos buvo, kraujagysles, kurios paprastai budavo tvirtos,per gimdyma trukinejo. Zodziu kosmaras. Dar nespejau psichologiskai pasiruost,kad reiks gimdyt,juk dar menuo turejo praeit, o cia... Vaikas siaip gime labai ramus, biski pareke ir uzmigo. Valgo pasioliai labai gerai. Judrus. Nepasakysi,kad kas pakenke jam.
Atsakyti
Pirmaja dukryte gimdziau pries daugiau nei metus RK biggrin.gif Man pernesiojimas buvo 10d.+gestacinis diabetas,tad nusprende skatinti.
Vakara pries tai,kaklelis buvo atsidares 4cm,taciau per nakti nieko nepasikeite,o saremiu visai nejutau jokiu doh.gif Tad is pat ryto prakirpo vandenys,prasidejo saremiai,taciau nereguliarus doh.gif Uz poros valandu prijunge laseline su skatinamaisiais,ir pagal kaklelio atsidaryma ir saremius ziurejo kaip reguliuoti kieki tu vaistu.
Veikla labai greitai pajudejo thumbup.gif Ir dar uz poros valandu atsidarymas jau "iki krastu" biggrin.gif Tik pats jau gimdymas uztruko,vaikelio galvyte nenorejo leistis apacion,tad sis periodas apie kuri visada masciau,kad jis uztrunka apie 20min,man uztruko dar 2val doh.gif Taciau apsiejome be cezario thumbup.gif Viskas pasibaige gerai ir vaikelis sveikas ir as thumbup.gif Kas nepatiko,kad reikejo visalaik guleti,nes vaistai iki galo turejo buti prijungti laselines principo aparateliu doh.gif
Kiek teko girdeti gimdymas su skatinamaisiais sukelia daugiau skausmo,kadangi viskas skatinama veikti daug greiciau,nzn ar tame yra tiesos,bet tikiuosi turesiu progos spali isitikint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Afute28 @ 2010 06 15, 12:58)
na tikrai tai ne skatinamuju itaka, kad vaikas dirglesnis...

As irgi taip nemanau drinks_cheers.gif Juk vienodu vaiku nebuna,arba labai jau retai g.gif Daug pazistamu turi ramius vaikus,kurie gimdant buvo skatinami,ir taip pat dirgliu,kurie nebuvo skatinami smile.gif Gal tai tik sutapimas? biggrin.gif
Atsakyti