Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skatinimas vaistais

QUOTE(tigrin @ 2012 01 05, 11:21)
kad žinokit visai rami buvau, tai tikrai nemanau, kad buvo raminamoji. Na aš ne ekspertė, galbūt jūs teisi.

tikrai ne skatinamoji tablete. skatinama tablete deda i maksti mirksiukas.gif

mano gimdymas irgi buvo skatinamas... ta diena kai turejau gimdyt apziurejo, pamatavo ir pasake, kad labai zemi leliaus tonai, pagulde i ligonine, ten apziurejo, pradejo visokiu sirdeles bedu iziuret, as i asaras, jie skatint tabletem, bet niekas nesiskatino, po savaites issiunte i vilniu nes pamate, kad gali but sirdies yda leliui(gulejau panevezyje), ten apziurejo, kita diena pasake, kad gimdysiu, puse 8 jau gulejau gimdykloj, atsidarymas tik 2,5cm, prakirpo vandenis, pradejo lasint skatinamuosius. labai sunkiai atsidarinejo, 17h buvo vos 5cm ir jau galvojo, kad reiks CP daryt, atejus 19h palaima, atsidare 8cm, gimdysiu pati... ir pagimdziau tik 21.28h ir dar prakirpo doh.gif ir visas 13h teko gulet ant desinio sono, kad vaikas isiskatytu doh.gif dabar planuojam antra vaikeli ir bijau, kad vel netektu skatint gimdymo doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, stai mano situacija mano mazyliui yra 39 savaites ir mes pora dienu tapom tinginukais o kaip nuvaziavom pas daktare pasitikrinti sirdele plake puikiausiai, ekoskopa padare taipat viskas puiku bet kudikis vistiek nejudejo, nors ir viskas rode kad jam gerai, tai daktarai nusprende isaukti man gimdyma. Gimdau ne lietuvoi o uk. tai va guliu jau ligoninei 36 valandas buvo ideja skatinamuju tablete pralaike su ja 24val ir kaip iseme sendiena ja gimda atsiverusi buvo 2cm tai sake turi vandenis nuleisti ir pradeti gimdyma bet kadangi sendiena pas mus labai bizi ligoninei daug gimdanciuju tai esu palikta nezinioi kada man tuos vandenis nuleis kada ka daryti prades jau laukiu 6val bet nieko tai viena laime kad man gimda veresi iki 2 cm o skausmo jokio nejauciau, dabar siek tiek pamaudzia pilva nugara bet kenteti galima. ar esat gal kuri susidurusi stai su tokia situacija jai taip tai per kiek laiko pagimdet ir kas kaip buvo, baimes jokios neturiu bet noriu jau kuo greiciau pagimdyti zudo ta ligonibe kai niekas neskauda ir niekas nevyksta o turi joja guleti o mazylio laukiam be galo :-)
Atsakyti
LKai atvažiavau pasitikrinti, buvo jau 4-5 cm, nieko nejaučiau. Tai paliko gimdyti. Nuleido vandenis gydytojas, skatino, trys valandos su puse nuo pradžios ir viskas smile.gif
Atsakyti
Atvaziavau gimdyti kai kaklelis jau buvo atsidares 7 cm, po 3 val jau turejau lialiuka, skatino, per stumima, nes saremiai buvo nepakankamai stiprus.
Atsakyti
Laimei, man skatinamųjų neprireikė - nuleido vandenis ir per 45 min. pagimdžiau.
Atsakyti
Mane skatino, nenorėjo pupa palikt šilto namelio. savaitę po termino dienos paguldė į nėštumo patologinį skyrių, ten pralaikė dar 3 dienas (Klaipėda čia, leidžia 10 dienų pernešiot) ir ketvirtos dienos rytą iškomandiravo į gimdyklą. Apie 9 ryto nuleido vandenis, veikla neprasidėjo (laukė 2 valandas) ir pradėjo skaitinti apie 11val. Didvyre pabuvau pusę valandos ir paprašiau man epidurą padaryti biggrin.gif čia pirmas vaikas, todėl koks skausmas kai viskas vyksta natūraliai nežinau, bet kai baigėsi epidūro poveikis buvo laaaaabai saldu. išpradžių nesivėrė gimda,o po to nuo kokių 3 cm iki 10cm staigiai - per valandą. 17val 25min turėjau glebyje dukrytę. man pasirodė gan greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 02 03, 01:45)
tikrai ne skatinamoji tablete. skatinama tablete deda i maksti mirksiukas.gif

nieko nezinau man nebuvo jokios gimdymo veiklos ir tabletyte dave i delna- pasake skatinamieji... po keliu valandu pradejo leisti nes gimdymo veika buvo labai silpna- kai ir leidziami nepadejo jie atliko cezary.
cia su antru vaiku
o va su pirmaja tai tik leidziami- jokios tablietkos net nedave- graziai namie smaginausi tenai smaginausi ir kai pasikeite pamaina man pradejo skatinti- leidziamieji 6 valandas.
Atsakyti
uzmirsau pasakyti kad tablete liepe pasideti po liezuviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 02 23, 18:48)
uzmirsau pasakyti kad tablete liepe pasideti po liezuviu  4u.gif

Validolis? bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi pernesiojau beveik dvi savaites,echo rode dideli leliu,tai taremes su gydytoja kad atvaziuoju skatintis..dar ta pacia diena 'masaziuka' padare..atvykau po dvieju dienu visiskai jokio veiksmo i reikiama puse..istate tablete,bet ir ji ne trupucio nepadejo..viskas baigesi CP..turiu leliu nepajutus nei vieno saremio..
Atsakyti
Noriu pasiklausti mamų, kurioms gimdymą skatino tabletėmis (tiek geriamomis tiek tomis, kur deda į makštį):
- ar jums paaiškino apie tas tabletes - ką jos daro ir kas nuo jų gali būti blogai?
- ar jums reikėjo pasirašyti kokį nors sutikimą dėl tų tablečių ir dėl gimdymo skatinimo?
Atsakyti
Sveikos, man ir idomu, ar reikia ten ka pasirasyti, kad sutinki su skatinimu? Ar klausia sutikimo? Ar galima atsisakyti? Mat skatinamieji yra didelis blogis, kaip ir nuskausminamieji, ir jie tikrai kenkia, tik daugelis gydytoju juos lengvabudiskai skiria, o daugelis mamyciu cia atrodo ir nemato problemos.
Atsakyti