Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

man irgi maziau streso paciai vairuot, nei mikre sedet. nieko blogo cia nematau jei tik viskas su protu daroma
Atsakyti
Man vairavimas ne stresas. Jau 38 sav., o as tebevairuoju ir nematau reikalo atsisakyti sito. O gydytojams lengviausia viska uzdrausti wink.gif
Atsakyti
Jei vairuoji pati, tai suprantu kad stresas yra. Nors kartais ir mikrūškės taip praveža kad numirt iš baimes gali. O dėl vibracijos tai visiškai nesutinku. Ta vibracija lygiai tokia pat kaip važiuojant mikriuku, autobusu ar troleibusu
Atsakyti
As ir teises sugalvojau laikytis kai jau buvau 16 sav. kazkaip paskui galvoju bus antras vaikelis tai tikrai gyvenime nebeissilaikysiu, aisku stresas, itampa ir visa kita gal ir neinauda, bet jau mokancioms vairuoti tikrai nemanau, kad gali kenkti, reikia pagalvoti kaip pacios jauciates uz vairo, jeigu ramiai saugiai tai pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Vairavau iki pat paskutines dieneles ax.gif tik reakcija labai suleteja,tai buvau tormazas kelyje rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Tiesa,budama 38 sav,vaziavau is gydytojo ir is salutinio kelio diedas su tokiu trantu kai kale i sona.........tada pajutau dzipo pranasuma,jis tik susiubavo,o as siek tiek issigandau smile.gif Bet rimtai pagalvojus,tai l.pavojinga vairuoti nestumo metu,maza kas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jei jau kalbėsim apie tai, kad vairuoti nėštumo metu pavojinga, tai juk ir šiaip vairuoti yra lygiai taip pat pavojinga tongue.gif Nelaimių visur pasitaiko ax.gif Per gatvę einant irgi unsure.gif
Aš vairuoju ir vairuosiu, o ir pagimdžiusi kai tik jau galėsiu, imsiu mažių ir lėksiu visur kur tik reikia biggrin.gif Be auto neįsivaizduoju savo gyvenimo, kai tarkim sugenda mašina porai dienų, jaučiuosi kaip be rankų ir kojų, net iki pardės nenusivelku, iš viso be mašinos iš namų niekur, nebent paveža kas doh.gif tongue.gif O trūlikuose pilnuose aš ir ne nėščia būdama alpdavau ir silpna būdavo, tai jau dabar tikrai nevažinėčiau schmoll.gif Mašina man suteikia laisvę, nepriklausomybę ir mobilumą, kurių nė už ką neatsisakyčiau thumbup.gif
Atsakyti
Zmones sako reikia judeti, bet vaziuoti automobiliu smagiau thumbup.gif
Atsakyti
As irgi pritariu- mums jau tuoj 40 sav bus- o masinos nezadu atsisakyti....Visa nestuke.gif pravazinejau ..... Svarbiausia protingai vaziuoti, o nelaimingas atsitikimas (3x pfu ) gali nutikti, ir einant gatve. Be to i pabaiga pvz man asmeniskai labai sunku vaiskchioti.... taxi neprivazinesi, kai pats vairuoji ir ramiau, ir patogiau. Zinoma reiktu atkreipt demesi ir i atstuma tarp nuolat didejanchio pilvo ir auto barankos---- bet kadangi mes sedyne atsilose ir dar toli grazu iki vairo- tad savo masinoj jauchiuosi zymiai saugiau nei troleibuse ar mikro O kas del reakcijos- kazkaip jokio suletejimo ar pasyvumo nepastebejau........ 4u.gif
Atsakyti
Tai ką darysi-vairuoti gyvenimas priverčia.Gyvenu priemesty,tai ir į parduotuvę normalią tik su mašina.Šiaip mielai sutikčiau,kad vyras pavežiotų,bet neturiu dabar tongue.gif Dėmesys atbukęs.Už vairo stengiuosi susiimti ir važiuoti kuo atidžiau.pati su pirmuoju nėštumu patyriau avariją - girtas dviratininkas išlėkė iš šalutinio kelio.Sužalojimų neturėjau,bet nėštumas nutrūko maždaug už mėnesio.Kaltinu tą girtuoklėlį.Stresas buvo nemažas po avarijos. Bet dabar vistiek važiuoju.
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2005 10 16, 19:47)
O kas del reakcijos- kazkaip  jokio suletejimo ar pasyvumo  nepastebejau........ 4u.gif

as ir to nepastebejau ax.gif man kaip tik atrodo, kad as dabar budresne ir atsargesne 4u.gif
Atsakyti
Diržas yra būtinas,nes aš skaičiau,kad avarijos metu jis nepadarys tokios žalos kaip atsitrenkus su pilvu į vairą.Aš vairavau iki paskutinės dienos ir negalėčiau įsivaizduot kitaip.Tai ką visas dienas sėdėt namie?
Atsakyti
manau,kad galima vairuoti nestuke.gif ir nebutinai mersa tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurinka25: 11 lapkričio 2005 - 02:21