o man pasidarė labai sunku išlipti iš mašinos
nes mūsų Corola žema. kitaip dar vairuočiau
Labas nestukes!!! As 7 men laikaiu teises!! Devyniu jau varinejausi su masinka po visa miesta
QUOTE(Eziuke @ 2005 12 26, 13:11)
Aga
Aš vairuoju ir manau tai darysiu iki gimdymo.
Jei atimtu kas nors mano masina, persileisciau ta pacia minute!
Antra diena kai suzinojau, kad
Jei vairuoti vienas malonumas, tai reikia vairuoti iki reguliariu saremiu
Mergickos, tik grasiau, beje, kai turesim lelius, masina labai paivairins rutina ir pakeis sedejima namuose i smagias iskylas.
Vairuoju, ir manau kad vairuosiu iki pat gimdymo.
Vairavau iki 38 savaičių, nes puikiai jaučiausi ir tik automobilį vairuodama taip gerai atsipalaiduodavau.. 
Tačiau po gimdymo gydytoja paklausė ar vairavau nėsčia kai pasakiau kad taip, tai ji pasakė kad būtent dėl vairavavimo buvo apsisukusi vaikui virkštelė apie kaklą,tačiau aš nelabai ja tikiu..
Tačiau po gimdymo gydytoja paklausė ar vairavau nėsčia kai pasakiau kad taip, tai ji pasakė kad būtent dėl vairavavimo buvo apsisukusi vaikui virkštelė apie kaklą,tačiau aš nelabai ja tikiu..
QUOTE(zvygla @ 2005 12 27, 18:46)
Vairavau iki 38 savaičių, nes puikiai jaučiausi ir tik automobilį vairuodama taip gerai atsipalaiduodavau.. 
Kažkokia nesamonė
QUOTE(Eziuke @ 2005 12 26, 11:11)
Oj kaip sutinku...mano masinike irgi zema, tai taip sudetinga ilipti ir islipti. Bet vairuoti kol kas nesunku. Jauciu, kad po kokiu 5-6 savaiciu irgi turesiu problemu su tuo kaip islipti
...būkit atsargios vairuodamos. Man pamenu galva lb svaigdavo. Tekdavo net sustoti šalikelėj. Nu žiūrint kaip jaučiatės, jei viskas gerai tai puiku
.
Sveikutės,
Nors atrodo, kad vairuotoja niekada nebuvau ištižusi, tačiau per nėštumą, o ypač dabar, kai jau paskutinės savaitėlės, stengiuosi be didelio reikalo už vairo nesėsti. Tiesiog pati jaučiu, kad negaliu pakankamai susikaupti - ir dėmesys ne tas ,ir reakcija sulėtėjusi, nors visada jaučiuosi tokia "smarkuole"
Taigi, aš renkuosi be reikalo nerizikuoti, ypač kai oro sąlygos nelabai kokios...
Nors atrodo, kad vairuotoja niekada nebuvau ištižusi, tačiau per nėštumą, o ypač dabar, kai jau paskutinės savaitėlės, stengiuosi be didelio reikalo už vairo nesėsti. Tiesiog pati jaučiu, kad negaliu pakankamai susikaupti - ir dėmesys ne tas ,ir reakcija sulėtėjusi, nors visada jaučiuosi tokia "smarkuole"
Taigi, aš renkuosi be reikalo nerizikuoti, ypač kai oro sąlygos nelabai kokios...