Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

man atrodo, tik is sono zmonem baisu atrodo, kad nestuke vairuoja. as su abiem nestumais vairuodavau, net minciu nebudavo, kad gal as nescia, gal nevairuosiu biggrin.gif , o dabar, kai nestumai jau praeity, tai galvoju, gal tegu vyras vairuotu, jei as laukciaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plunksnyte: 21 rugsėjo 2008 - 22:06
nescia uz vairo? man tai visiskai normaliai atrodo wub.gif
Atsakyti
As irgi vis dar vairuoju ir gana ilgas distancijas. Ir nematau nieko sudetingo.Sekmes visoms vairuojancioms nestuke.gif .
Atsakyti
aš kasdien vairuoju, ir vairuosiu kol galėsiu, viskas nuo savijautos priklausys ax.gif dabar kai gerai jaučiuosi, tai kodėl nevairuoti? nenoriu trukdyti MB ir prašinėti, kad mane pas gydytoją nuvežtų ar į parduotuvę. o tuo labiau, kad man ir į darbą kasdien važiuoti reikia, maršrutinis transportas nevažiuoja ax.gif
Atsakyti
As kai nestuke.gif vairuodavau, tai buvau uzsiklijavus specialu zenkla su nestuke.gif lotuliukas.gif padoresnius vairuotojus tai veikdavo teigimai, bet pasitaikydavo ir visisku abeliu, kurie specialiai gasdindavo pypindami doh.gif
Atsakyti
MAN JAU NESTUMO PABAIGA BET DAR PUIKIAI VAIRUOJU thumbup.gif thumbup.gif NORS VISI APLINKUI STEBISI KAIP TOKS DIDELIS NESTUMAS IR VAIRUOJU.SEKMES VISOMS NEMATAU CIA NIEKO BLOGO
Atsakyti
nestuke.gif ATSARGUMAS GIEDOS NEDARO
Atsakyti
Aš daugiau laiko būnu viena, nei su vyru (toks darbas), todėl vairuoju kaip vairavusi , tik dar labiau nurimus ir atsipalaidavus , nei anksčiau (juokinga, bet anksčiau labiau stresuodavau blink.gif ). Kartą įkalbėjau save važiuoti autobusu doh.gif -tada geriau pėsčiai kulniuot, negu autobusu važinėt- ten nei oro, nei žmonių gero noro nėra biggrin.gif , plius šalia sėdėjo paauglys, kuris persisukęs į kitą sėdynę vis kabinėjosi prie keliais metais vyresnės savo sesers blink.gif , tai kai kurios nebeiškentė ėmė jam moralizuot , tai pavargau nerealiai, sakiau daugiau jokių autobusų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 09 25, 21:26)
Aš daugiau laiko būnu viena, nei su vyru (toks darbas), todėl vairuoju kaip vairavusi , tik dar labiau nurimus ir atsipalaidavus , nei anksčiau (juokinga, bet anksčiau labiau stresuodavau blink.gif ). Kartą įkalbėjau save važiuoti autobusu doh.gif -tada geriau pėsčiai kulniuot, negu autobusu važinėt- ten nei oro, nei žmonių gero noro nėra biggrin.gif , plius šalia sėdėjo paauglys, kuris persisukęs į kitą sėdynę vis kabinėjosi prie keliais metais vyresnės savo sesers blink.gif , tai kai kurios  nebeiškentė ėmė jam moralizuot , tai pavargau nerealiai, sakiau daugiau jokių autobusų schmoll.gif

Jooo, dėl autobusų tai pilnai pritariu drinks_cheers.gif Ypač kaip keleiviai reaguoja į nėščią moterį. Staiga atsiranda toks susidomėjimas tuo kas vyksta už lango kad net juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
mums dar tik penkios savaiteles, bet as jau ziuriu i prieki. ir tikiuosi kad sekmingai vairuosiu viso nestumo metu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti