as vairavau nescia,tik i pabaiga nestumo tapau issiblaskius ir padariau avarija,as nenukentejau,bet masina neatsifavus iki siol ;D
;D Niu va ka tik vaziuojant i darba supuves golfas i mano dzipuko gala ivaziavo. Koks tai senas krienas nesugebejo laiku sustabdyti. Man vos poros cm ibrezimas, o jo golfui tai snukis suknezintas... ;D
Man dabar 29 savaite, bet vairuoju pati. Kai pastojau, noras vairuoti dar labiau padidejo. As tai vairuoju jau 12 metu, taip kad pokyciu bunant nescia nepajutau. Reakcija lyg ir tokia pat, tik labai aplinkui visi nervina. tai koks stuobrys vairuoja antra juosta, nors pirma laisva, tai kitas diedas vos pasivelka, nors leidziama vaziuoti 70 km/h greiciu. Bet siaip tai vairuoju atsargiau. ko gero vis tiek yra savisaugos instinktas, o ypac kai esi atsakinga ne tik uz save, bet ir uz dar negimusi mazyli.
Najau dviraciu vaziuoti bent jau pirmus tris menesius, tai tiesiogine prasme vaikutis gali iskristi... O ir veliau nepatartina...
O su masina...Hm.. Man irgi labai patinka vairuoti, tik va as kazkaip prisibijojau, o jei smugio metu tas pilvas tarp taves ir vairo.... Ojojoj.... Linkiu visoms vazineti tik sekmingai, ir bukite budrios!
O su masina...Hm.. Man irgi labai patinka vairuoti, tik va as kazkaip prisibijojau, o jei smugio metu tas pilvas tarp taves ir vairo.... Ojojoj.... Linkiu visoms vazineti tik sekmingai, ir bukite budrios!
Vairavimas nestume irgi priklauso nuo igudziu,patirties...Nepatarciau pradeti vairuoti masina nesciajai- pradzioje daug stresu laukia...Pati vairavau iki pat pabaigos
Tuo buvau patenkinta- nors ir ziema, kelio salygos nekokios buvo, bet uz vairo jauciausi puikiai....

QUOTE |
Amerikoje yra nustatyta, kad moteris gali vairuoti automobilį iki 28 nėštumo savaitės, o Lietuvoje niekur nenurodoma, iki kada galima. Ar jūs vairavote nėščia, iki kada manote, kad tai nėra rizikinga, ar geriau nevairuotumėt? Aš , kai buvau nėščia, dar neturėjau mašinos, todėl nežinau, jaučiu iki tos 28 savaitės ir važinėčiau, bet girdėjau, kad būtini tie diržai, nors ir būtum antram nėštumo trimestre : ![]() |
yra specialus dirzai nesciom amerikoje, tik nezinau ar jie privalomi nes pati nevairuoju ;)
Aš irgi dar tik truputį nėščia
, bet vairuoju ir tikiuosi, kad vairuosiu iki paskutinių dienų. Nes vairavimas mane ramina, suteikia džiaugsmo. Pritariu, kad pradedančioms gal ir nereikėtų piktnaudžiauti, bet kitą vertus juk visuomeninis transportas sukelia ne mažiau, o net daugiau stresų. Tad jei vairuoji drąsiai ir su malonumu - pirmyn

Ash, kaip ir Liepa, tik pastojusi sisigriebiau ir ishsilaikiau teises, ka vis atidedavau, tai del mokslu, tai del darbo, tai kokja i gipsa ikisho - metus taip tampiausi! O tik pasijutau neshchia - emiau ir baigiau visus galus tvarkyti, egzamina ramiai ishsilaikiau ir jokiu ten ipatingu stresu nepatyriau 
Ir dabar vairuoju, jau 29 savaite baigiasi ir planuoju vairuoti toliau. Neisivaizduoju, ka be mashinos darychiau!

Ir dabar vairuoju, jau 29 savaite baigiasi ir planuoju vairuoti toliau. Neisivaizduoju, ka be mashinos darychiau!
Drąsiai vairavau iki kokios 38 savaitės ir dabar nebijočiau, bet visi aplinkui tik ir gąsdina, kad nevairuočiau, kad dar įvažiuos koks durnius, sužalos, stresą įvarys... Aišku, jie teisūs, stengiuosi nevairuoti. Bet važiuoti su mikriukais man kančia
O namuose sėdėti nesinori
Vat ir reikia laukti vyro malonės kol grįš iš darbo ir pavežios
Kai praeitą šeštadienį pareiškė, kad jam reikia į darbą ir laukčiau grįžtant per pietus - nervai neatlaikė - užsikūriau savo mašinikę ir išlėkiau kūdikio rūbelių pirkimo reikalais ;D Nors jau buvo 41-ma savaitė ;D Pajutau vėl gyvenimo džiaugsmą ir didelį kaifą ;D Be to, vyrą išgąsdinau, dabar jis visur mane vežioja vos spėju užsiminti

Vairavau iki paskutines dienos, pati vaziuodavau i poliklinika, vaikucio sirdutes paklausyt i gimdymo namus ir visur kitur. Net kai pasake, kad jau trys cm atsidarymas, dar vistiek laksciau kelias dienas - nevairuot negaliu - vos ne vienintele pramoga, kai kiauras dienas sedi namuose. O tik kelias dienas, nes paskui jau vairavau nebe nescia... ;D ;D
Gal ir būčiau sugalvojusi, kad nereikia vairuot, jei terminas būtų atėjęs ir praėjęs, o būčiau nepagimdžiusi.
Bet atsitiko taip, kad iš vakaro dar važiavau į paskaitą pati, o kitą dieną važiavom gimdyt su vyru, vairavo jis....
Iki termino buvo likę 3 dienos.
Ir ką, viskas gerai, kas gerai baigiasi
Bet atsitiko taip, kad iš vakaro dar važiavau į paskaitą pati, o kitą dieną važiavom gimdyt su vyru, vairavo jis....
Iki termino buvo likę 3 dienos.
Ir ką, viskas gerai, kas gerai baigiasi

idomu kodel knygose rasho, kad vairuot negalima pirmus 3 menesius. suprantu, kai placenta zhemai prisitvirtinusi. o chia ???