Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

vairav.pazymejima turiu jau 4metus,bet dar nevazinejau9isskyrus autostrada laugh.gif )..tai mastau prasilekt kuria diena.. rolleyes.gif Bandysiu prisiminti kazka,jei labai vyras nediriguos paradui laugh.gif
Atsakyti
Xixi, as vairavau nuo pradzios iki pabaigos. ir dar vyrui pries gala pagrasinau, kad jei blogai elgsis, tai i gimdyma be jo vaziuosiu. Tarp kitko sakydama "iki pabaigos", tai neperdedu...panasiai ir buvo. Ryte vazinejau "na vsiu katusku", o nakti pagimdziau thumbup.gif
Atsakyti
As su pirmu vaiku nescia vazinejeu iki pat galo. Nieko blogo nematau tame, tik shiaip as kaip vairuotoja shiek tiek agresyvi, tai sakykim gal nelabai gerai nervuotis, na bet ka darysi temperamentas mano toks unsure.gif
Atsakyti
Ash irgi po ligokos pertraukos pradejau vel vairuoti. Kazhkaip galvoju vazhiuodama,kad neturiu teises nervuotis del 2.gif , tai ir vazhineju ishdidi,kaip pencininke, nors kartais ir uzhspaudzhiu,kai ypach geros nuotaikeles bunu.
Atsakyti
VAIRAVAU NUO pRADZIOS IKI GALO. TIKRAJA pRASME I GIMDYMO NAMUS pATI NUVAZIAVAU. AISKU VAZIAVAU EILINIAM pATIKRINIMUI, BET pASIRODO, KAD JAU REIKIA GIMDYTI... SEIp ESU KAIp VAIRUOTOJA LABAI TEMpERAMENTINGA... O SpESK pATI , KAIp JAUTIESI IR pANASEI... wink.gif
Atsakyti
Dar tik 14 savaiciu mano pilvukui, tai manau dar ilgokai vairavimas man neteiks jokiu neigiamu emociju, na isskyrus ta fakta, kad nera kur masinos pastatyti. Viena diena, kai pagrasino nuleist padangas (atseit i kazkieno vieta pastaciau i paskaitas lekdama porai val), tai aprekiau tada, kad visai negerbia besilaukianciu moteru, ir juos peles sugraus.
Kai nestumo dar nesimato vizualiai, tai kazkaip niekas su tavim nesiskaito.
O del vairavimo, kadangi pastoviai vairuoju septyni metai, tai kazkaip skirtumo nestumo metu nepastebejau, gal tik ateity pastebesiu, kai bus pilvukas didesnis.
Beje, koks skirtumas, ar pats vairuoji, ar tave veza, vis tiek avariju tikimybe ta pati, o pasekmes panasiai skaudzios... ohmy.gif
Atsakyti
vairavau iki paskutines dienos, puikiai jauciaus, tad kodel tureciau nevairuot. o ar verta pradet nesciai mokintis g.gif , tai cia tik tau spresti reikia, jei tu ramiai jautiesi kodelgi ne biggrin.gif . as, per nestuma buvau, kaip niekad rami, gyvenime tokia rami, pasitikinti savo jegomis nesijauciau, i egzus ejau, kaip i eiline paskaita ir visus egzus islaikiau supper gerai. tai jeigu tu pasitiki savim, zinai, kad gali ramiai, be stresu, mokintis, tai pirmyn clap.gif clap.gif clap.gif . juk, kai gims lelius, bus sunkiau atrast laiko vairavimo pamokoms. o beje, paziurek i privalumus, negi per egza ores nestuke suvaryt tongue.gif , dar pelemis apleisi laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Vairavau iki 9-to menesio. Isliedavau visa temperamenta vairuodama, taip kad po to vyrui kentet mano piktumo priepuoliu nereikdavo. Net magnio laseliniu pati nulekdavau susileisti. Deja 9-ta menesi nebetilpau uz vairo smile.gif teko leistis veziojamai smile.gif Vel sedau uz vairo, kai praejo 3 savaites po gimdymo ir vel galejau normaliai sedeti. Nuo 1-no menesio savo bambli visur pati vezioju (gydytojai, masazai, parduotuves ir t.t.) Ir niekam ne aciu. Taip kad as uz vairavima abiem rankom!!!
Atsakyti
Nu nereikia taip baisiai rolleyes.gif Galima vazinet kasdien ir 100 metu i tave niekas neivaziuos. Laimes dalykas sakyciau. Kaip ir visur rizikos yra, bet man daug nemaloniau lipt, tiksliau grustis, i mikriuka. As pirmom savaitem buvau 'patapus' issiblaskius, o dabar kaip tik vairuoju dar drasiau, tik labiau demesi stengiuosi sukaupt, na ir labai toli viena niekur nesitrenkiu. Manau kiekviena sprendzia pagal save, jei gerai jauciasi ir savim pasitiki, kam atsisakyt dar vieno malonumo, kuriu ir taip daug netenkam siuo laikotarpiu.
Sekmes visom, nevairuojanciom ir vairuojanciom. clap.gif
Atsakyti
ash dar tik menesi nestuke.gif , bet vazineju ir manau vazinesiu iki kokio 8 men dry.gif smile.gif /aishku jau daug atsargiau/ niu dabar kai pastojau, -tai stengiuosi, kad jei vaziuojame su vyru kartu, kad vairuotu jis dry.gif biggrin.gif nors ash megeja pati uz vairo sedeti biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Man vyras net savo masiniuka nupirko, kad buciau laisva kaip paukstis ir neuostyciau pensininku kvapelio troleibusuose. Vairuot tikrai nezadu mest, nebent per pilvuza kelio nebematysiu biggrin.gif
Atsakyti
O as va teises laikysiu budama nescia 4 menesiai biggrin.gif ir jokio man streso ir baimiu, tik susikaupt neiseina dabar, tai nezinau arpavyks is pirmo karto g.gif gal mokytojai pagailes ir nuolaidu kokiu padarys rolleyes.gif
Atsakyti