Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

Man 29 savaites ir siandien pirma karta pajutau besirangydama is automobilio, kad sumeskejau truputi. Bet mano automobilis zemas, tai ir ne nestuke.gif ne visada pavyksta graksciai islipti. Kita savaite visgi manau sesiu uz siek tiek aukstesnio automobilio vairo. Bet tai ir yra vieninteliai nepatogumai. Vis dar vairuoju ir vairuosiu, kol noresis, nes laaaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Net mintis nekilo nesciai nebevairuot.. kazkaip be masinos as neisivaizduoju ne vienos savo dienos..
Nors, vienas pastebejimas: pastojus pradejau labai jau atsargiai, "pavyzdingai" vairuoti lotuliukas.gif , kai tuo tarpu siaip bunu extremale keliuose..
Ir dar, jau geriau pati vairuoju, nei vyras veza.. nes del to paties atsiradusio poreikio saugumui laaabai jau neramiai sedziu ir ziuriu kaip vyras vairuoja.. blink.gif
O pilvukas, nors ir nemazas, vairuot netrukdo.. tik tenka kelnes atsisegt, nes spaudzia ilgiau sedint.. blush2.gif biggrin.gif O saugos dirzas tai daugiau tik pilva braizo, nei padeda vairuojant.. g.gif
Atsakyti
Na, manau, kad mokyti vairuoti nederėtų, nes tai stresas, o "Nėščios moterys, kurios tarp 16 ir 29 nėštumo savaitės patyrė sunkaus laipsnio stresą, pagimdo naujagymius mažesnio svorio, teigiama Psichosomatinės medicinos žurnale pateiktose naujos studijos išvadose." galite paskaityti ir daugiau www.medik.lt
Atsakyti
Aš vairavau iki paskutinės savaitės. Būčiau vairavus iki galo (pati važiavusi į ligoninę), bet mama labai bumbėjo, tai, dėl šventos ramybės, jos paklausiau.
Tiesa sakant, vairuodama neščia jaučiau tokį adrenalino poreikį, kad greičio pedalas kažkaip lengvai mindavosi blush2.gif
Mano galva, didesnis stresas yra kitos nelaimės, pvz. labai artimo žmogaus laidotuvės.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Villke: 23 spalio 2006 - 11:40
o ašjau greitai išsilaikysiu teises. mokydamasi tikrai turėjau stresinių situacijų, bet nieko.manau, kad tai priklauso nuo kiekvienos nervų.ir žadu vairuoti tol kol busman patogu mašinoje sėdėti, vairuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AGNIUXX @ 2006 10 24, 14:00)
o ašjau greitai išsilaikysiu teises. mokydamasi tikrai turėjau stresinių situacijų, bet nieko.manau, kad tai priklauso nuo kiekvienos nervų.ir žadu vairuoti tol kol busman patogu mašinoje sėdėti, vairuoti lotuliukas.gif

O as irgi dabar tokioje situacijoje kad nezinau ka daryti. Nes mokausi vairavimo, ir suzinojau kad esu nescia 7 savaite. Nezinau ka daryti g.gif ar kaip nors bandyti atideti, bet ar tai imanoma? ar eiti iki galo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emi @ 2006 10 24, 16:18)
O as irgi dabar tokioje situacijoje kad nezinau ka daryti. Nes mokausi vairavimo, ir suzinojau kad esu nescia 7 savaite. Nezinau ka daryti g.gif ar kaip nors bandyti atideti, bet ar tai imanoma? ar eiti iki galo schmoll.gif

Aš manau jei sveikatytė leidžia, tai gal eik iki galo g.gif wub.gif bet jei jauti, kad svaigsta galva, ar pykina, tai tada manau būtų geriau atidėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2006 10 24, 16:31)
Aš manau jei sveikatytė leidžia, tai gal eik iki galo g.gif  wub.gif bet jei jauti, kad svaigsta galva, ar pykina, tai tada manau būtų geriau atidėti g.gif

Kolkas tai rytais savijauta nekokia verysad.gif bet ateityje manau turi buti geriau, noreciau islaikyti ta vairavima, gal kaip nors pasiseks g.gif
Atsakyti
Manau, kad pabaik tai ka pradejai - po to su maziumi bus sunkiau ta padaryt, o turint teises ir galimybe vairuot ir i gamta dviese, ir i parduotuve ar pas drauges nuvaziuosit.
Pasisakyk instruktoriuj, kad laukiesi, tai jis mokydamas i tai atsizvelgs ir i sudetingas sankryzas nelieps vaziuot, ir piko metu nepaskirs vairavimo - bus siek tiek lengviau, maziau streso. O jei jis tau ka nors leptels *pvz. kad nescioms nera ko prie vairo) box.gif
O del maziuko - sako studentu vaikai protingesni mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi vairavau visa nėštumą, beveik kasdien vairuodavau. Paskutinį mėnesį vairavau kasdien, nes dar reikėjo į paskaitas kasdien eiti. Ir taip jau gavos, kad pati nuvažiavau į gimdymo namus ir ta pačią diena pagimdžiau. Kadangi susitariau su savo gydytoja, kad atvažiuosiu pasitikrint, o gavos taip, kad iš gimdymo namų jau ir nebeišleido. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Visa laika segdavausi saugos dirzus, netgi paskutinę dieną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
hm.. o ash tai net nezhinau kaip su tuo mano vairavimu bus toliau.. priesh pat pastojant mashiniukas mano sugedo, bet netaisiau, nes ruoshiausi kelionei prie juros, kadangi namie yra ir kita mashina, tai sunkumu kazhkokiu gedimas nesukele, tik tiek, kad vairavau ne ash.. paskui automobiliuka savo pardaviau, taip ir nesutaisius, o sekanchia diena suzhinojau kad laukiuosi.. tai naujos ir nebepirkau kazhkaip.. jau praejo beveik 3 menesiai nuo to laiko, kai vairavau paskutini syki ir dabar nors ir norechiau vel pradet vairuot, kazhkaip nebedristu sest uzh vairo.. vis atrodo, kad igudzhius praradau ir vos uzhvedus varikli padarysiu siaubinga avarija ir prarasiu savo stebukleli.. blink.gif gal ir kvaila baime, bet niekaip neprisiverchiu.. nors gal pabandzhius paaishketu, kad niekur mano sugebijimai nedingo ir gyvent butu kurkas patogiau.. bet dar delsiu bandyt, ir prashineju, kad nuvezhtu mane, kai kurnors man reik, arba vazhiuoju mikriuku.. smile.gif
Atsakyti
Manau, kad visoms abejojancioms tikrai neverta mesti mokintis vairuoti del nestumo. Mane gyvenimas priverte issilaikyti teises kai buvau astunta menesi nescia. Ir nei pilvas trukde, nei stresas. Nors vairavimus su instruktorium pradejau ta pacia savaite, kai isejau is ligonines po gresiancio persileidimo. Zinoma mano egzaminuotojui tai stresas buvo biggrin.gif kai siaip ne taip susirangius uz golfuko vairo islaikiau uzduotis aiksteleje ir teko vaziuot i gatve (kadangi buvo pirmas bandymas, tai jis matyt nelabai tikejosi, kad islaikysiu). Na bet viskas pavyko puikiai ir dabar jau turiu teises. Tiesa pasakius jau nebezinau kaip gyvenau iki tol. Kai pagalvoju koks gyvenimas buvo ribotas doh.gif
Taip kad merginos - drasiau thumbup.gif
Atsakyti