Man 29 savaites ir siandien pirma karta pajutau besirangydama is automobilio, kad sumeskejau truputi. Bet mano automobilis zemas, tai ir ne
ne visada pavyksta graksciai islipti. Kita savaite visgi manau sesiu uz siek tiek aukstesnio automobilio vairo. Bet tai ir yra vieninteliai nepatogumai. Vis dar vairuoju ir vairuosiu, kol noresis, nes laaaabai patinka
Net mintis nekilo nesciai nebevairuot.. kazkaip be masinos as neisivaizduoju ne vienos savo dienos..
Nors, vienas pastebejimas: pastojus pradejau labai jau atsargiai, "pavyzdingai" vairuoti
, kai tuo tarpu siaip bunu extremale keliuose..
Ir dar, jau geriau pati vairuoju, nei vyras veza.. nes del to paties atsiradusio poreikio saugumui laaabai jau neramiai sedziu ir ziuriu kaip vyras vairuoja..
O pilvukas, nors ir nemazas, vairuot netrukdo.. tik tenka kelnes atsisegt, nes spaudzia ilgiau sedint..
O saugos dirzas tai daugiau tik pilva braizo, nei padeda vairuojant..
Nors, vienas pastebejimas: pastojus pradejau labai jau atsargiai, "pavyzdingai" vairuoti
Ir dar, jau geriau pati vairuoju, nei vyras veza.. nes del to paties atsiradusio poreikio saugumui laaabai jau neramiai sedziu ir ziuriu kaip vyras vairuoja..
O pilvukas, nors ir nemazas, vairuot netrukdo.. tik tenka kelnes atsisegt, nes spaudzia ilgiau sedint..
Na, manau, kad mokyti vairuoti nederėtų, nes tai stresas, o "Nėščios moterys, kurios tarp 16 ir 29 nėštumo savaitės patyrė sunkaus laipsnio stresą, pagimdo naujagymius mažesnio svorio, teigiama Psichosomatinės medicinos žurnale pateiktose naujos studijos išvadose." galite paskaityti ir daugiau www.medik.lt
Aš vairavau iki paskutinės savaitės. Būčiau vairavus iki galo (pati važiavusi į ligoninę), bet mama labai bumbėjo, tai, dėl šventos ramybės, jos paklausiau.
Tiesa sakant, vairuodama neščia jaučiau tokį adrenalino poreikį, kad greičio pedalas kažkaip lengvai mindavosi
Mano galva, didesnis stresas yra kitos nelaimės, pvz. labai artimo žmogaus laidotuvės....
Tiesa sakant, vairuodama neščia jaučiau tokį adrenalino poreikį, kad greičio pedalas kažkaip lengvai mindavosi
Mano galva, didesnis stresas yra kitos nelaimės, pvz. labai artimo žmogaus laidotuvės....
o ašjau greitai išsilaikysiu teises. mokydamasi tikrai turėjau stresinių situacijų, bet nieko.manau, kad tai priklauso nuo kiekvienos nervų.ir žadu vairuoti tol kol busman patogu mašinoje sėdėti, vairuoti
QUOTE(AGNIUXX @ 2006 10 24, 14:00)
o ašjau greitai išsilaikysiu teises. mokydamasi tikrai turėjau stresinių situacijų, bet nieko.manau, kad tai priklauso nuo kiekvienos nervų.ir žadu vairuoti tol kol busman patogu mašinoje sėdėti, vairuoti 
O as irgi dabar tokioje situacijoje kad nezinau ka daryti. Nes mokausi vairavimo, ir suzinojau kad esu nescia 7 savaite. Nezinau ka daryti
QUOTE(emi @ 2006 10 24, 16:18)
O as irgi dabar tokioje situacijoje kad nezinau ka daryti. Nes mokausi vairavimo, ir suzinojau kad esu nescia 7 savaite. Nezinau ka daryti
ar kaip nors bandyti atideti, bet ar tai imanoma? ar eiti iki galo 
Aš manau jei sveikatytė leidžia, tai gal eik iki galo
QUOTE(lineva @ 2006 10 24, 16:31)
Aš manau jei sveikatytė leidžia, tai gal eik iki galo
bet jei jauti, kad svaigsta galva, ar pykina, tai tada manau būtų geriau atidėti 
Kolkas tai rytais savijauta nekokia
Manau, kad pabaik tai ka pradejai - po to su maziumi bus sunkiau ta padaryt, o turint teises ir galimybe vairuot ir i gamta dviese, ir i parduotuve ar pas drauges nuvaziuosit.
Pasisakyk instruktoriuj, kad laukiesi, tai jis mokydamas i tai atsizvelgs ir i sudetingas sankryzas nelieps vaziuot, ir piko metu nepaskirs vairavimo - bus siek tiek lengviau, maziau streso. O jei jis tau ka nors leptels *pvz. kad nescioms nera ko prie vairo)
O del maziuko - sako studentu vaikai protingesni
Pasisakyk instruktoriuj, kad laukiesi, tai jis mokydamas i tai atsizvelgs ir i sudetingas sankryzas nelieps vaziuot, ir piko metu nepaskirs vairavimo - bus siek tiek lengviau, maziau streso. O jei jis tau ka nors leptels *pvz. kad nescioms nera ko prie vairo)
O del maziuko - sako studentu vaikai protingesni
As irgi vairavau visa nėštumą, beveik kasdien vairuodavau. Paskutinį mėnesį vairavau kasdien, nes dar reikėjo į paskaitas kasdien eiti. Ir taip jau gavos, kad pati nuvažiavau į gimdymo namus ir ta pačią diena pagimdžiau. Kadangi susitariau su savo gydytoja, kad atvažiuosiu pasitikrint, o gavos taip, kad iš gimdymo namų jau ir nebeišleido.
Visa laika segdavausi saugos dirzus, netgi paskutinę dieną
Visa laika segdavausi saugos dirzus, netgi paskutinę dieną
hm.. o ash tai net nezhinau kaip su tuo mano vairavimu bus toliau.. priesh pat pastojant mashiniukas mano sugedo, bet netaisiau, nes ruoshiausi kelionei prie juros, kadangi namie yra ir kita mashina, tai sunkumu kazhkokiu gedimas nesukele, tik tiek, kad vairavau ne ash.. paskui automobiliuka savo pardaviau, taip ir nesutaisius, o sekanchia diena suzhinojau kad laukiuosi.. tai naujos ir nebepirkau kazhkaip.. jau praejo beveik 3 menesiai nuo to laiko, kai vairavau paskutini syki ir dabar nors ir norechiau vel pradet vairuot, kazhkaip nebedristu sest uzh vairo.. vis atrodo, kad igudzhius praradau ir vos uzhvedus varikli padarysiu siaubinga avarija ir prarasiu savo stebukleli..
gal ir kvaila baime, bet niekaip neprisiverchiu.. nors gal pabandzhius paaishketu, kad niekur mano sugebijimai nedingo ir gyvent butu kurkas patogiau.. bet dar delsiu bandyt, ir prashineju, kad nuvezhtu mane, kai kurnors man reik, arba vazhiuoju mikriuku..
Manau, kad visoms abejojancioms tikrai neverta mesti mokintis vairuoti del nestumo. Mane gyvenimas priverte issilaikyti teises kai buvau astunta menesi nescia. Ir nei pilvas trukde, nei stresas. Nors vairavimus su instruktorium pradejau ta pacia savaite, kai isejau is ligonines po gresiancio persileidimo. Zinoma mano egzaminuotojui tai stresas buvo
kai siaip ne taip susirangius uz golfuko vairo islaikiau uzduotis aiksteleje ir teko vaziuot i gatve (kadangi buvo pirmas bandymas, tai jis matyt nelabai tikejosi, kad islaikysiu). Na bet viskas pavyko puikiai ir dabar jau turiu teises. Tiesa pasakius jau nebezinau kaip gyvenau iki tol. Kai pagalvoju koks gyvenimas buvo ribotas
Taip kad merginos - drasiau
Taip kad merginos - drasiau