Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

aisku kad ner cia ko nustot vairuoti jei esi nescia ir jautiesi gerai. nors mane tai va nervuoja tai, kad jei tik koks balius buna, tai iskarto bunu paskirta visu vairuotoja, isnaudoja visi nescia moteri biggrin.gif tai sakiau jau kai pilvas bus didelis nebevairuosiu, ner cia ko manim naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Teises turėjau senai, o va vairuoti pradėjau tik per pirmą neštumą biggrin.gif Nusibodo visur pestute tystis, tai atradau automobilio privalumus thumbup.gif Ir dabar vairuoju ir aviruosiu iki pat veiksmo cool.gif Taip kad drasiau.
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 01 11, 18:28)
Teises turėjau senai, o va vairuoti pradėjau tik per pirmą neštumą biggrin.gif Nusibodo visur pestute tystis, tai atradau automobilio privalumus thumbup.gif Ir dabar vairuoju ir aviruosiu iki pat veiksmo cool.gif Taip kad drasiau.

O aš visą finišo dieną su mašina daviausi, o naktį gimdyt išvažiavau biggrin.gif
Atsakyti
nezinau nei ka galvot, man tai ginekologe sake atsisakyti tolimu kelionu automobiliu, paciai nevairuoti, tipo vibracija, stresas ir pan., bet mieste vairuoju, aisku stengiuosi atsargiai, tik kazko ypac nervina visi, pvz. kai per kelia lekia, ar kamsciai kokie, turbut padidintas jautrumas nestuke.gif
Atsakyti
[quote=Jurgiukste,2007 01 12, 12:43]

Labux

Gal klausimas biski ir ne i tema pataisyk jei ne taip supratau tau 9.6 savaites o kokio jus ugio nes mus siandien apziurejo ir sake kad esam 9.6 ir 27 mm o kaip pas jus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 01 12, 03:43)
nezinau nei ka galvot, man tai ginekologe sake atsisakyti tolimu kelionu automobiliu, paciai nevairuoti, tipo vibracija, stresas ir pan., bet mieste vairuoju, aisku stengiuosi atsargiai, tik kazko ypac nervina visi, pvz. kai per kelia lekia, ar kamsciai kokie, turbut padidintas jautrumas  nestuke.gif

o cia nuo kada nepatartina i tolimas keliones vaziuoti?mes tai ruosiames, kai jau bus penktas menuo kraustyti gyventi i kita valstija, tai reiks apie 3000 myliu nuvaziuoti. Tai turbut nelabai patartina?Su lektuvu kazkaip nelabai noreciau skristi...
Atsakyti
QUOTE(simplyeva @ 2007 01 13, 00:34)
o cia nuo kada nepatartina i tolimas keliones vaziuoti?mes tai ruosiames, kai jau bus penktas menuo kraustyti gyventi i kita valstija, tai reiks apie 3000 myliu nuvaziuoti. Tai turbut nelabai patartina?Su lektuvu kazkaip nelabai noreciau skristi...

Jei nėštumas normalus ir viskas gerai, kelionė nepakenks 4u.gif O dėl lėktuvo, nežinau g.gif aš skridau blush2.gif man rodos geriau kai kelionė trumpesnė, mažiau pavargsti, o su mašina tokia kelionė vargina juk g.gif Aš po pirmo persileidimo labai visko bijojau, tai gydytoja pasakė, vaikeli, jei nėštumas normalus, tai nenustok gyvent, leido skrist atostogaut ir t.t.
Atsakyti
Mano darbo specifika tokia, akd ten daug vazineti masina. Tai kai paklausiau gines, ar tai nepakenks vaikuciui, ji sake, jei nestumas ok, tai neturetu pakenkti. Labiau kenkia kasdienis darbas su kompu nei masinos vairavimas.
Atsakyti
As taip pat manau, kad nereikia nustot megautis gyvenimu jei esi nescia. Seniai svajojau pati vairuot ir vairavimo egzamina laikiau jau budama nescia ir net nezadu atsisakyti savo issipildziusios svajones bigsmile.gif o vyras zinoma tuo naudojasi, visada turi salia garantuota vairuotoja lotuliukas.gif zinoma, jei kada nekaip jauciuosi tai nesedu uz vairo ir nerizikuoju..
Atsakyti
man 37 savaite prasidejo, o as vairuoju sau kaip vairavau, tik atstumai dabar zymiai mazesni, nes nugara paskausta, o siaip tai nematau problemu del vairavimo smile.gif
Atsakyti
as irgi vairuoju ir vargo nematau, tik sunkiau islipt is masinos, maza ji pas mane, o vat kol dar pilvas telpa tai manau ir vaziuosiu, neisivaizduoju gyvenimo be masinos ir tampymosi su pilvu kamsiuose doh.gif
Atsakyti
Ir aš abiem rankom už vairavimą. Juo labiau,kad pati teises išsilaikiau būdama jau šeštą mėn nėsčia. Ir vairavau automobilį iki paskutinės dienos. Viskas buvo čiki thumbup.gif . Tik va pagimdžius su leliuku gal pora mėn. nesėdau prie vairo, o ir mašiną pakeitėm.Tai vėl pradėti vairuoti buvo sunku blush2.gif
Atsakyti