Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

Na į gimdymo namus pati tai nenorėčiau vairuoti, nelabai man saugu ax.gif o jai sarėmis užeitų sankryžoje ir koks vėpla įvažiuotų blink.gif
O šeip tai aš savo gyvenimo neįsivaizduoju be mašinos, labai greitai pavargstu eidama o ir vyras nenori, kad aš su mikriukais trankyčiaus juk su jaus ir nesaugu
Atsakyti
as nesu labai ygudus vairuotoja, tad kartais vairavimas man tirkai daugiau streso sukelia nei malonumo... tad kai galiu nevairuot tai ir nevairuoju
Atsakyti
Na nematau nieko cia blogo irnesakyk.gif as kai vairuoju, tai atsipalaiduoju nuo visu rupesciu 4u.gif
Atsakyti
labas mamytes:)
as pvz vairavau iki paskutinio menesiuko blush2.gif nrs dabar kai pagalvoju tai nera labai jau saugu... taigi gali ir nualpti uz vairo...
Atsakyti
As vis dar vairuoju (36sav) schmoll.gif Esant galimybei stengiuosi, kad vairuotu vyras, bent jau del to, kad isvengt vairuojanciojo streso, kuris neisvengiamas vazinejant Vilniuj, ypac piko metu doh.gif Kai nestumui buvo 5 menesiai, draugas atsitrenke i priekyje vaziuojancia masina, as sedejau salia. Aciu Dievui buvau su dirzu, kitaip neaisku kaip butu pasibaige. Kadangi galvojau tik apie tai, kad tureciau nestresuot, manau iveikiau situacija pakankamai ramiai. Kai buvo 6-7 menesiai, pati padariau avarija, niu tokia siokia tokia, o islipus stengiausi juoktis is saves lotuliukas.gif kad iveikt stresa... 8-ta menesi vaziuojan autobusu, vairuotojas uzsiziopsojo ir gerokai trinktelejosi i kita automobili, gerai, kad sedejau nugara i prieki, juk autobuse dirzu nera, istrigo tik vaizdas, kaip visi keleiviai griuna i prieki, o as sau sedziu ir nesuprantu kas dedas... Taigi apskritai kelyje nesaugu visiem eismo dalyviam, niu bet nesedesi visus 9-nis menesius namie.... blush2.gif
Atsakyti
Pirma nestuma ir gimdyt pati nuvaziavau, nes skausmu labai dideliu kaip ir nebuvo tongue.gif Dabar jauciuosi gerai, tai irgi vairuoju visur, kur tik reikia. Man didesnis stresas butu troleibusu ar mikroautobusu vaziuot doh.gif Jei negaleciau- nevairuociau, bet kol kas jokiu problemu nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 09 08, 12:10)
dar sakoma kad nesciosios reakcija yra letesne, nors as su tuo nesutinku  schmoll.gif

man irgi paskutines dienos eina, bet reakcija ir pastabumas tai tikrai nukenteje - nu ziopla ir psio doh.gif Paskutini menesi vairuoju kaip zvaigzde kelyje - kad visi nuo manes traukias doh.gif Del to apretinau vaziavimus iki minimumo ir butinybes blush2.gif
Atsakyti
vairuoju pati ir nematau bedos, beda butu jei pesciai reiketu mergaite vesti kas ryta i darzeli g.gif
Atsakyti
vaziuoju ir vaziuosiu kol gerai jausiuosi smile.gif
Atsakyti
siandien lygiai 36 sav, vairuoju ir dar vairuosiu jauciu iki gimdymo ax.gif
nera man jokio streso ir nepatogumu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 15 rugsėjo 2008 - 16:25
na ir teiisingai galvojat, nematau jokios bedos, kai uz vairo sedi nescia moteris thumbup.gif
Atsakyti
jei savijauta gerai kokios cia bedos, tik vaziuojant toliau stengiuosi pasiimt kanors i kompanija ax.gif
Atsakyti