Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

7.5men nestume teko regitroj teisias laikyti lotuliukas.gif tai instruktoriai manes baidesi kaip velnias kryziaus tik ramino ir guode.Na is antro karto islaikiau thumbup.gif nemanau kad del nestumo,tiesiog gerai pravaziavau,o pirmasis ismete be jokiu skrupulu doh.gif
Atsakyti
Jau 5 menesiukas,bet dar vairuoju ir kolkas nestumas nemaiso,pilvas taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą važinėjau beveik iki nėštumo pabaigos. Ir dabar taip pat žadu važinėti. biggrin.gif
Atsakyti
vairavau iki pat galo, tik sunku jau buvo per duobes vaziuojant, o siaip masina labai palengvino ir paivairino kasdienybe thumbup.gif
Atsakyti
Na man jau 38 savaites, bet dar vis vairuoju ax.gif ir zadu iki pat galo vairuot.o masinos dirzas tai man visiskai netrugdo ir nespaudzia 4u.gif ,o vaziuojant per duobes tai tikrai nekoks malonumas doh.gif
Atsakyti
Vairavau net ir paskutinį mėnesį. Diržas netrukdė, pilvas taip pat biggrin.gif Tik jau dėl duobių - tai joooo... doh.gif
Atsakyti
ir as sio malonumo neatsisakiau, vairavau net paskutine nestumo diena.. thumbup.gif
Atsakyti
40 savaitej vis dar vairuoju - bet ne ilgiau kaip puse val ir labai atsargiai. Akusere leido, nes gerai jauciuosi bet paaiskino kad pas mane placenta prieky, kur bamba ir kad net menkiausias bum gali leliukui nutraukti tiekima. O cia kur mes gyvenam duobiu kaip tokiu keliuose tai ir nera lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simakas: 06 rugsėjo 2008 - 06:06
Man dabar 36 sav., priešlaikiminis negresia kaip pirmą nėštumą, tai ir vyras kol kas neprieštarauja, kad vairuoju. Į tolimensnes keliones nebesileidžiu (prieš 2 sav 150 km jau buvo sunkoka įveikti). Net neįsivaizduoju, kaip nėščiai ir dar su mažu vaiku (aišku jau 3 metų) kažkur nusigauti be streso ir nuovargio, jeigu ne mašina? Vairavimas kol kas vienas malonumas, diržas gal kartais ir trukdo, bet yra iš principo privalomas visiems sėdintiems mašinoje (pavyzdys dukrai biggrin.gif ).
Linkiu visoms nėštukėms saugaus ir neduobėto kelio thumbup.gif
Atsakyti
gydytojai sako kad vairavimas gali sukelti sresines situacijas kurios yra negerai besilaukiančiai mamytei ir jos pilveliui - aceit gali koks zuikis iššikti į kelią ar koks pencininkas kuriam atsibodo gyventi - bet man būtų didžiausias stresas jei negaučiau pavairuoti . varinėju su mašina kiekvieną dieną ir labai gerai jaučiusi. ir visai neatrodo, kad būtų sumažėjęs atsargumas ar nebūčiau atidi. o mums jau 36 savaitės.. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man vairavimas thumbup.gif , nors beliko kelios dieneles ax.gif , kai viaruoju pati viskas thumbup.gif , jauciu masina, savimi pasitikiu ir t.t., bet kai vairuoja kas nors kitas bigsmile.gif , tai mane krato, ar siaip vairuotoju nepasitikiu .....
as taip pat girdejau, kad vairavimas gali paskatinti nestuma, sankabos minkymas, kazkaip susijes su gimdos raumenimis. dar sakoma kad nesciosios reakcija yra letesne, nors as su tuo nesutinku schmoll.gif
jei nubegtu vandenys ir pati i gimdykla nuvaziuociau lotuliukas.gif
Atsakyti