QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 15, 23:07)
As tai nesilaukiu, ir nesiryztu sest prie vairo, net siurpai eina...Tai nezinau, ar tokiom vairo bailem kaip as verta save versti pradeti vairuoti nestumo metu, gi kai laukiesi, tai reikia ramybes...O gal man kaip kamikadzei sesti, ir ta baime praeis per metelius kokius (teises turiu jau 2 metus, bet nevairuoju)?
Tu turi arba save "pralaužti", arba susitaikyti su faktu, kad teises laikei be reikalo

Nors šiuo metu aš laikau save SUPER vairuotoja (net aplinkinių VYRŲ teigimu), pačią pradžią net graudu prisiminti... Atsimenu, išlaikiau aš teises, nupirko man vyras mašiną, pradėjau važinėti... Po savaitės ar kelių mečiau jam raktelius ir pasakiau: viskas, daugiau nevažiuosiu. Užkniso tas pastovus aplinkinių "diskriminavimas" (juk kaip durnė turi su 70 ženklu važinėti), nepagarba, nemokėjau visai parkuotis... Tada vyras pasiaukojo ir gal kokią savaitėlę pavažinėjo su manim kaip šturmanas. Ir po to jau savo gyvenimo be mašinos nebeįsivaizduoju, ir taip jau 10 metelių. Beje, tik pradėjus vairuoti numečiau apie 4 kg svorio, taip kad, Burbulyti, nėščia pradėti vairuoti tikrai nepatariu. Geriau jau dabar, tuo labiau bikini sezonas ant nosies
Nėra nieko uždengta, kas nebus atidengta, ir nieko paslėpta, kas nepasidarys žinoma. (Mt 10, 2433)