Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

O jei nemoka (tiesiog buna tokiu, kurioms neduota ismokti vairuoti arba jos moka tik i prieki ir geriausia pirmu begiu.... Nu is bedos dar antru verysad.gif ), tai geriau apskritai niekada nevairuoti ... ax.gif
[/quote]
Tikrai, kai kuriu mūsų lyties sesių nenaudai tenka pripažinti, kad oi kaip nelemta joms vairuoti. Taip nekalbėčiau, jei mano kelios geros draugės nebūtų iš tokių. Bet jos vis dėlto PRASILAUŽĖ ir dabar jau visai pusėtinai išrieda į trasą wink.gif Aišku, mokėsi vairuoti nenėščios.
O vairuojančios nėštukės tikrai išlošia vien del visuomeninio transporto nepatogumų ir kitų baisumų - sergančių ar sloguojančių pakeleivių. Juk sausakimšame troleibuse ar net tame pačiame mikriuke yra žymiai didesnė tikimybė pasigauti kokį gripą ar šiaip "zarazą" smile.gif
Atsakyti
Tai va... buvau šiandien poliklinikoje, ten kaip visada nėra kur pastatyti mašinos ir aš kaip tikra blondinė blink.gif ilgai negalvojus pastačiau savo Automobilį autobuso stotelėje blush2.gif (jietau užmiršau kaip šis dalikas vadinasi, norėjau rašyti autobuso aikštelėje doh.gif )Tai va nuėjau aš ,8 mėnesį nėščia moteriškia, pas gydytoją, tiesa kabinetą radau iš ketvirto karto doh.gif užmiršau kokiam aukšte, grižtu prie mašinos o ratai mano užblokoti unsure.gif .Skambinu "blokatoriams" atvažioja po 3 min. policininkai ir sako: "Ar žinote kad čia statyti draudžiama ir už toki pažeidyma nuo 100 iki 150 Lt"- griežtu balsu pasakė jie man.Bet paskui pamatė mano didžiulį, gražu pilvuką nestuke.gif ir nedavė man jokios baudos. Kaip sakoma AČIŪ mūsų "rodnoj" policijai mirksiukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vairavau, vairuoju ir vairuosiu, kol saremiai neprasides biggrin.gif ir siaip geras dalykas tas nestumas, kai esi uz vairo, nes policininkai tikrai l.atlaidus thumbup.gif per visa nestuma mane uz nemazus pazeidimus blush2.gif jau stabde gal 5k.ir visada (tpfu,tpfu,tpfu!!!) paleisdavo nepaeme ne cento thumbup.gif kad tik neprisisnekeciau... ax.gif
Atsakyti
Manau, jei jau vairuoji, tai vairuok ir toliau. Nestumui tai nekenkia.
Atsakyti
Sveikos. Netyčia užklydau ir savo nuomone pasidalinsiu ax.gif Aš vairavau beveik iki paskutinės nėštumo dienos. Man pavyzdžiui, pačiai vairuojant važiuoti būdavo net patogiau, nei kai kas kitas veža. Aišku, į pabaigą važinėjau tik nedideliais atstumai, po miestą -- vis dėl to jau būdavo sunkoka. Ir būtinai segdavausi saugos diržą, ant kurio specialius paminkštinimus turėjau užsidėjusi...Jei vairavimas jums ne stresas, bet malonumas -- važinėkit į sveikatą, nėštukės 4u.gif
Atsakyti
Labukas, pritariu Mereipopins, jei ne stresas ir siaip jei viskas gerai galima vairuoti. As nebevairuoju gal nuo kokios 20 savaiteles, o gal siek tiek ir anksciau, nes esu labai emocionali ir ramiau jauciuosi vairuojant kitam, pvz. vyrui. Tarpkitko, malonu, kai vyras
stengiasi, del mano ir leliaus savijautos ir "sokineja" blush2.gif Dar viena priezasti, del ko butu verta pamastyti apie nestukes vairavima, tai staigus stabdymas ar kita stresine situacija prie gero neprives, juk visos puikiai suprantame, kad gali ir liudnai baigtis sad.gif
Atsakyti
Aš pati nevairuoju, bet turiu nemažai draugių kurios "suka baranką" biggrin.gif Tai viena laukėsi, buvo jau paskutinios savaitės. Nuvažiavom su ja baldų užsisakyti, dar mano vyras pajuokavo "tai ką vairuosi iki paskutiniosios", Ir ką jūs manot, kitą dieną skambutis - "Labas, gali pasakyti savo vyrui, kad vairavau iki galo tongue.gif , Aš pagimdžiau" soske.gif Pasirodo jai nubėgo naktį vandenys, bet tai neturėjo nieko bendro su vairavimu. smile.gif
Atsakyti
Na, as kadangi vairuoju jau septinti metai, tai stresai vairavimo metu jau senai uzmirsti. biggrin.gif Tai gi vairuoju ir toliau. Kiek ilgai nezinau, turbut tol kol i masina tilpsiu, o ji pas mane didele tai ko gero iki gimdymo pati ir vairuosiu.
O pradet mokytis vairuoti nepatarciau, nebent laaaaabai stipriu nervu ir pakankamai geros reakcijos moteriskaitei. 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Pati vairuoju mašiną, nors ir būdama nėščia. Nejaučiu kol kas jokių nepatogumų, man tik geriau, kad galiu į darbą komfortiškai važiuot su mašina, o ne trenktis kažkur autobusu, kuris velkasi kaip vėžlys ir dažniausiai vėluoja.

Aišku dideliais greičiais lėkti dabar nebesinori, vis dėlto ne viena važiuoju nestuke.gif
Atsakyti
taip, nėščia ir už vairo, kas čia nuostabaus ?smile.gif
prieš pastojant nusipirkom mašiną, kadangi vyras neturi teisių, tenka man vairuot.
Vairuot. pažymėjimą gavau 1997m. ir tai, be jokios praktikos važinėjimo mieste ir
apskritai važinėjimo wink.gif
Teko mokytis viską nuo pradžių. Aišku, ir streso ir pykčių būdavo, bet be avarijų biggrin.gif
Greit aštuntas mėnuo, bet nė negalvoju mest vairuot, nebent kažkas rimto
su sveikata būtų. Penktam mėnesy važiavau į Lenkiją ir likau gyva smile.gif Nesenai į pajūrį ...
Na, važiuojant Vilniaus gatvėmis, reikalinga greita orientacija ir šalti nervai, nes mūsų vairuotojai, nesvarbu ar vyrai ar moterys, oi kokie nekantrūs, pastoviai skubantys,
pikti ...Juokauju su vyru, sakydama, kad teks pačiai vežt save į gimdyklą mirksiukas.gif

Manau, vairavimas nėštumo metu yra kiekvienai individualus dalykas: jei jautiesi pakankamai saugiai už save ir savo vaiką - tai pirmyn ! O jei nesi tikra, ar sugebėsi saugiai vairuoti - gal palauk, kada bus tinkamesnis tam laikas ir leisk vairuoti kitam wink.gif
Atsakyti
As irgi zadu vairuoti kol sveikata leis
Atsakyti
Visai netyčia pastebėjau tokią temą (nors nėštumas baigėsi kiek daugiau nei prieš metus), todėl nusprendžiau ir aš pasidalinti savąja patirtimi. Vairavimo pažymėjimą turiu nuo 1997 metų, bet važinėti su mašina kažkaip jokio noro nebuvo.
Kai nėščia vaikščiojau pas gydytojus, vyras patarė prašyti, kad kartu patikrintų ir sveikatą vairavimo pažymėjimui pasikeisti. Tai šiuo kartu jo paklausiau - į gydytojų klausimus "kuo skundžiatės" atsakydavau, kad atėjau dėl vairavimo ir nėštumo.
Ir kai mano prieš tai nepanaudotą vairavimo pažymėjimą pakeitė naujasis, apėmė stiprus noras sėsti už vairo (ak tos nėščiųjų užgaidos). Na jei apėmė, tai ir sėdausi (būdama 7,5 mėnesyje) ir vairuoju iki šiol bei labai tuo džiaugiuosi. Aišku, tuo metu kai kam sukeldavau net piktinimosi bangas (kaip čia su didžiausiu pilvūzu už vairo ir visai be vairavimo patirties), bet nekreipdavau į tai jokio dėmesio. Už tai po to labai džiaugdavausi, kai nereikėdavo sukti galvos, kaip vaiką į polikliniką ar kitais reikalai nuvežti.
Taigi, mano vairavimo pradžia tebuvo eilinė nėščiosios užgaida. Sėkmės jums, vairuojančios nėštukės, ir svarbiausia neklausykite per daug aplinkinių nuomonės - juk nėštumas - ne liga. Svarbu, kaip pačios norite ir jaučiatės.
Atsakyti