Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(aifa @ 2007 08 17, 13:45)
Kiekvienas gali pasirinkti pagal pomėgius ir poreikius.

mane labiausia tenkintų žodis STABILIZACIJA bigsmile.gif bet kažkodėl niekas apie ją nekalba- yra tik arba balta, arba juoda- kils arba kris... g.gif Pats laikas būtų NT kainoms stabtelti ir palaukt, kol pasivys mūsų atlyginimai...nesu ir aš ekonomikos specė, todėl kainų kritimas man siejasi su ekonomikos sąstingiu, o kainų augimas - su infliacija...Todėl, man, pagal asmeninius poreikius- prašyčiau patiekti stabilias NT kainas bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 08 17, 13:41)
Mhm, taip taip. Man kazkada vienas fruktas aiskino, kad su taksu pigiau gaunasi vazinet, nei su nuosavu automobiliu. Tavo mastymas irgi panasus?

yra tame racijos, žiūrint kiek pravažiuoji per metus.
bet mano skaičiavimai rodo, kad man mašina kainuoja ~7000 lt/metus. (o pravažiuoju dabar tik 10tūks km). Taigi, šioks toks pliusas mašinos naudai smile.gif Bet tik todėl, kad ji pakankamai sena ir metinis nuvertėjimas nedidelis. Su nauja mašina, kuri vien nuvertėja kokius 7000lt/metus - jau visai kita aritmetika būtų.
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2007 08 17, 14:08)
mane labiausia tenkintų žodis  STABILIZACIJA bigsmile.gif bet kažkodėl niekas apie ją nekalba- yra tik arba balta, arba juoda- kils arba kris... g.gif Pats laikas būtų NT kainoms stabtelti ir palaukt, kol pasivys mūsų atlyginimai...nesu ir aš ekonomikos specė, todėl kainų kritimas man siejasi su ekonomikos sąstingiu, o kainų augimas - su infliacija...Todėl, man, pagal asmeninius poreikius- prašyčiau patiekti stabilias NT kainas bigsmile.gif  mirksiukas.gif

aš taip pat nenoriu krizės. Bet tai nereiškia, kad užmerkiu akis ir neigiu jos galimybę...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2007 08 17, 13:08)
mane labiausia tenkintų žodis  STABILIZACIJA bigsmile.gif bet kažkodėl niekas apie ją nekalba- yra tik arba balta, arba juoda- kils arba kris... g.gif Pats laikas būtų NT kainoms stabtelti ir palaukt, kol pasivys mūsų atlyginimai...nesu ir aš ekonomikos specė, todėl kainų kritimas man siejasi su ekonomikos sąstingiu, o kainų augimas - su infliacija...Todėl, man, pagal asmeninius poreikius- prašyčiau patiekti stabilias NT kainas bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Kaip sakiau, kiekvienam pagal poreikius. Prašom - NT kainų STABILIZACIJA biggrin.gif
Prieš metus: http://www.zum.lt/mi...mp;langparam=LT
Dabar: http://www.pinigusra...rto-kainos.html
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2007 08 17, 13:07)
Turiu pasiūlyma- suraskit šiai dienai Vilniuje butą už 600 litų ir būsiu jumis patikėjus... o adresą perduosiu tam kam tikrai reikia buto už tokią kainą. gal tas žmogus jums net atsilygins ax.gif Būsim bent kažką  nuveikę, užuot tuščiai malę liežuviais mirksiukas.gif

aš tokių kainų net nežiūriu ir neieškau.
jei yra kas ir nuomoja už tokias kainas - tai iš esmės jie užsiima labdara. Arba turi kažkokių kitų motyvų. Nes kad apsimokėtų butą nuomoti už 600 lt - jis turi kainuoti ne daugiau kaip 100 tūkst. Lt. O dabar net supuvęs benderis kainuoja žymiai daugiau. Pagal dabartines NT kainas nuomoti butų juodai neapsimoka. Todėl vis dar nepaliauju stebėtis tokiais skelbimais: 'Parduodu butą, kaina 450 tūkst. Arba nuomoju už 1800lt" .Atsidarai Sampo skaičiuoklę, įvedi 30 metų - ir gauni kad imdamas paskolą tokiam butui turėsi sumokėti beveik 3000lt/mėn (iš jų tik 400 lt paskolos grąžinimas) .Tai argi apsimoka jį pirkti? Ar ne geriau už tą 1800 lt pasinuomoti? Nusibos sienų spalva - dar 5 butai šalia laukia.

na, bet kol tautiečių ekonominis išprusimas apsiriboja dėsniais apie šampano gėrimą, matyt taip ir bus. Nėr ko čia stebėtis. Reikia tuo naudotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 08 17, 11:28)
jei yra kas ir nuomoja už tokias kainas - tai iš esmės jie užsiima labdara. Arba turi kažkokių kitų motyvų. Nes kad apsimokėtų butą nuomoti už 600 lt - jis turi kainuoti ne daugiau kaip 100 tūkst. Lt. O dabar net supuvęs benderis kainuoja žymiai daugiau. Pagal dabartines NT kainas nuomoti butų juodai neapsimoka. Todėl vis dar nepaliauju stebėtis tokiais skelbimais: 'Parduodu butą, kaina 450 tūkst. Arba nuomoju už 1800lt" .Atsidarai Sampo skaičiuoklę, įvedi 30 metų - ir gauni kad imdamas paskolą tokiam butui turėsi sumokėti beveik 3000lt/mėn (iš jų tik 400 lt paskolos grąžinimas) .Tai argi apsimoka jį pirkti? Ar ne geriau už tą 1800 lt pasinuomoti? Nusibos sienų spalva - dar 5 butai šalia laukia.

na, bet kol tautiečių ekonominis išprusimas apsiriboja dėsniais apie šampano gėrimą, matyt taip ir bus. Nėr ko čia stebėtis. Reikia tuo naudotis  drinks_cheers.gif

smile.gif kaip kas ta "sampano" gerima supranta.. cia irgi nuo isprusimo daug kas priklauso.. tongue.gif neissiamama diskusiju tema, tik beda ta, kad tos diskusijos ir lieka tik diskusijomis, o visa kita priklauso tikrai nei nuo jusu tamsta, nei nuo manes, ir ne nuo kitu cia diskutuojanciu forumieciu.. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2007 08 17, 11:28)

na, bet kol tautiečių ekonominis išprusimas apsiriboja dėsniais apie šampano gėrimą, matyt taip ir bus. Nėr ko čia stebėtis. Reikia tuo naudotis  drinks_cheers.gif

ir dar, nemanau kad dauguma lietuviu perka busta atiduodami bankui po 3000 lt per menesi - cia tikrai ne vidutinio pragyvenimo lygio zmonems dalinamos tokios paskolos, o jei yra tokiu kurie gali tokias sumas moketi bankui, tai jie statosi namus ir perkasi sklypus..taip kad manau jog zmones investuoja ne uz paskutinius grasius ir zino ka daro..kam moketi uz nuoma po 1000-1500 lt jei galima ta pacia suma kas menesi investuoti i savo gyvenama plota.. ir nemanau kad yra daug tokiu, kuriems 1800 lt per menesi uz nuoma butu nedideli pinigai.. zmones perkasi pagal savo kisene ir pagal savo poreikius - vieni is banko pasiima 10 000 lt, kitiems gal ir 200 000 lt neuztenka, dazniausiai yra tokiu kurie turi ir savu pinigu, tad kam ta ironija.. o jei sedeti ir laukti kas bus rytoj, tai tokiam laukime ir visa gyvenima galima nugyvent..o apsidairai paskui palink, kad tebesedi tame paciame s.. ir ner ka parodyt..
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 08 17, 14:21)
yra tame racijos, žiūrint kiek pravažiuoji per metus.
bet mano skaičiavimai rodo, kad man mašina kainuoja ~7000 lt/metus. (o pravažiuoju dabar tik 10tūks km). Taigi, šioks toks pliusas mašinos naudai smile.gif Bet tik todėl, kad ji pakankamai sena ir metinis nuvertėjimas nedidelis. Su nauja mašina, kuri vien nuvertėja kokius 7000lt/metus - jau visai kita aritmetika būtų.
Papildyta:
aš taip pat nenoriu krizės. Bet tai nereiškia, kad užmerkiu akis ir neigiu jos galimybę...

Jo, viskas i aritmetika remiasi lotuliukas.gif Tu manes jau nebestebini lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi vis ieskom butuko jau nuo geguzes menesio. Todel stebiu butu kainas idemiai. Ir ka gi sunkiai sekasi butu seimininkams pardavineti, paklausos tokios, kad perkam nesvarbu kokybe, vieta ir pan. jau nera. Zmones, kurie nori parduoti turi kaina mazinti. Uz buta, kuri ziurejome geguzes menesi, jau prasoma 15 000 Lt maziau.
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2007 08 17, 22:06)
Mes irgi vis ieskom butuko jau nuo geguzes menesio. Todel stebiu butu kainas idemiai. Ir ka gi sunkiai sekasi butu seimininkams pardavineti, paklausos tokios, kad perkam nesvarbu kokybe, vieta ir pan. jau nera. Zmones, kurie nori parduoti turi kaina mazinti. Uz buta, kuri ziurejome geguzes menesi, jau prasoma 15 000 Lt maziau.

Jei ne paslaptis, butas senos ar naujos statybos? Ir koks rajonas?
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2007 08 17, 22:06)

Dabar vasara ir paklausa sumazejusi, taip visada buna.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 18, 04:11)
Jei ne paslaptis, butas senos ar naujos statybos? Ir koks rajonas?

2003 metu, Lazdynu rajonas
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2007 08 18, 18:45)
2003 metu, Lazdynu rajonas

Siaures miestelyje to nera doh.gif
Atsakyti
Man savi namai - šventa. Kad ir nedideli, kad ir senos statybos. Laukti geresnių laikų mes jau įpratę, tik va kad jie vis neateina. O nuoma ir lieka nuoma, net prisiminti nesinori apie buvusius šeimininkus ir patį butą.
Atsakyti