Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Man tai Chocolatier neuzkabino schmoll.gif Ganetinai banalus pasirode, plius tokiu esu jau prisizaidus tiek ir tiek doh.gif
Tai dabar esu prisisiuntus tokiu "laiko uzmusinejimui" - kai vienas pabosta, pasileidziu kita, ir t.t. hihihi.gif Charma, Emerald Tale, Safari, 7 Wonders II ir dar is nostalgijos pasileidau sena gera zaidimuka Master of Defense thumbup.gif (kiek gyvenimo jis man surijo doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 08 21, 11:38)
kas dėl cezario tai gal pabandyk antrą dalį?  mirksiukas.gif tas žaidimas ilgam buvo mane užkabinęs  doh.gif
o dabar turbūt teks ir man šokoladą išmėginti,nes nieko geresnio kol kas nerandu  schmoll.gif

Aš žaidžiau trečią cezario dalį...tikrai patraukia ir viskas būtų gerai, nu bet kad užstrigau mirtinai...gaisrai liepsoja, žmonės iš miesto bėga, galiausiai nors pagal visas taisykles tam lygyje neturėtų, pradėjo priešai pulti ir miestą griauti. Va tada ir nusispjoviau.

Žaidžiu dabar šokolado imperiją - kol kas įdomu, bet jaučiu, kad toks eilinis laikui užmušt....smile.gif bet smagu smile.gif
Atsakyti
Parsisiunciau dabar Burger Island, tai visai smagus toks. Nieko ypatingo, bet grafika labai simpatiska thumbup.gif (kas man paprastai turi didele itaka tam, ar as pasiliksiu zaidima ar ji istrinsiu)
Siek tiek panasus i kazkada anksciau reklamuotaji Stand'O'Food thumbup.gif - as kai Stand O Food zaidziau, tai kartais net seile tysdavo, kaip skaniai tie burgeriai atrodydavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 21, 12:25)
Master of Defense  thumbup.gif (kiek gyvenimo jis man surijo  doh.gif ).

Parsisiunčiau dabar šitą thumbup.gif Dar tik pirmą lygi ar kai pten pavadint perėjau, to antro niekaip nepraeinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj, jo, patikek manim, kiek as su juo kankinausi doh.gif Budavo, kad iki paryciu zaisdavau, budavo, kad pries iseidama i paskaitas prisesdavau pazaist, ir aisku paveluodavau lotuliukas.gif
Cia turbut vienintelis mano iki siol zaistas zaidimas, kuris reikalauja tiek daug logikos, strategijos ir planavimo i prieki. Keliems lygiams net esu ant popieriaus paisius planus ir deliojus tuos bokstelius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 21, 14:46)
Oj, jo, patikek manim, kiek as su juo kankinausi  doh.gif Budavo, kad iki paryciu zaisdavau, budavo, kad pries iseidama i paskaitas prisesdavau pazaist, ir aisku paveluodavau  lotuliukas.gif
Cia turbut vienintelis mano iki siol zaistas zaidimas, kuris reikalauja tiek daug logikos, strategijos ir planavimo i prieki. Keliems lygiams net esu ant popieriaus paisius planus ir deliojus tuos bokstelius  lotuliukas.gif

eik tu sau blink.gif doh.gif
Bet toks įtraukiantis parazitas žaidimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 21, 14:58)
eik tu sau blink.gif  doh.gif
Bet toks įtraukiantis parazitas žaidimas lotuliukas.gif

Sekantis pretendentas parsisiuntimui drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos ir sveiki,
kas galetu padet rast zaidima Syberia... esu fane tokiu zaidimu...
jei kas turi tai gal gali per skype, ar ICQ atsiust...
skolinga neliksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 08 21, 15:20)
sveikos ir sveiki,
kas galetu padet rast zaidima Syberia... esu fane tokiu zaidimu...
jei kas turi tai gal gali per skype, ar ICQ atsiust...
skolinga neliksiu  4u.gif

Sveika,

tai kad jie labai dideli siuntimui doh.gif per ICQ ar skype niekaip... blink.gif
Atsakyti
o tai kaip tada... gal i kokia failu saugykla imestumet.... plyzzz...
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 20, 22:50)
Justyte, o is kur dabar siunteisi?  g.gif

is playfirst atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 08 21, 15:51)
o tai kaip tada... gal i kokia failu saugykla imestumet.... plyzzz...

O torrentų programa kokia nors naudojiesi?
Būtų paprasčiau, tiesiog nuorodą įmesčiau.
Atsakyti