O cia kas do Jane's Hotel? Irgi Diner Dasho tipas?
Gal reiktu isbandyt...
Zinai, man siunciantis is baksos irgi kelis sykius buvo, kad kazkas su slaptazodziu negerai...
Kartais suveikdavo, kartais ne - niekaip nesupratau, kol galu gale pamaciau, kad nesuveikdavo tada, kai nusikopijuodavau slaptazodi is baksos puslapio ir ipastindavau. Tokiu atveju salia slaptazodzio kazkaip nusikopijuoja ir tarpas ir tada gaunasi per daug zenklu ir slaptazodis neveikia.
Pabandyk tiesiog ranka irasyti ta slaptazodi, kad visi zenklai butu tiksliai - gal suveiks
O jei nepavyks, tai radau ji dar ir cia http://rapidshare.co...17/2222Jane.rar
Be slaptazodzio

QUOTE(Ramuniukss @ 2007 08 19, 20:52)
Tam puslapį prie atsiuntimo yra parašytas slaptažodis, bet jis visuose žaidimuose vienodas, jį irgi bandžiau, bet nieko,
Zinai, man siunciantis is baksos irgi kelis sykius buvo, kad kazkas su slaptazodziu negerai...

Pabandyk tiesiog ranka irasyti ta slaptazodi, kad visi zenklai butu tiksliai - gal suveiks

O jei nepavyks, tai radau ji dar ir cia http://rapidshare.co...17/2222Jane.rar
Be slaptazodzio

QUOTE(Lane @ 2007 08 19, 21:07)
Kokį būtent slaptžodį kopijavai (www.2baksa.net- šitą, jis raudonom raidėm parašytas)
QUOTE(Ramuniukss @ 2007 08 19, 22:06)
Kokį būtent slaptžodį kopijavai (www.2baksa.net- šitą, jis raudonom raidėm parašytas)
www.2baksa.net

Super viskas išėjo.
Varau žaisti

QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 19, 16:48)
As tai kadangi savim taip didziavausi, kad visas kitas uzduotis pati sugebejau suprast ir ivykdyt, tai leidau sau radijo detales susirast su cheatu pagalba
(man 4 truko).

o is kur cheetus siunteisi

QUOTE(Ramuniukss @ 2007 08 19, 19:52)
O tu Janes Hotel iš čia siunteisi
http://www.2baksa.ne...ction/5/?page=4
Aš irgi parsisiunčiau, manęs tai pat prašo slaptažodžio (žaidimukas suarchyvuotas) visokius variantus bandžiaus, bet nieko. Tam puslapį prie atsiuntimo yra parašytas slaptažodis, bet jis visuose žaidimuose vienodas, jį irgi bandžiau, bet nieko, esu giliam liūdesį, kad nesigauna
Jeigu tau pavyks, tai parašyk.
http://www.2baksa.ne...ction/5/?page=4
Aš irgi parsisiunčiau, manęs tai pat prašo slaptažodžio (žaidimukas suarchyvuotas) visokius variantus bandžiaus, bet nieko. Tam puslapį prie atsiuntimo yra parašytas slaptažodis, bet jis visuose žaidimuose vienodas, jį irgi bandžiau, bet nieko, esu giliam liūdesį, kad nesigauna

Jeigu tau pavyks, tai parašyk.
jo is cia siunciausi

tai kaip supratau reikia ta irasyti ir viskas,nu einu ismeginsiu

Pagaliau rapidshare'as leido parsisiusti, tik 3 minutes reikejo laukti.

QUOTE(snaige @ 2007 08 19, 22:35)
Jei siunciuosi nenuckrakinta varianta (kai turiu vaistukus), tai dazniausiai tam paciam puslapy, kur yra installas, salia installo buna specialus linkas "cheats", "hints", "tips & tricks" ir pan. O jei siunciuosi jau nucrakintus (is Baksos ar is kur kitur), tai tiesiog per Google ieskau - zaidimo pavadinimas ir salia hints arba strategies

QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 20, 00:21)
O jei siunciuosi jau nucrakintus (is Baksos ar is kur kitur), tai tiesiog per Google ieskau - zaidimo pavadinimas ir salia hints arba strategies 

Joa

Garbe Googlui interneto platybese

Sveikos visos
Naujoke
OPaskaiciau,kad daugelis L2 zaidziat ir pan, bandziau ir as ji kazkada,bet mano kompas kazko neistempe ir seip..nepagavau esmes, valdymo ir pan. Ir seip
))
Vienu metu buvau ant Heroes laaaabai "pasinesusi"
Niu,nes trauke mane visokie elfai ir pan (be to dar prisiziurejusi Ziedu valdova ir pan...
), bet dabar perejau zaisti Black & White 2 (patinka man vaodvauti miestui, statyti ir pan), is pradziu padejau zaisti Zeus & Poseidon (seni zaidimai, dar win 98
bet any way
), is tokiu "keistesniu" buvo Vampire the Masquerade : The Bloodline kuris patiko tuo, jog tu pats viska renkeisi ir turi neribotas galimybes. Tu neturi zaisti ten kazkokiu misiju ar pan, pats renkiesi ka nori daryti ir... praktiskai pats kuri zaidima
) O vien grafika ir mistika.... Is ziauresniu zaidimu patiko "Alice" (alisa beprotnamyje lietuviskai
), tikrai ne roziniai triusiukai sokinejantys, o pati Alisa yra virtusi zudymo ciniska masina:)
Girdejau dabar itin populiarus Second Life, kur zmones pameta kur realybe,o kur zaidimas, bet jis manes neitrauke. Draugas dsake,kad Final Fantasy man turetu patikti (PlayStation versija, bet gi dabar yra emul;iatoriu,tai meginsiu ji zait
).
Na ir aisku.. megstu dar Simsais pazaist
vaikiska siek tiek 
Papildyta:
Dar patiko The movies, kuris sukurtas praktiskai simsu principu,tik ten yra tycoon kur pats kuri filmu imperija. Idomus, bet daug laiko atimantis
O mano mama zaidzia need for speed ir rali colin mcrac rally 2.0... Sakyciau ir mane uvo "itrauke"
Is lietuvisku - Kelyje 2 da best man

Naujoke

OPaskaiciau,kad daugelis L2 zaidziat ir pan, bandziau ir as ji kazkada,bet mano kompas kazko neistempe ir seip..nepagavau esmes, valdymo ir pan. Ir seip

Vienu metu buvau ant Heroes laaaabai "pasinesusi"

Girdejau dabar itin populiarus Second Life, kur zmones pameta kur realybe,o kur zaidimas, bet jis manes neitrauke. Draugas dsake,kad Final Fantasy man turetu patikti (PlayStation versija, bet gi dabar yra emul;iatoriu,tai meginsiu ji zait

Na ir aisku.. megstu dar Simsais pazaist

Papildyta:
Dar patiko The movies, kuris sukurtas praktiskai simsu principu,tik ten yra tycoon kur pats kuri filmu imperija. Idomus, bet daug laiko atimantis