Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Medieval tai net nezinau apie ka blush2.gif Tik siandien parsisiunciau Syberia (kaip supratau, cia toks a-la loginis questas), o Civilization tai dar mano planuose. Nes kazkaip man taip gaunasi, kad arba reikia rimtu darbus dirbt, tai uzsiimineju tik mazesniais zaidimais, kad ant rimtesniu neuzsikabinciau ir nepraleisciau juose puse gyvenimo doh.gif Arba kai jau turiu laiko, tai kompas numirsta ir nera, kaip isbandyt lotuliukas.gif
Dar tiesa Nancy Drew turiu 6 zaidimus parsisiuntus, bet tie irgi savo eiles laukai, kai mano gyvenime daugiau laiko atsiras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shwiesulka: 30 rugpjūčio 2007 - 01:20
Syberia ir pirmą ir antrą dalį turiu, tai jeigu reiktų, sakykit kaip nors kompaktą duosiu ax.gif
Dabar pas vyro draugą vsi žaidimai turimi bet parsivešt bilei kada galėčiau.

O kas čia per Nancy Drew apie ką jis?
Atsakyti
sveiki visi biggrin.gif jeigu galima,tai prisijungiu ir tuo pačiu siūlau visai nieko žaidimą - Dream Chronicles. aš siunčiaus iš arcadetown.com,tikrai toks įtraukiantis bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prabanga @ 2007 08 30, 12:40)
sveiki visi  biggrin.gif  jeigu galima,tai prisijungiu ir tuo pačiu siūlau visai nieko žaidimą - Dream Chronicles. aš siunčiaus iš arcadetown.com,tikrai toks įtraukiantis  bigsmile.gif

O šitą tai jau atžaidę čia beveik visos merginos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 30, 11:45)
O kas čia per Nancy Drew apie ką jis?

Nancy Drew tai irgi toks questas - tipo, tu esi ta Nancy (a la detektyve tokia) ir atvaziuoji i kokia nors vieta, kur kas nors buna nutike. Ir tipo, eini, ieskai, ziuri, tikrini, renki daiktus, kalbiesi su zmonem, vykdai uzduotis ir pan.
Kol kas dar ne vieno nesu perejus, bet pora pabandzius tai uzkabino thumbup.gif

Siaip laiko prastumimui galiu parekomenduot dar 2 zaidimukus:
Spiderz - toks kaip ir IQ tipo zaidimukas su voriukais. Reikia juos visus is voratinklio atpainiot. Kartais ne taip paprasta, kaip atrodo hihihi.gif
Venice - arcade tipo zaidimas, saudomi simboliai i tuscias vietas. Net nemoku paaiskint. Skamba gal ir banaliai, bet as vakar pabandziau, tai visai patiko.
Abudu galima rasti Baksoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Reik mokėt rusiškai pirmą, kad iš tos baksos siūstis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nebūtina mokėt, aš nemoku, o atsisiunčiu ax.gif
dabar siunčiuosi per torentus diner dash 4 hometown hero
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2007 08 29, 20:23)
O tu Medieval 2 žaidei? Arba gal Civlization 4? Man tai kultiniai žaidimai smile.gif

Aš žaidžiau Medieval 2, ir dabar dar jį kompe turiu smile.gif Super geimas! smile.gif

QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 30, 02:19)
Medieval tai net nezinau apie ka  blush2.gif

Taigi aš buvau rašiusi apie šitą žaidimą, kai tik atėjau į šią temą smile.gif Netgi su screenshotais buvo tongue.gif Ir kai pasakiau, kiek jis užima, visos šoką gavot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pussycat @ 2007 08 28, 22:18)
Čia akim permečiau, tai visos žaidžia tik RPG žaidimus. O gal yra norinčių pažaist kokį strateginį? Pvz.: Medieval 2: Total War. Tuoj išeis Kingdoms expansion'as, tai per tinkla bus galima ir kampaina zaist smile.gif O klausimas, tai ar yra strategijos megejų?

O Lord of the Rings: Battle For the Middleearth žaidei? smile.gif Per tinklą su mb ir jo broliu lošėm biggrin.gif Jėga wink.gif
Atsakyti
Is kur gauti Sallys Salon pilna versija (ne demo)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2007 08 30, 18:21)
Nebūtina mokėt, aš nemoku, o atsisiunčiu ax.gif
dabar siunčiuosi per torentus diner dash 4 hometown hero

Atikute, tu kita karta garsiau paviesink, kokie nauji zaidimai atsiranda ax.gif
As pvz. net neturejau supratimo, kad dinner dash 4 dalis isejus arba kad Cakemania 2 jau atsirado ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2007 08 30, 19:19)
Is kur gauti Sallys Salon  pilna versija (ne demo)?  blush2.gif

Va tas ir man visai patiko. Tik va gaila, kad visai žalia dar su žaidimais esu, nemoku išsigydyt blush2.gif
Atsakyti