Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(pussycat @ 2007 08 31, 13:15)
Bet, jei nenori užsikabliuot, geriau nepradėk  smile.gif

Noret tai noriu, tik sakau, ne dabar, kai man laikas labai brangus ir ji reikia isnaudot rimtiems dalykams, o ne zaidimams doh.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 30, 20:33)
Jaučiu dar paprastesnis nei tie, kuriuos jūs žaidžiat smile.gif

Tai as jau pries tai rasiau, kad buvau uzsikabinus ant tokio visiskai paprastucio Alice Greenfingers doh.gif Atrodo, absoliuciai paprastas ir neispudingas, bet va, pasirodo, net ne man vienai akys buvo isvarveje nuo jo biggrin.gif

QUOTE(-freya- @ 2007 08 31, 11:16)
Beje, gal kas žaidžiat PLAY CHOCOLATIER? va tam laikas baigiasi ir  nieko neina padaryti g.gif

O tai Chocolatier nera reflexive? g.gif Man rodos, tikrai maciau ten, o jeigu jau reflexivo vaistukus turi, taigi no problem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 31, 13:59)
O tai Chocolatier nera reflexive?  g.gif Man rodos, tikrai maciau ten, o jeigu jau reflexivo vaistukus turi, taigi no problem  mirksiukas.gif

Yra, radau. Buvau prieš tai parsisiuntus iš Playfirst... g.gif Beje, Alice manęs neužkaino, kažkaip viskas sekėsi ir nebeįdomu buvo, toks be tikslo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 31 rugpjūčio 2007 - 16:13
Nu kaip užsikabinau ant to Chocolatier blink.gif kokias dabar tris valandas jame prasedėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 31, 16:20)
Nu kaip užsikabinau ant to Chocolatier blink.gif  kokias dabar tris valandas jame prasedėjau doh.gif

as kazkaip jau atsikandau jo,tingiu net zaist.Lakstau is miesto i miesta galvoju gal tiksla rasiu ka jame veikt.o ten nusnest ta nunest ana,o triufeliu kaip nematyt taip nematyt doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Ai, is viso, geriausi zaidimai kur is diskeciu reik krauti ir per telika zaisti biggrin.gif Oj kaip pliekdavom visokius Super Mario lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 31, 20:24)
Ai, is viso, geriausi zaidimai kur is diskeciu reik krauti ir per telika zaisti biggrin.gif Oj kaip pliekdavom visokius Super Mario  lotuliukas.gif

oi atsimenu su vyru kai dar dukros nebuvo,per telika tankus kalem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif abu fanatai tokie tipo. doh.gif lotuliukas.gif ciut ne naktimis pralosdavome.cia tie tankai kur reikia apsaugot ereli nuo kitu tanku,nezinau ar zinot,nu bet senas geras zaidimukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 31, 21:51)
oi atsimenu su vyru kai dar dukros nebuvo,per telika tankus kalem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif abu fanatai tokie tipo. doh.gif  lotuliukas.gif ciut ne naktimis pralosdavome.cia tie tankai kur reikia apsaugot ereli nuo kitu tanku,nezinau ar zinot,nu bet senas geras zaidimukas  thumbup.gif

oi šitą žinau thumbup.gif Irgi buvau šio žaidimo narkomanė, dabar dar pažaisčiau, jei kas duotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 31, 21:15)
oi šitą žinau thumbup.gif Irgi buvau šio žaidimo narkomanė, dabar dar pažaisčiau, jei kas duotų biggrin.gif

aha,as irgi dar palosciau jei turetumem su kuo,nes aparatas pajungiamas prie teliko liko pas MB broli Hamburge doh.gif taip kad sudie geri laikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 31, 21:24)
kur is diskeciu reik krauti ir per telika zaisti biggrin.gif

Cia tu apie tas disketes, kur dar po valanda laiko reikedavo laukt, kol zaidimas uzsikraus? biggrin.gif
Jeeeeeeeeezau, kokia laikai buvo thumbup.gif
Atsakyti
Nu velnias, parsisiunciau ta Diner Dash 4, taip apsidziaugiau, kad nuckrakinta gavau. Pazaidziau, patiko baisingai. Ir pasirodo, cia kazkokia "first peak" versija - perejau viena restorana ir daugiau neduoda doh.gif
Atikute, ir pas tave tas pats, ar tu geresni varianta turi parsisiuntus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 01, 02:20)
Nu velnias, parsisiunciau ta Diner Dash 4, taip apsidziaugiau, kad nuckrakinta gavau. Pazaidziau, patiko baisingai. Ir pasirodo, cia kazkokia "first peak" versija - perejau viena restorana ir daugiau neduoda  doh.gif
Atikute, ir pas tave tas pats, ar tu geresni varianta turi parsisiuntus?  rolleyes.gif

o kur radai tą žaidimą parsisiųst? g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 31, 21:21)
as kazkaip jau atsikandau jo,tingiu net zaist.Lakstau is miesto i miesta galvoju gal tiksla rasiu ka jame veikt.o ten nusnest ta nunest ana,o triufeliu kaip nematyt taip nematyt  doh.gif  tongue.gif

Man iki triufelių tai išvis, aš net paprastų šokoladų receptų negaunu. Nesuprantu kur ten juos rast, nes pinigu tai daug yra, išeitų nusipirkt, nesuprantu aš to žaidimo verysad.gif
Atsakyti