Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilių parkavimas nėštukėms

as uz vietas nesciosiom ir su vaikais, bet ar jus mamytes nebijot su tokiais pilvais vairuoti? gatvese tiek nutrukdgalviu ir siaip reakcija netokia ir jautrumas padidejas, greiciau susinervini. uzsieni, bent jau Vokietijoj, kiek zinau, negalima nestuke.gif vairuoti.
bet cia yra stovelimo vietos skirtos teveliam su vaikais. na mamytes sekmes vairuojan 4u.gif tik bukit atsargios
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 14, 20:16)
Lakūdra, tu kaip visada savam repertuare  thumbup.gif lengva tau spręsti apie pirkinių tąsymą iki mašinos, kai tavo mieste prie didžiausios parduotuvės vos 100 mašinų telpa. o kai turi kulniuoti pusę kilometro - tai net ir vienas nupirktas mineralinio buteliukas pradeda toną sverti.

be to, didmesčiuose invalidų vietose dažniausia sustoja visai ne invalidai...  schmoll.gif

aš asmeniškai tik už tokią naujovę. greičiau jau ir vilnius prisijungtų


tai, kad gerooookai daugiau nei šimtas. doh.gif
o mineralinio buteliuką ar butelį gali ir mažesnėj parduotuvėj nusipirkt, o ne į didžiąsias grūstis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 15, 09:40)

tai, kad gerooookai daugiau nei šimtas. doh.gif
o mineralinio buteliuką ar butelį gali ir mažesnėj parduotuvėj nusipirkt, o ne į didžiąsias grūstis  mirksiukas.gif


na, savaitgal atvažiuosiu paskaičiuosiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 15, 11:01)
na, savaitgal atvažiuosiu paskaičiuosiu  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif


būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai didziausias absurdas visame sitame reikale yra tai kad turi ant paneles nesciosios kortele palikti. Mielosios, juk tam ir turime mes ja kartu nesiotis, jei kas atsitiktu, kad ir tam paciam prekybos centra, kad atvyke medikai turetu info apie jusu enestuma, alergijas ir panasiai.
Be to toje ne4sciosios korteleje mano manymu per daug asmenines info surasyta, kaippvz ir vardas pavarde, gimimo data, adresas, blyn doh.gif netgi kada pirma karta susirgai menesinemes ir kokiu daznumu tau jos buvo. Nebent pas kazka neuzpildyta tokia info..... Man kazkaip nesvarbu kiek tai palengvina ta dalyka, bet tokios info as nenoriu kad visi praeiviai skaitinetu.
nemanot?
siaip pilnai tikiu kad kortele gali pasideti bet kas, nebent pamatytu kad vyras iseda ir islipa, tada suprastu kad apgavyste - musiskiai gi zinot - piktnaudziautojai net ir "sventais" dalykais, ka jau apie nestuma kalbeti.

nezinau kokiu budu, bet sistema visiskai dar neapgalvota, turetu buti sipresta ar nestumo laikas, kai jau tikrai sunku, nors ir pradzioje nestyumo nerekomenduojama nesti sunkiai, bet is kitos puses yra vezimukai, man visai nesunku atsivaryti pirkinius iki masinos ir tuscia vezimuka nuvaryti atgal. Be to kaip viena mano pazystama issireiske, judejimas nesciajai yra butinas (nekalbu kai esi nusikalus ar pavargus).... Todel raumenu ir odos tonusui palaikyti visai nieko pries paeeji is apskritai tolimiausio aiksteles krasto tongue.gif O kai bus sunku - statysiu arciau.
be to vyrui visai nereikia invalido vietoj statyti masinos jei zmona nescioji - tai jau kaip ir padeties pateisinimas ir isnaudojimas. vyras kuo puikiausiai galipaleisti zmoneles prie duru, irpastatyti i normalia "ne invalido" vieta, veliau atvaziuoti pasiimti jos prie duru....
mes paparasciausiai daug ka daryti tingim ir todel taip atsiranda.

Kai bus pilvas ohoho nestuke.gif si galimybe statyti prie pat duru mane vilioja, galu gale pabaigoj jei pati ketintum vykti, tai ir iki masinos arciau esancios saugiau nusigauti - juk per soka gali ir kokios masinos nepastebeti, ypatingai jei aplinkiniai nesusigaudytu kad tau "jau laikas" ar kazkas panasiai...

Tai va tokia ta mano nuomone siuo klausimu...
bukime visuomeniskesni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Geras. net negirdejau apie tokia zinia, bet kad tas invalidu vietas dazniausia uzsatto visia ne invalidu automobiliai o naujausi dzipai, mersai ir pan... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerbera: 17 rugpjūčio 2007 - 10:44
Va ka siandien www.vtv.lt radau del transporto:

http://www.vtv.lt/na...sporto-len.html

Lauikiuosi antro ir vairuoju. Manau, kad grazu. Gal ir daugiau yra vairuojanciu nestukiu ar tokius pyplius kaip as iki 3 m turinciu vaikus, kurie pritaria?
Atsakyti
Tikrai turbut esu vienintele vairuojanti nescioji smile.gif
Atsakyti
As ir budama nestuke vairavau..
as uz thumbup.gif
Atsakyti
o tai valio!!! nes jau galvojau, kad viena. pradejau blogai jaustis sad.gif juolab, kad nuomones del vairavimo labai skirtingos. rizika nemaza ir pavyzdziu visokiu neigiamu. bet kai gyvenu centre, o kasdien vyresneli reikia i darzeli Silainiuose nuvezti, o dar dirbti... nelabai iseina kitaip. dabar tokia nestumo stadija, kai sunku nueiti ir 300 metru... tai parkuoti arciau butu gerai. ir dar su Nojumi maziau vargo. nes dabar krepsys vienoj rankoj, Noju bandau laikyti kita, o jei dar mobilus suskamba... smile.gif be sansu atsiliepti!
Atsakyti
nors esu vyras, bet pritariu tokiai iniciatyvai. zmonai tikrai buvo nelengva... vis delto matyt zmones tada kai situacija nesusijusi su pinigais, rodo maziau demesio. cia ne istatymas del Motinystes atostogu smile.gif o tiesiog geras dalykas vairuojanciom. tad, matyt busimos ir mazu vaiku mamos nelabai tai vertina... va, jei apie pinigus butu kalba, kitaip dometusi smile.gif o ka gali zinoti??? irengs vietas prie prekybos centru, o paskui ims ir leis parkuoti visam mieste nemokamai. zingsnis po zingsnio... bet reik palaikyt jau dabar
Atsakyti
as irgi pritariu...
Atsakyti